inzercia, predaj, predám, bazár

Mavik AIR 2 Fly More Combo

Kategória: Drony

Nachadzam sa v Ziline, predavam len z ruky do ruky, uz pol roka pouzivam druheho majitela, dovod predaja potrebujem peniaze na ine veci.
Rok výroby 2020.04.
Na predaj ponúkam všetko čo je na foto + MicroSD za 256Gb.
Volám sa Kostya. kontaktovať telefonicky .
Alebo (Viber/Telegram).
Všetci majú dobrú náladu.
Mavik AIR 2 Fly More Combo
Podobné inzeráty
DJI Mavic Air 2 fly more combo + DJI Care+
DJI Mavic Air 2 fly more combo + ND Filtre Mam na predaj DJI Mavic Air 2 s este mesiac platnym DJI Care+ refresh (do 11.12.2022) Nalietane 21.9km Komplet s brasnou, fly more combo (3 baterky a hub) ani jedna neni nafuknuta. Nd filtre. Nikdy nebol padnuty. Ma znamky pouzivania. Original zabalene druhe vrtulky a páčky.
DJI Air 2 Fly More Combo
Predám DJI Air 2 Fly More Combo v perfektnom stave, minimálne lietaný. Fly More Combo obsahuje: - puzdro na dron a jeho komponenty - 3 batérie - 3 ND filtre (16,64,256) - redukcia reverzného nabíjania - náhradné vrtule - nabíjací dock Dôvod predaja: prechod na nový
DJI Mavic Air 2 Fly more Combo- EU
Ponúkam na predaj DJI Mavic Air 2 Fly more Combo- EU kupovaný v iStores. Drón bol používaný rekreačne/hobby. Balenie Fly more Combo obsahuje množstvo príslušenstva všetko je na fotkách všetko ako nové v originálnom balení. Naviac pridám 128GB micro SD kartu a čítačku na SD karty k iPhonu. Dron ma nalietaných 263KM a 34,7 hodín, používaný iba mnou, žiaden pád ani iné poškodenie. Na poslednej fotke je vidieť že batérie majú 35,35,30 cyklov nabíjania. Pri kúpe samozrejme ukážem všetky základné veci, dôvod predaja je prechod na FVP kategóriu. Možna dohoda na cene ! Prosím kontaktovať iba v prípade Vážneho záujmu.
DJI Mavic Air 2 Fly more Combo- EU
Ponúkam na predaj DJI Mavic Air 2 Fly more Combo- EU kupovaný v iStores. Drón bol používaný rekreačne/hobby. Balenie Fly more Combo obsahuje množstvo príslušenstva všetko je na fotkách všetko ako nové v originálnom balení. Naviac pridám 128GB micro SD kartu a čítačku na SD karty k iPhonu. Dron ma nalietaných 263KM a 34,7 hodín, používaný iba mnou, žiaden pád ani iné poškodenie. Na posledných fotkách je vidieť že batérie majú 35,35,30 cyklov nabíjania. Pri kúpe samozrejme ukážem všetky základné veci, dôvod predaja je prechod na FVP kategóriu. Možna dohoda na cene ! Prosím kontaktovať iba v prípade Vážneho záujmu.
DJI Mavic Air 2 Fly more Combo- EU
Ponúkam na predaj DJI Mavic Air 2 Fly more Combo- EU kupovaný v iStores. Drón bol používaný rekreačne/hobby. Balenie Fly more Combo obsahuje množstvo príslušenstva všetko je na fotkách všetko ako nové v originálnom balení. Naviac pridám 128GB micro SD kartu a čítačku na SD karty k iPhonu. Dron ma nalietaných 34,7 hodín, používaný iba mnou, žiaden pád ani iné poškodenie. Na posledných fotkách je vidieť že batérie majú 35,35,30 cyklov nabíjania. Pri kúpe samozrejme ukážem všetky základné veci, dôvod predaja je prechod na FVP kategóriu. Možna dohoda na cene ! Prosím kontaktovať iba v prípade Vážneho záujmu.
DJI MAVIC AIR 2S fly more combo
Predám DJI Mavic Air 2s Fly more combo, kupovaný v Alze 2021. Dron je v záruke bez poškodenia. - 3x bateria - nabíjačka - 4x ND filtre - brašna - ovládač - náhradné vrtule atd. - krabica - faktúra /záručný list Celý obsah balenia fly more combo sá dá najsť na webe. Pridávam screen z natáčaní. (5.4k -Log, color grade davinci) Iba mailová komunkácia. Cislo vymyslene. Vdaka.