inzercia, predaj, predám, bazár

MC kazety TDK

Kategória: Ostatné audio video

Predám MC audio kazety TDK, zabalené, Type I. 3€/ks. Na SMS nereagujem.
MC kazety TDK
Podobné inzeráty
TDK-SA90, TDK Super CDing 90,Sony CD IT 90 audio kazety
Predám nové, zabalené audiokazety TDK a Sony chrome kazety. TDK SA 90:9€/ks. 13ks k dispozícii. TDK super CDing 90:8€/ks. 21ks k dispozícii. Sony CD IT 90: 7€/ks. 10ks k dispozícii. Pri odbere všetkých kaziet zľava. Kontaktujte ma prosím telefonicky alebo mailom, na sms nereagujem. Preferujem osobný odber v HC, ale dobierka tiež možná.
Staršie Nepoužité-Nevybalené média-nosiče (KONVOLUT)
(UŽ 4xFOTO...)Predám nasledovné tzv.čisté-na nahrávanie:VHS-videokazety SONY,MAXELL,TDK do videorecorderov/CD-RW TDK 10pack+kusovky pre CD a PC zariadenia,všetky v hrubých obaloch/DVD-R v obaloch/Hi8 kazety do videokamier/VHS-C kazety do videokamier/MiniDV kazety pre digitálne videokamery/Microkazety pre páskové vreckové záznamníky-diktafony a samozrejme aj klasické audiokazety-MC kazety...,všetko v stave nových kusov,treba vidieť a vybrať si-mám toho plnú večšiu krabicu,CENY na mieste podľa druhu a úrovne kvality//VOLAJTE=-nie SMS//pozn.:na fotkách je iba malá časť z ponuky!
Kazety
Predám kazety TDK D 90 - 4 eúr/ks TDK D 60 - 3 eúr/ks Philips UCX 90 - 7 eúr/ks Spolu 30,- eúr !
Audiokazety TDK SA,AR limitovaná edícia
TDK AR90 nová rozbalená audiokazeta,cena 18e TDK SA90 použitá audiokazeta vo veľmi dobrom stave,cena 15e
VHS kazety, Audio kazety MAXELL, Diskety Verbatim
Predám VHS, Audio kazety a diskety Verbatim (nové, čisté). VHS kazety - 9ks/15Eur. Audio kazety MAXELL - 4 ks/10Eur. Diskety Verbatim 10 + 9ks/30Eur. Kontakt prosím emailom cez kontaktný formulár.Ďakujem.
Kazety Betacam SP, Digital Betacam, MiniDisc
Predám použité kazety: • 4x Betacam SP kazeta Maxell B-5M BQ • Betacam SP kazeta Sony BCT-30MA • Betacam SP kazeta EMTEC MASTER 5M • Betacam SP kazeta EMTEC MASTER 10M • Digital Betacam kazeta Sony BCT-D22 • MiniDisc TDK 74min 3 kazety sú nejaké prezentačné Mercedes A-Klasse, obsah ostatných neznámy. 5 eur za kus alebo všetko spolu za 40 eur.