inzercia, predaj, predám, bazár

Mechový fotoaparát Ernemann Dresden

Kategória: Analógové fotoaparáty

Zo svojej zbierky ponúkam staručký mechový fotoaparát Ernemann Dresden, vyrábaný cca v dvadsiatych rokoch minulého storočia, pravdepodobne storočnicu má už za sebou, i keď na to nevyzerá, viď autentické fotky. Mechanické časti fotoaparátu vrátane uzávierky sú stále funkčné. Matica je poškodená, dá sa vymeniť.
Cena 69€+ poštovné.
Kontakt a otázky cez mail, prípadne telefón.
Osobný odber možný v ZA.
Pri odbere viacerých mojich položiek naraz sa účtuje jedno poštovné.
Ďakujem.
Mechový fotoaparát Ernemann Dresden
Podobné inzeráty
Mechový fotoaparát Wirgin
Ponúkam na predaj mechový fotoaparát Wirgin, cca 40-te roky minulého storočia. Fotoaparát je bez objektívu, stav viď autentické fotky. Cena 14€ + poštovné. Kontakt a otázky cez mail, prípadne telefón. Osobný odber možný v ZA. Pri odbere viacerých mojich položiek naraz sa účtuje jedno poštovné. Ďakujem.
Predám starý mechový fotoaparát.
Predám starý mechový fotoaparát. Osobný odber v Nitre, prípadne poštou po platbe na účet.
Petri Computor 35 Electronic shutter (Na opravu)
Dobrý deň predám tento japonský dialkomerový fotoaparát Petri Computor 35 . Fotoaparát bol vyrobený priamo v Japonsku jedna sa o kvalitne vyrobený fotoaparát s elektronickou uzávierkou . Rok výroby je okolo 1972. Fotoaparát disponuje skvelým objektívom Petri 2,8 / 40 mm . Fotoaparát ma vo svojej výbave aj dve oranžové a zelené LED diódy nad fotoaparátom a v hľadáčiku indikujú, že rýchlosť uzávierky je nad alebo pod 1/30 s, aby upozornili na efekty rozmazania. ( Fotoaparát sa dá normálne natiahnuť, ale pri stlační spúšte cvakne naprázdno väčšinou sa uzávierka alebo clona neotvoria, niekedy ide niekedy nie , fotoaparát nesie známky používania je v vhodný na opravu, možno si to niekto bude vedieť opraviť aj sám každopádne fotoaparát potrebuje servis ) ⚫ Typ filmu: 35mm kinofilm ⚫ Typ zaostrenia: Manuálny ⚫ Krajina/región výroby: Japonsko ⚫ Značka: Petri Preferujem osobný odber alebo pošlem aj poštou, zásielkovňou.
Koupím měchový dálkoměr
Sháním funkční měchový aparát s dálkoměrem na 6x6 nebo 4,5x6 (ne 6x9). Za nabídky děkuji.
německý měchový ADOX Golf, objektiv f/3.5 Steinheil Cassar
ze sbírky se prodá západoněmecký (značený docela neobvykle Made in Germany - US Zone) měchový foťák Adox Golf. s objektivem Steinheil München Cassar se světelností f/3.5 v závěrce Prontor-S (časy až do vteřiny včetně samospoušti). funkční, s filmem použitelný stav - měch neporušený, vystřeluje hezky; závěrka funguje na všechny časy včetně Bulb (na dlouhé trochu déle než by měla, ale v rámci tolerance, nezadrhává se), samospoušť funkční, posun filmu, clona i ostření bez závad. je k němu i originálně zabalený film neznámého data spotřeby "Agfa Optima Professional", asi barevný negativ. posílám Zasielkovňou (Packeta) na dobírku za 6 euro.
Koupím měchový dálkoměr 6×6
Sháním funkční měchový aparát s dálkoměrem na 6x6, nejlépe Certo Six, Moskvu-5 nebo Iskru. Jsem z ČR.