inzercia, predaj, predám, bazár

Maxi-Cosi Cassia ležadlo Essential Graphite

Kategória: Nábytok pre deti

Predáme Maxi-Cosi Cassia ležadlo Essential Graphite. Link:

vo veľmi dobrom stave. Používané cca. 6 mesiacov. Len osobný odber v BA.
Maxi-Cosi Cassia ležadlo Essential Graphite
Podobné inzeráty
Icoo stolička Grow with me
Top stav!!! Praktické, ako nikdy predtým a ešte ktomu krásny dizajnový kúsok Grow with me kombinuje tri produkty v jednom. Postieľku ležadlo a jedálenský stoličku Set I'COO Grow with me 1-2-3 Set obsahuje: základnú konštrukciu + ležadlo + jedálenský stoličku + kolísku Obľúbený praktický set I'COO Grow with me 1-2-3 obsahuje základnú konštrukciu, na ktorú podľa potreby nasadíte ležadlo, kolísku alebo jedálenský stoličku. Vypolstrované ležadlo možno použiť už od narodenia, rovnako tak kolísku. Neskôr sa bude určite hodiť pohodlná vypolstrovaná stolička. Všetko pre pohodlnú manipuláciu s dieťaťom. Pár pohyby sa dajú nadstavce namontovať na veľmi ľahkú hliníkovú konštrukciu. Vďaka dvom kolieskam ste s Grow with me 1.2.3 vždy mobilný. Vďaka teleskopickému výškovému nastavenia (3 polohy) máte dieťa na očiach, at už ho odveziete kamkoľvek. Konštrukcia v bodoch: praktický set určený už od narodenia hliníková konštrukcia základné kosntrukce pre uchytenie lehátka, kolísky alebo stoličky jednoduchá montáž i demontáž konštrukcia má nastaviteľnú výšku do 3 pozícií (62 - 70 cm) rozmery rozloženej konštrukcie (š x d x v): 74 x 61 x 70 cm rozmery zloženej konštrukcie (š x d x v): 74 x 61 x 18 cm hmotnosť: 4,5 kg Kolíska v bodoch: vhodná od narodenia prídavná postieľka s mäkkým čalúnením mäkká vložka postranné okienka so zipsom rozmery (d x š): 85 x 38 cm Ležadlo v bodoch: 2 polohy lehátka polohovateľná opierka chrbta ležadlo je vypolstrované 3-bodové bezpečnostné pásy možnosť zapnutia jemných vibrácií s ozvučením možnosť pripojenia MP3 (1konektor) rozmery: 67 x 30 cm hmotnosť: 7 kg Jedálenská stolička v bodoch: ergonomicky tvarovaná jedálenská stolička 5-bodové bezpečnostné pásy odnímateľný a umývateľný pultík opierka nožičiek priečka medzi nožičky dieťaťa bráni jeho vykĺznutiu rozmery stoličky (d x š x v): 74,5 x 61 x 100 cm dĺžka opierky chrbta: 48 cm šírka sedadla: 24 cm rozmery: 50 x 26 cm hmotnosť: 9,5 kg
Predám ročnú jedálenský stoličku Maxi-Cosi Minla Essential G
Predám jedálenský stoličku Maxi-Cosi Minla Essential Graphite Minimálne známky užívania.
Nuna Leaf Curv dusk - hojdacie ležadlo
Predam malo pouzivane hojdacie lezadlo Nuna Leaf Curv dusk - ekologické hojdacie ležadlo Inšpirované bezstarostným poletováním listu vo vetre. LEAF ponúka dieťaťu podobne fascinujúci zážitok. Exkluzívny dizajn jediný svojho druhu bol vyvinutý z detského pohľadu na vec a slúži pri hre, kŕmení aj maminej starostlivosť o domácnosť. Popis produktu: Nový zaguľatený podstavec. Elegantný čistý dizajn. Pohyb trvá bez asistencie jednoduchým rozhojdaním. Žiadne batérie, žiadne zásuvky, žiadne bzučanie, žiadny hluk. Jednoducho sa zaaretuje do stálej polohy pre nakŕmenie, či pri hraní. Ležadlo vysuniete zo základne pre ľahkú úschovu, či rýchle cestovanie. 100 % organická bavlnená vložka je jemná a ľahká. Rastie s bábätkom až do predškolského veku. Perfektný uhol pre hranie sa aj spanie. Mäkká vložka a poťah ležadla sú prateľné. Vlastnosti: Odporúčaný vek: od narodenia až do 26kg Rozmery: 45 cm výška – 71 cm šírka – 72 cm hĺbka Váha výrobku: 4.75 kg Na lezadle su mierne znamky opotrebenia, material potahu mierne zmolkuje, inak je lezadlo velmi malo pouzivane. Aktualne sa cena pohybuje od 240€-300€.
Ležadlo / kreslo pre bábätká - MAXI-COSI Kori 2022
Kupované 7/22 . 1. majiteľ Pôvodná (aj aktuálna) cena za nové 105 € Viac informácii a fotiek nájdete tu: Vlastnosti Doporučený vek (mesiace) 0+ Hojdá sa na zakrivenej konštrukcii rámu Chrbtová opierka je naklopiteľná so sedacou časťou Chrbtová opierka polohovateľná Dá sa zložiť Vybavenie: podpera na zablokovanie hojdania, vymedzovacia vložka Praktický bezpečnostný pás: 3 bodový Odnímateľný poťah, čistenie: ručné pranie Materiál poťahu: polyester Materiál konštrukcie: kov Maximálne zaťaženie (kg): 9 Obsahuje baterky: nie
Prenosná postieľka Maxi-Cosi Iora - Essential Blue
Na predaj Prenosná postieľka Maxi-Cosi Iora - Essential Blue. Používaná 3 mesiace. Bez škvŕn, vo veľmi zachovalom stave.
Nuna Leaf, hojdacie kresielko od narodenia až do 60 kg
Nuna Leaf, hojdacie kresielko od narodenia až do 60 kg. Dovoľte svojmu bábätku pozorovať okolie inak a nielen z postieľky. Detské ležadlo Nuna zaujme neobyčajným dizajnom aj precíznym vyhotovením. Ležadlo sa používa pre bábätko už od 0 rokov do doby, než jeho hmotnosť dosiahne 60 kg. Vaše dieťatko v tomto detskom ležadle zaspí takmer hneď. Jednoduchým pohybom ho rozhojdáte a ono sa bude ešte chvíľu ľahko kolísať. Bezpečnosť pri preprave má na starosti 3-bodový popruh. Údržba vám nebude robiť starosti, stačí len dať dole poťah a vyprať ho. Kresielko je po jednom dieťati. Synček tam rad zaspával ako babatko a neskôr z neho pozeral pozeral rozpravky z TV alebo si čítal knihu. Kresielko je vo veľmi dobrom stave a dodávame k nemu aj hrazdičku s hračkami čim si náš synček rozvýjal motoriku pri naťahovaní sa za hračkami. Vrelo odporúčam. O výhodách sa tiež viac dočítate na internete. Dovoľte svojmu bábätku pozorovať okolie inak a nielen z postieľky. Detské ležadlo Nuna zaujme neobyčajným dizajnom aj precíznym vyhotovením. Ležadlo sa používa pre bábätko už od 0 rokov do doby, než jeho hmotnosť dosiahne 60 kg. Vaše dieťatko v tomto detskom ležadle zaspí takmer hneď. Jednoduchým pohybom ho rozhojdáte a ono sa bude ešte chvíľu ľahko kolísať. Bezpečnosť pri preprave má na starosti 3-bodový popruh. Údržba vám nebude robiť starosti, stačí len dať dole poťah a vyprať ho. Kresielko je po jednom dieťati. Synček tam rad zaspával ako babatko a neskôr z neho pozeral pozeral rozpravky z TV alebo si čítal knihu. Kresielko je vo veľmi dobrom stave a dodávame k nemu aj hrazdičku s hračkami čim si náš synček rozvýjal motoriku pri naťahovaní sa za hračkami. Vrelo odporúčam. O výhodách sa tiež viac dočítate na internete.