inzercia, predaj, predám, bazár

Medaile Župy

Kategória: Mince, bankovky

kúpim do zbierky župné medaile:

Áborsko - Turnianska, Hontianska, Nitrianska, Oravská, Šarišská
Medaile Župy
Podobné inzeráty
Medaile Oživenie kremníckeho baníctva 1934
Predám Medaile A Desať dukátová medaila R 1971 1 kus B Päť dukátová medaila R 1971 1 kus C Dva dukátová medaila R 1971 3 kusy C Dva dukátová medaila bez označenia 1 kus D Jedno dukátová medaila R 1971 1 kus Medaile sa razili v kremnickej mincovni pri príležitosti Oživenia kremnického baníctva v roku 1934. Boli zo zlatého kovu Au 987/1000.Vyššie uvedené medaile sú REPLIKY rok razby 1971. Jedna 2 dukátová medaila pod položkou C nemá rok razby čím je raritná. Okrem medailí zo zlata mincovňa razila aj napodobeniny - repliky bez obsahu zlatého kovu, ktoré sú tiež veľmi vzácne.
Predám medaile Ján Pavol II
Predám medaile Ján Pavol II + pamätný list.Priemr medaile je 27mm. Osobný odber v Nitre, prípadne poštou po platbe na účet.
Švajčiarske medaile
Posuniem ďalej tieto krásne strieborné medaile zobrazujúce rôzne mestá vo Švajčiarsku. Boli vyrazené v roku 1991 v meste Luzern pri príležitosti 700 rokov osláv vzniku Švajčiarskej konfederácie (1291-1991) Rýdzosť striebra 999/1000 Váha 6g Počet 25 kusov (stoho jedna strieborná pozlatená) Overené na puncovom úrade Medaile sú v Top stave nepoškodené! Ak nedvíham zanechajte správu, ozvem sa
Mince, medaile, a vyznamenania
Kúpim mince, medaile a vyznamenania z nášho územia až po súčasnosť.
Album na mince / medaile
Pekný deň prajem, ponúkam na predaj tento nový album na 120 mincí...vhodný na vaše pamätné medaile. Veľkosť okienok je 45 x 45 mm. Cena : 9€ Číslo vymyslené v prípade záujmu poprosím správu. Pozrite aj moje ostatné inzeráty!!! ;-) Osobný odber v Žiline, poprípade pošlem poštou ako doporučený list aby sa zásielka nestratila za 2,50€.
Mince, medaile, vyznamenání, odznaky - poptávám
Dobrý večer, máte doma mince, medaile či jiné odznaky a vyznamenání? Našli jste v šuplíku, na půdě či prostě chcete prodat pozůstalost či sbírku? V rámci zkušenosti dokážu taktéž odhadnout či nacenit sbírku. Jako zkušený sběratel vám mohu nabídnout až 100% tržní hodnoty. Platba v hotovosti či na účet. Garantuji oboustrannou spokojenost a proto mě neváhejte kontaktovat až už na telefon či email. Děkuji a přeji příjemný den