inzercia, predaj, predám, bazár

MEOPTA AM8

Kategória: Projektory

Ponúkam premietačku 8mm filmov Meopta AM 8 po
kompletnom servise nová žiarovka,remienky
premazanie v perfektnom stave pripravená na
premietanie vašich filmov.
MEOPTA  AM8
Podobné inzeráty
Retro premietačka Meopta-am8
Predám premietačku Meopta am8 na film 8mm. Je plne funkčná, po servise! Gumička motora aj originálna žiaruvka sú nové. Dávam k nej tiež lepičku Meopta Trimat a niekoľko kotúčikov. Len osobné prevzatie v Bratislave.
Premietačka Meopta AM8
Predám krásnu starožitnú premietačku Meopta AM8 na 8mm film s pôvodnou krabicou, návodom, káblom a príslušenstvom, vo výbornom stave, plne funkčná viď foto Cena 220 eur Môžem poslať aj na dobierku. V prípade záujmu vás poprosím písať na e-mail. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty. Ďakujem.
Projektor MEOPTA AM8
Predám projektr MEOPTA AM8, nájdený pri vypratávaní domu, minimálne poškodenia, používaný. Funkčnosť nevyskúšaná. Osobný odber v BB, Pošta (len platba vopred), Zasielkovňa/Paketa (aj dobierka)
Premietačka Meopta AM8
Predám krásnu starožitnú premietačku Meopta AM8 na 8mm film s pôvodnou krabicou, návodom, káblom a príslušenstvom, vo výbornom stave, plne funkčná viď foto Cena 215 eur Môžem poslať aj na dobierku. V prípade záujmu vás poprosím písať na e-mail. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty. Ďakujem.
Premietačka Meopta AM8 vintage retro Československo
Predám starožitnú premietačku Meopta AM8 na 8mm film v originál krabici. Krásny dizajn 50te roky, Made in Czechoslovakia. Premietacka je v dobrom stave a funkčná. Rozmery cca. 26x23x15cm, hmotnost cca. 4,5 Kg Preferujem osobný odber v BA, ale pri platbe predom možné poslat poštou(+10EUR). Cena 90EUR. Tel.:
Premietačka Meopta AM8 vintage retro Československo
Predám starožitnú premietačku Meopta AM8 na 8mm film v originál krabici. Krásny dizajn 50te roky, Made in Czechoslovakia. Premietacka je v dobrom stave a funkčná. Rozmery cca. 26x23x15cm, hmotnost cca. 4,5 Kg Preferujem osobný odber v BA, ale pri platbe predom možné poslat poštou(+10EUR). Cena 75EUR. Tel.: