inzercia, predaj, predám, bazár

Mattel Jurský svet T-Rex

Kategória: Hračky

Original Mattel Jurský svet T-Rex (T Rex) Mega Ryk Tyrannosaurus

Jurassic World

Po otoceni hlavy otvori papulu a robi zvuky, cena je nizsia pretoze sem tam zvuk blbne po castom hrani :)

PC 80 eur

Prosim najprv kontaktovat emailom, mozny aj osobny odber Kosice KVP


Mattel Jurský svet T-Rex
Podobné inzeráty
Predam LEGO Movie2 70826 Rexov Rextrémny teréniak
Predám málo používané lego 70826, vo veľmi dobrom stave, s originál krabicou aj návodom viď foto. Pomôž Rexovi a Emmetovi postaviť jojo-a-rextrémne terénne vozidlo 3 v 1 z filmu LEGO® PRÍBEH 2 a zachrániť sa tak pred Faunoflérom! Strieľaj z vystreľovača na toto parádne vozítko. Vezmi pušku pre Raptora a použi ju ako Rexovú zbraň. Potom terénne vozidlo Prestavajte na Rex-o-Saura quod alebo Exec-Rex-o-Saura a uteč. Jojo-a-terénne vozidlo meria cez 6 cm na výšku, 14 cm na dĺžku a 7 cm na šírku. Recon Rex-o-saurus meria cez 10 cm na výšku, 13 cm na dĺžku a 5 cm na šírku. Rex-o-saurus Quad meria cez 8 cm na výšku, 14 cm na dĺžku a 7 cm na šírku. EXEC-Rex-o-saurus meria cez 7 cm na výšku, 13 cm na dĺžku a 9 cm na šírku. Počet dielikov 236. Vhodné pre deti od 7 rokov. obsahuje: 3 postavy minifigúrky Emmeta a Rexa, a navyše zostaviteľnú figúrku Faunoflóra. Terénne vozidlo 3 v 1, ktorý možno prestavať spoločne s Recon Rex-o-Saura na Rex-o-Saur QUAD alebo Exec-Rex-o-Saura. Dielik v tvare Emmettovej baterky a jojo-a-hrnček a kufrík. Jojo-a-rextrémne terénne vozidlo má kokpit pre dve minifigúrky a otočnú streleckú veža s 2 vytreľovačmi. Recon Rex-o-saurus má klopkajúce čeľuste, pohyblivé nohy, 2 vystreľovače a zostaviteľnú odnímateľnú zbraň.
Mattel Polly Pocket svet do vrecka + LOL vak
Predám Mattel Polly Pocket svet do vrecka (STAV: ako nové) spolu s krásnym L.O.L. vakom. Konkrétne ide o: - Mattel Polly Pocket svet do vrecka Candy Cutie Gumball Compact - vak v motíve L.O.L. Surprise (stav: zachovalé, ale vidieť znaky používania) Obidve veci spolu predávam iba za 5 EUR. PS: pre zobrazenie všetkých mojich inzerátov, kliknite na moje meno "Michal", ktoré sa nachádza dolu pod týmto inzerátom.
Mattel Jurassic World Scorpious Rex Dinosaur
Original Mattel Jurassic World Slash n Bash Scorpious Rex Dino Jurský Svet 2 gombiky, 1vy otvara papulu+zvuky a 2hy pohybuje rukami PC 50 Eur Prosim najprv kontaktovat emailom, mozny aj osobny odber Kosice KVP
Bábika mattel barbie, kôň, poník princezná, polly pocket
Predám: Bábika barbie mattel wishes edition. Bledorúžove šaty. Cena je 67€. - predaná Barbie bábika mattel - baletka. Modrá gumička. Cena je 18€. Bábika barbie. Z rozprávky škola rocku. Fialovo modré šaty. Náhrdelník. Cena je 24€. Bábika barbie mattel. Zlaté, bledorúžové šaty. Náhrdelník, koruna. S krídlami. Cena je 82€. - predaná Morská panna. Modrá. S korunkou. Cena je 8€. Bábika s bielym oblečením. Dlhé hnedé vlasy. Cena je 18€. Poník my little pony. Vie hýbať s hlavou. Ohybné končatiny. Cena je 7€. Veľký fialový kôň so sedlom. Rozprávka mulan. Cena je 14€.
Mattel Hot Wheels city T-Rex
Predám Mattel Hot Wheels city T-Rex 15 EUR. Len osobný odber.
Jursky svet-Utek Pteradondona
Ponukam novu stavebnicu Jursky svet-Utek Pteradondona. Jedna sa o stavebnicu kompatibilnu s lego stavebnicami. Obsahuje 64 ks dielcov. Vsetky su zapecatene vo vreckach s navodom na stavanie. Cena 13€.