inzercia, predaj, predám, bazár

Mechanix Fastfit Coldwork

Kategória: Rukavice a Šály

Rukavice FastFit Coldwork od spoločnosti Mechanix Wear sú zimné ochranné rukavice z odolnej syntetickej kože na dlani. Ruky zostanú v teple vďaka pohodlnej fleecovej izolácii a vodeodolnému materiálu SoftShell, ktorý zabráni prenikaniu vetra do rukavíc. Rukavice sú anatomicky tvarované, dobre priliehajú a vďaka zosílenej dlaňovej a prstovej časti a elastickej manžete sú vhodné na taktické a vojenské použitie ale aj na ochranu rúk pri práci a bežné nosenie - sú certifikované ako ochranná pracovná pomôcka.

Farba: čierna
Veľkosť: L
Možnosť poslať poštou alebo Packetou (+4€)
Mechanix Fastfit Coldwork
Podobné inzeráty
MECHANIX COLDWORK M-PACT INSULATED
Úplne nový model rukavíc ColdWork M-Pact. Zostaňte o krok vpred pred chladom so zateplenými rukavicami C40 3M Thinsulate Insulation a vodeodolným ProSoftShell, aby ste zabránili preniknutiu studeného vzduchu. Pre tvrdú prácu včlenili anatomický exoskeleton z termoplastickej gumy (TPR), ktorý spĺňa štandard nárazu ANSI 138 úrovne 2. Na strane dlane funguje osvedčená syntetická koža s technológiou ovládanie dotykovej obrazovky a špeciálne polstrovanie D3O so schopnosťou absorpcie nárazov. Uzáver z termoplastickej gumy (TPR) vytvára bezpečné uchytenie na zápästie. Ochrana proti nárazu z termoplastickej gumy (TPR) spĺňa nárazovú normu ANSI 138 úrovne 2. Vodeodolný chrbát ruky ProSoftShell. Laminovaná bariéra proti vetru poskytuje odolnosť proti vetru. C40 3M Thinsulate izoluje a pomáha regulovať vašu telesnú teplotu. Rugged Armortex® zosilnenie palca. Syntetická koža s dotykovou obrazovkou poskytuje dokonalú kombináciu obratnosti a odolnosti. Dvojvrstvová vnútorná špička prsta posilňuje ukazovák a palec a zvyšuje odolnosť. Zosilnenie dlane Armortex® poskytuje väčšiu odolnosť. D3O® polstrovanie dlane absorbuje a odvádza energiu pri vysokom náraze. Použitie: taktické rukavice,Pracovné použitie za chladného počasia, práca, streľba, na opravy a údržby, do chladných prostredí, vodeodolné. Materiál: Softshell a Fleece vodeodolný povrch Výhody: Do chladného počasia, tepelno-izolačné vlastnosti, nepremokavé. cisto nove-nepouzite. mozna vymena za MECHANIX M-PACT COYOTE XXl alebo M-PACT 3 XXl v podobnom stave + dohoda
Mechanix Fastfit
Rukavice FastFit od spoločnosti Mechanix Wear sú ľahké taktické ochranné rukavice z odolnej syntetickej kože na dlani. Vrch rukavíc je z priedušného materálu TrekDry. Rukavice sú anatomicky tvarované, dobre priliehajú a vďaka zosílenej dlaňovej a prstovej časti a elastickej manžete sú vhodné na taktické a vojenské použitie ale aj na ochranu rúk pri práci a bežné nosenie - sú certfikované ako ochranná pracovná pomôcka. Farba: multicam Veľkosť: M,L Možnosť poslať poštou alebo Packetou (+4€)
Taktické rukavice MG-55-009 Mechanix Original
MG-55-009 Mechanix Original Covert MD - ! dostupný už iba 1 pár ! Veľkosť - M Cena za 1 pár - 14€ Viacúčelové čierne rukavice Mechanix Original Covert vo veľkosti M, vhodné na využitie pri prepravách všetkého druhu, bežnú údržbu a opravy, bežnú prevádzku zariadení a strojov, ale aj pre domácich majstrov. Vlastnosti - prispôsobivá horná vrstva s flexibilného Spandexu poskytuje ochranu rúk - na dlani sú vyhotovené zo syntetickej kože pre max odolnosť - manžeta Thermal Plastic Rubber pre bezpečné uchytenie na zápästie - možno prať v práčke Dĺžka prostredníka: 13 - 13,8 cm Šírka dlane: 7,5 - 8,5 cm
Taktické protiporézne rukavice MECHANIX pursuit D5
Predám MECHANIX TAKTICKÉ RUKAVICE PROTI POREZANIU PURSUIT TRIEDA D5 - COVERT - ČIERNE L/9 Rukavice Pursuit D5 odolné voči prerezaniu chránia profesionálov činných v trestnom konaní s odolnosťou proti prerezaniu EN 388: 2016 na úrovni D & ANSI A5 v teréne. Rukavica je anatomicky navrhnutá tak, aby zodpovedala prirodzeným zakriveniam vašej ruky pomocou trojrozmerného vzoru na vytvorenie priliehavého strihu. Pursuit D5 je vyrobený z uhlíkovej syntetickej kože s možnosťou ovládania vašho telefónu alebo tabletu s podšívkou proti prerezaniu Armortex®. Výhody: Zapínanie z termoplastickej gumy (TPR) poskytuje bezpečné uchytenie na zápästí. Vnútorná vrstva Armortex® dodáva dlani a prstom odolnosť proti prerezaniu podľa EN 388: 2016 D & ANSI A5. Priedušný TrekDry® udrží vaše ruky v chlade a pohodlí. Trojrozmerné vzorovanie sa prispôsobí prirodzenému zakriveniu vašej ruky. Syntetická koža s možnosťou ovládania telefónu alebo tabletu Nylonové pútka poskytujú pohodlné skladovanie rukavíc. Možno prať v práčke. vyskúšané boli 2x, nesadla veľkosť. Komplet balenie s vysačkami. Cena 25€. Ideálne osobný odber BJ-PO.
Predám taktické rukavice Mechanix Fast Fit Insulated
Predám taktické rukavice Mechanix Fast Fit zateplené. Rukavice sú originál nové, nepoužité. Označenie veľkosti X - LARGE. Na stránke je cena 30 €, moja cena je 20 €. Možný osobný odber alebo možnosť zaslania na dobierku. Poprosím len volať.
Taktické protiporézne rukavice MECHANIX pursuit D5
Predám MECHANIX TAKTICKÉ RUKAVICE PROTI POREZANIU PURSUIT TRIEDA D5 - COVERT - ČIERNE L/9 Rukavice Pursuit D5 odolné voči prerezaniu chránia profesionálov činných v trestnom konaní s odolnosťou proti prerezaniu EN 388: 2016 na úrovni D & ANSI A5 v teréne. Rukavica je anatomicky navrhnutá tak, aby zodpovedala prirodzeným zakriveniam vašej ruky pomocou trojrozmerného vzoru na vytvorenie priliehavého strihu. Pursuit D5 je vyrobený z uhlíkovej syntetickej kože s možnosťou ovládania vašho telefónu alebo tabletu s podšívkou proti prerezaniu Armortex®. Výhody: Zapínanie z termoplastickej gumy (TPR) poskytuje bezpečné uchytenie na zápästí. Vnútorná vrstva Armortex® dodáva dlani a prstom odolnosť proti prerezaniu podľa EN 388: 2016 D & ANSI A5. Priedušný TrekDry® udrží vaše ruky v chlade a pohodlí. Trojrozmerné vzorovanie sa prispôsobí prirodzenému zakriveniu vašej ruky. Syntetická koža s možnosťou ovládania telefónu alebo tabletu Nylonové pútka poskytujú pohodlné skladovanie rukavíc. Možno prať v práčke. Len vyskúšané , nesadla veľkosť. Komplet balenie s vysačkami. Cena 25€. Ideálne osobný odber BJ-PO.