inzercia, predaj, predám, bazár

MEGA VELKY balicek oblecenia Novorodenec

Kategória: Komplety

Predam velky balik oblecenia v top stave po 1 dietatku.
MEGA VELKY balicek oblecenia  Novorodenec
Podobné inzeráty
Balíček oblečenia č. 86
Predám lacno balíček oblečenia veľ. 86 pre dievčatko. Všetko top stav, nosené veľmi málo. Balíček obsahuje: Mikinu na zips, Mikinu dlhšiu k leginkam, legíny, pulovrik-rolacik, tričko. Satocky sú už predané.
Balíček oblečenia pre chlapca (0-4) mesiacov
Dobrý deň, predám balíček oblečenia pre novorodenca - chlapca (56,62 veľkosť / 0-4 mesiace). Niektoré nosené zriedkavo a niektoré len opraté a ožehlené. Ak si objednáte tento balíček, tak pridám darček navyše.:) Poštovné 3€. Možný osobný odber v Bratislave.
Balíček oblečenia č. 86
Darujem balíček oblečenia veľ. 86 pre dievčatko. Všetko top stav, nosené veľmi málo. Balíček obsahuje: Mikinu na zips, Mikinu dlhšiu k leginkam, legíny, pulovrik-rolacik, tričko. Satocky sú už predané. Posielam po pripísaní poštovného na účet.
MEGA BALÍK JARNÉHO ZNAČKOVÉHO OBLEČENIA PRE DIEVČATKO 68-74
Predám mega veľký balík jarného oblečenia, väčšinou všetko značkové vecičky v dobrom stave, niektoré používané, niektoré úplne nové. Veľkosti 68-74. Značky Fixoni, Lindex, Coccodrilo, Name it, Next, Zara, Pepco, F&F. Balík obsahuje: - 9 bodyčiek, 6 legín (Zara a iné), 3 pyžamká, 2 bundičky, 1 mikina, 1 svetrík - 1 guličková súprava Lindex, 1 tunika Lindex, 1 bavlnená košeľa - 1 pletený overal, 1 nohavice, 1 tričko, 3 čiapky, 2 pančušky Viac ako 30 ks len za 50€. Možnosť kúpenia aj po setoch. Poslanie poštou, Packetou - Zásielkovňou. Osobne v Seredi, Hlohovci alebo v Piešťanoch.
Balik detskeho oblecenia pre slecny velkost S-36
Ponukam na predaj balik detskeho oblecenia pre mlade slecny vo velkosti S-36. Oblecenie je vo velmi dobrom stave, niektore kusy neboli vobec nosene. Poslem aj postou. Cena bez postovneho. Balik obsahuje 18 kusov oblecenia a to: Ponukam na predaj balik detskeho oblecenia pre mlade slecny vo velkosti S-36. Oblecenie je vo velmi dobrom stave, niektore kusy neboli vobec nosene. Poslem aj postou. Cena bez postovneho. Balik obsahuje 18 kusov oblecenia a to: 1 saty 1 balerinky 36 1 softshellova bunda 1 sveter 1 nohavicove pyzamo 1 pulover 2 podprsenky 5 nohavic 1 tielko bez ramienok 2 pancuchy 2 tricka kratky rukav
Balíček oblečenia (122/6-7rokov)
Predám balíček oblečenia pre dievčatko vo veľkosti 122/6-7 rokov. Cena: 8€ už s poštovným. Zo zlých skúseností na dobierku neposielam!