inzercia, predaj, predám, bazár

Menší rodinný dom PRENÁJOM

Kategória: Podnájom, spolubývajúci

Dáme do prenájmu menší rodinný dom v Leviciach, mestská časť Malý Kiar. V dome sa nachádza obývacia izba s kuchyňou, izba, chodba a kúpeľňa. Všetko po rekonštrukcii. Zariadenie: práčka, chladnička, komplet kuchynská linka, nábytok. Kúrenie drevom, krbové kachle alebo elektrika.
Mesačný nájom 350€ + energie.
Pri podpise zmluvy sa platí 3-mesačný nájom vopred.
Voľné od 01.03. prípadne dohodou.

RK prosím nevolať
Menší rodinný dom PRENÁJOM
Podobné inzeráty
Prenájom byt alebo menší r.d
Hľadám prenájom 1.izb byt alebo menší rodinný dom,chata,chalupa v Senici a okolí do 10.km.Som pracujúci muž 56.r plus jedna čistokrvnã mačka, Nezaujímajú ma ponuky RK,len priamo majiteľ.
prenájom novostavbu 3-izbového rodinného domu Čierna voda
Ponúkame na prenájom novostavbu 3-izbového rodinného domu v tichej lokalite v Chorvátskom Grobe. Rodinný dvoj dom o výmere cca 90m2- 1 poschodie, je zariadený, výborne dispozične riešený a pozostáva zo vstupnej chodby, chodby a 2 samostatných izieb, technickej miestnosti (sklad), obývacej izby, ktorá tvorí otvorený priestor s kuchyňou a s výstupom na terasu, 1x kúpeľňa + s 1 WC. Vykurovanie je zabezpečené elektrikou-podlahové kúrenie. V rodinnom dome je nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi- chladnička s mrazničkou, el rúra, varná doska, umývačka riadu. Má plastové okná so sieťkami. 2x vstavaná skriňa v chodbe. Rodinný dom sa nachádza na upravenom pozemku o výmere 602m2, na ktorom sú 3 parkovacie miesta. Na prenájom je len jedno poschodie - prízemie. Majitelia bývajú na 2 poschodí. Voľný ihneď. Cena za prenájom 660 eur/mesačne. ( zvieratká nie ďakujem).
Hľadám na prenájom menší dom s pozemkom
Hľadám na prenájom menší dom,aj straší s pozemkom v okolí Hlohovca,Pieštan,Trnavy. S nájmom do 600 eur.
Prenájom 4-izbový rodinný dom
Ponúkam na prenájom kompletne zariadený 4-izbový rodinný dom v obci Bernolákovo. Dom má 90m2, k domu prislúcha pozemok 170m2. Dom je ihneď k dispozícii.
Rodinný dom na prenájom
Dám do dlhodobého prenájmu 3 izb.menší rodinný dom s pred záhradkou,čiastočne zariadený v obci Šarovce,ihneď k dospozícii.ŠPEKULANTI NIE!! Poprosím len vážnych a slušných záujemcov.Parkovanie vo dvore.Podmienky podnájmu:Depozit 1 mesiac do poredu + nájom za aktuálny mesiac.Nájomník zamestnaný!!CENA PRENáJMU JE UZ S ENERGIAMI!
Dom na prenájom.
Menší rodinný dom na prenájom, 1izba s dvojlôžkom+kuchyňa, kúpelňa. Cena 400 euro +energie 100 euro, zábezpeka 1000 euro, výpovedná lehota 2 mesiace. Vhodné pre starší pár alebo aktívneho zamestnaného jednotlivca, bez domácich zvierat, nefajčiarske priestory.