inzercia, predaj, predám, bazár

Matrace na mieru

Kategória: Výroba

Naša Slovenska firma ktorá sa zaoberá výhradne ručnou výrobou matracom na mieru a iných obdobných výrobkov ako sú aj záhradné sedenia podsedaky vankúše chrániče matracov a mnoho inych výrobkov podľa požiadaviek zákazníka.
Vyrábame z najkvalitnejších a certifikovaných produktov ako je Bambus a silver s obsahom strieborných vlákien čo je vhodne pre alergikov a takisto vieme vyrobiť aj z nepremokavých a vodeodolnycg materiálov.
V prípade záujmu vieme poradiť odporučiť a samozrejme všetky vaše požiadavky dotiahnuť do dokonalosti.
Nájdete nás aj na FB Mattommatrace a IG @mat_tom_matrace email Mattommatrace@ alebo aj telefonicky
Ceny sa odvíjajú od požiadaviek po dohovore.
Matrace na mieru
Podobné inzeráty
AUTOPLACHTY - PLACHTY - FÓLIE - OCHRANNÉ MATRACE - SIETE
Výroba a predaj pvc,pe fólie, krycie plachty, autoplachty,záveterné plachty,závesy, termozávesy, ochranné a priemyselné siete,športové žinenky, doskočiska, dopadové matrace molitanové skladačky - detský program a iné na finso@ Tel :
Výroba nábytku na mieru
Firma IN-STOL ponúka všetkým domácnostiam kompletné nábytkové zariadenie na mieru vo vysokej kvalite a to s priamym efektom na: zameranie priestoru s možnosťou vypracovania 3D realistickej vizualizácie cenovou ponukou a montážou Naša spoločnosť sa zaoberá výrobou zo širokého sortimentu atypických nábytkov z materiálov: DTD laminát, DTD dýha, MDF, masív. Vyrábame a na mieru dodávame: Kuchynské linky, vstavané skrine, komody, kúpeľňové zostavy a iné nábytkové vybavenie, ktoré váš interiér obohatí a zároveň zaručene prinesie efektívny pocit domova. S touto spoločnosťou ste na správnom mieste. Hneď potom, čo sa nám ozvete, bude našou úlohou zariadiť vo vašej domácnosti to, čo na mieru hľadáte a potrebujete práve VY! S vašimi predstavami vám ochotne pomôžeme, alebo váš interiér odborne navrhneme za vás!
Šatníky na mieru .
Nájdite si ideálny šatník na mieru! Naše šatníky sú vyrobené z kvalitných materiálov a sú navrhnuté presne podľa vašich požiadaviek a predstáv. Naši skúsení remeselníci vám pomôžu navrhnúť a vyrobiť šatník, ktorý bude dokonale pasovať do vášho interiéru a zabezpečia, aby bol každý kúsok úplne presne na mieru. Okrem toho, poskytujeme aj rôzne riešenia na optimalizáciu úložného priestoru vo vašom šatníku. Ak chcete získať svoj vlastný šatník na mieru, kontaktujte nás e-mailom alebo telefonicky a dohodneme si bezplatnú konzultáciu. Naši odborníci vám radi pomôžu zrealizovať vaše predstavy a splniť vaše očakávania!
Drevené schody na mieru - BUK - DUB
Drevené schody vyrobené na mieru z masívu BUK alebo DUB Aj takéto krásne schody z dubového alebo bukového dreva vieme zhotoviť presne na mieru -- Prekonzultujeme Vaše požiadavky -- Vypracujeme cenovú ponuku , urobíme 3D návrh. -- Pustíme sa do plnenia Vašich predstáv o schodoch . Stačí zavolať alebo napísať.
Výroba trapezového plechu na mieru na počkanie.
TRAPEZOVY PLECH 18+ a T30+ /Výroba na počkanie na mieru/ Výroba trapezového plechu T18+ a T30+ na mieru na počkanie. Cena pozink 0,5mm - 9,70 eur Bm poplast 0,5mm - 13 eur Bm Ceny uvedené bez dph.
Nábytok na mieru - výroba
Vyrobíme Vám nábytok presne podľa vašich predstáv za rozumné ceny. Ponúkame vstavané skrine, kuchyne, botníky, regály a iné. // kuchynská linka, vstavaná skriňa, výroba nábytku, na mieru, nábytok na mieru