inzercia, predaj, predám, bazár

Maxi MICRO Deluxe Volcano Grey = NOVÁ =

Kategória: Kolobežky

Nová, ani neobalená, aktuálne do zmazania.
Osobný odber BA, cena fix.
(na foto je identická naša v použití, predávaná je nevybalená v krabici)
Maxi MICRO Deluxe Volcano Grey = NOVÁ =
Podobné inzeráty
DETSKÁ KOLOBEŽKA MICRO MINI DELUXE
Dávam do ponuky Mini Micro Deluxe je v dobrom stave. Je to vylepšená generácia klasickej trojkolky Mini Micro. Rovnako ako klasický model Mini Micro , aj túto trojkolku Deluxe navrhli nemeckí a švajčiarski inžinieri a konzultovali ju s lekárskymi odborníkmi. Pri vývoji sa kládol dôraz na bezpečnosť, kvalitu a praktické využitie. Hlavnými vylepšeniami modelu Mini Micro Deluxe sú výškovo nastaviteľné riadidlá, zvýšená tuhosť materiálu nášľapnej dosky, zvýšená nosnosť celej trojkolky na 35 kg, nášľapná doska s vylepšenou protišmykovou úpravou a reflexná vrstva na zadnej časti kolobežky. Jedinečnosť tejto kolobežky spočíva v jednoduchom špeciálnom mechanizme, ktorý otáča kolobežku nakláňaním riadidiel a prenášaním hmotnosti. Deti rýchlo pochopia princíp otáčania tejto kolobežky a môžu sa okamžite zapojiť do "pretekov" so staršími deťmi a súrodencami. Mini Micro sa dá zložiť jednoduchým vysunutím celej ovládacej tyče z pätky.
Maxi Micro Deluxe
Maxi Deluxe má prepracovanú nášľapnú dosku, vďaka jej tuhosti zvládne kolobežka krátkodobú záťaž aj 70 kg, aj keď predpísaná nosnosť je 50 kg. Vďaka zvýšenému silikónovému nápisu sa noha nešmýka na nášľapnej doske. O zatáčanie sa stará jedinečný mechanizmus, ktorý zatáča naklonením riadiacej tyče a prenesením váhy. Jazdec má pri jazde na asfalte podobné pocity ako pri surfovaní či jazde na snowboarde. Stabilitu a zvýšenú bezpečnosť zaisťuje teleskopická riadiaca tyč, ktorej sa jazdec drží a tiež dve predné a jedno zadné dvojité koliesko. Maxi Micro Deluxe je vhodná na kratšie vzdialenosti. Vek: 5 - 12 rokov Hmotnosť: 2,5 kg Nosnosť: 50 kg/krátkodobá záťaž až 70 kg Zložené rozmery: d. 56 x š. 26 x v. 21 cm Nastaviteľná výška riadiacej tyče: áno Možnosť vybratia riadiacej tyče: áno Výška riadidiel: 68-92 cm Šírka riadidiel: 26 cm Skladacia riadiaca tyč: nie Veľkosť koliesok: 120/80 mm Šírka koliesok: 24 mm Šírka dosky: 14,2 cm Dĺžka dosky: 33 cm Materiál dosky: vystužený plast Výška od zemi: 6 cm Zloženie rukovätí: nie Brzda: áno Pôvodná cena:143€
Kolobežka MICRO Kickboard Original 2.0 . PC: 220 EUR
Predám kolobežku MICRO Kickboard Original 2.0. PC: 220 EUR. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty)(12042019). Micro Kickboard Original 2.0 je dokonalá jazda na troch kolesách. Je vybavené riadením nápravy, takže jazdci sa môžu jednoducho nakláňať, aby sa riadili ako na skateboarde, ale s lepšou ovládateľnosťou a ovládateľnosťou. Jeho ľahko použiteľný skladací mechanizmus umožňuje sklopenie a prenášanie, pretože riadidlá sa zaistia v polohe a vytvoria tak nosnú rukoväť. Paluba sa ohýba, aby absorbovala hrbole, čím poskytuje veľmi hladkú jazdu, dokonca aj pri vysokých rýchlostiach. Váš Micro Kickboard Original zostane vo vzpriamenej polohe, keď naskočíte, čím sa uľahčí parkovanie, prepnutie z jazdy na chôdzu a späť. Odolná klasika pre dospievajúcich a dospelých, Micro Kickboard Original je vynikajúci prostriedok pre mestské dochádzanie, pre rodičov, ktorí sa chcú venovať svojim deťom alebo si len tak jednoducho pobaviť. Originál Micro Kickboard Original sa dodáva kompletne zmontovaný s patentovaným mechanizmom skladania. Ak chcete rozvinúť originál, jednoducho potiahnutím uvoľnite blokovací mechanizmus na spodnej časti joysticku a potom zdvihnite. Pred jazdou sa uistite, že je pákový ovládač zaistený vo zvislej polohe.
Mini Micro Green kolobežka
Kolobežka Mini Micro green (zelená) je určená pre deti od 2 rokov. Bola navrhnutá za pomoci švajčiarskych lekárskych expertov a je ideálna pre rozvíjanie rovnováhy a koordinácie pohybu predškolákov. Výnimočnosť kolobežky Mini Micro je v jednoduchom špeciálnom mechanizme, kde ľahkým naklonením riadiacej tyče a prenesením váhy, kolobežka Mini Micro zatáča. Pre deti sa jedná o naozaj bezpečné a intuitívne ovládanie, ktoré si veľmi rýchlo obľúbia. Mini Micro - kolobežka pre malých pretekárov pre deti od 2 rokov Kolobežka Mini Micro bola navrhnutá za pomoci švajčiarskych lekárskych expertov a je ideálna pre rozvíjanie rovnováhy a koordinácie pohybu predškolákov. Výnimočnosť kolobežky Mini Micro je v jednoduchom špeciálnom mechanizme, kde ľahkým naklonením riadiacej tyče a prenesením váhy, kolobežka zatáča. Pre deti sa jedná o naozaj bezpečné a intuitívne ovládanie, ktoré si veľmi rýchlo obľúbia. Všetky plastové doplnky sú vyrobené z kvalitných a zdravotne nezávadných materiálov. Kolobežka Mini Micro spĺňa najprísnejšie bezpečnostné štandardy a vlastní certifikáty nemeckej skúšobne TÜV-GS. Výška riadidiel kolobežky je 67 cm. Vlastnosti kolobežky - ľahká konštrukcia - veľmi kvalitné PU kolesá (tvrdá guma) - odmontovateľná riadiaca tyč - kolesá vybavené ložiskami - riadiaca tyč rozložiteľná od tela kolobežky - nenastaviteľná výška riadiacej tyče - všetky plastové doplnky vyrobené z kvalitných materiálov - certifikát nemeckej skúšobne TUV-GS Technické parametre Dĺžka: 55 cm; šírka: 22 cm; výška: 67 cm; dĺžka nášľapu: 30 cm; šírka nášľapu: 11cm; výška nášľapu: 5,5 cm; nosnosť: 20 kg; hmotnosť: 1,9 kg Inzerát platný do zmazania.
NOVÁ Maxi Micro Deluxe Volcano Grey
Nová, nepoužitá, neodbalená. Osobný odber BA, cena fix.
Maxi MICRO Deluxe Volcano Grey = NOVÁ =
Nová, zabalená (tá na foto je identická naša v použití, predávaná je nevybalená v krabici)