inzercia, predaj, predám, bazár

MERCEDES BENZ E430 úprava LORINSER

Kategória: Mercedes-Benz

Dobrý deň, ponúkam k predaju moje vozidlo, Mercedes-Benz E430, typ S210.
Vozidlo je bez korózie podvozku-typickej pre tento modelový rad, drobnosti sa po 22 rokoch najdu, no na svoj vek velmi zachovalé a udržiavané.

Interiér vozidla v čiernej koži, dekor Avantgarde je nepoškodený, prístrojová doska neošúchaná a nepopraskaná, všetky tlačidlá funkčné. Nevypálený a funkčný displej prístrojovej dosky. Sedadlá neošúchané pravidelne ošetrované.

Aktuálny nájazd je 170.000 km, Platnosť STK+EK do 12/2024, Servisná historia na sprintmonitore+orig.dokumentácia k autu.

V8 benzínový motor (typ 113940), objemu 4,266 cm3 o výkone 205kW je bez úprav, v sériovom stave. Zmiešaná dlhodobá spotreba 10.6L/100km, emisná norma Euro 4.

Karoséria, Biela farba 143 (firnweiß), len jediný kus s originálnym LORINSER paketom. Cena úpravy podľa cenníku Lorinser bola 9000 euro.
Počas suchej zimy jazdený len minimálne, garážované a udržiavané vozidlo. Napriek tomu zopar drobných známok malých dentov tu je (viď posledne foto)
Modifikácie:
-Nové stredové dvojité potrubie včítane rezonátora od AMA exshaust systems z Modry. (1.200,-€), originálny koncový tlmič LORINSER zostal zachovaný
-Doinštalované parkovacie senzory do tabuľky ev.čísla. (nechcel som vrtať do nárazníka)
-LED DRL svietenie
-LPG Tartarini EVO01 (2.000,-€) včítane oficiálneho zápisu LPG. Toroidna nadrž namiesto rezervy.
-CD rádio Pioneer/s Bluetooth (pôvodné neoriginalne rádio mám)

Aktuálne v riešení: Vodičove zrkadlo sa nenaklápa (možno motorček), Stropný tapacír v zadnej časti mierne uvolnený (rieši sa prečalúnenie)

Platné Slovenské evidenčné čísla, STK/EK do 12/2024. Servisná historia a VIN na vyžiadanie.
MERCEDES BENZ E430 úprava LORINSER
Podobné inzeráty
Mercedes Benz, E430 ,typ S210 v úprave LORINSER
Dobrý deň, ponúkam k predaju moje vozidlo, dnes už rarita a zjav na ceste ;) Mercedes-Benz E430, typ S210 s motorom V8 o výkone 205kW v úprave LORINSER motor je bez úprav-seriovy. Samozrejme bez korózie podvozku-typickej pre tento modelový rad, na svoj vek velmi zachovalé a udržiavané vozidlo. Vyrobené v 08/2001 pre Japonský trh (výroba v Nemecku Sindelfingen) Dovoz z Tokio, pôvodný predajca Mercedes-Benz Shinagawa. (Kupoval som už ako dovezené na SK značkách) Platné Slovenské evidenčné čísla, STK/EK do 12/2024. Čo ho mám vo vlastnáctve tak STK prešlo už 2x bez problémov. (ak nepočítam vypálenú žiarovku hmlovky:) v danej dobe výbava nadštandartná- dnes pre súčastné vozidlá už možno bežná: ABS,ASR(TC,EDS),Alarm, Brzdový asistent(BAS),EBD/EBV,ESP(VDC),Posilňovač, Automatická dvojzónová klimatizácia,Centrálne uzamykanie,Diaľkové ovládanie,El. nastaviteľné sedadlá,El. predné a zadné okná,El. zrkadlá,Klimatizovaná priehradka,Lakťová opierkaMultifunkčný volant,Ostrekovače svetlometov,Rádio/CD Pioneer, Vonkajší teplomer, Bluetooth, Deliaca mreža, Disky z ľahkej zliatiny, Doťahovanie kufra, Elektrický šíber,prídavné svetlomety, Imobilizér,kožený interiér,LED denné svietenie, Palubný počítač, Pamäťové sedačky ,Sezónne prezutie, Strešné okno, Strešný nosič, Tempomat,Tónované (modré)sklá, Vyhrievané predné sedadlá, ,Xenónové svetlomety..... Modifikácie: nové stredové dvojité potrubie včítane rezonátora od AMA exshaust systems v Modre. (1.200,-€), Pekný zvuk z originálneho koncového tlmiča LORINSER (A.M.A. aj Lorinser boli vyrobene z nerezovej ocele T304) LED denné svietenie vpredu aj vzadu , pre denne používanie som zvolil prestavbu na LPG od firmy Tartarini EVO 01 (montáž firma Legas Pezinok 2.000,-€) LPG funguje bezchybne-používané prevažne na diaľnici v meste tankujem E5 benzin, Vozidlo riadne prihlásené včítane oficiálneho zápisu LPG. Platnosť STK+EK do 12/2024 . Servisna historia na sprint monitore, originalna dokumentácia k autu. Vzhľadom na symbolické ceny ND a spotrebných dielov, nie je problém ho používať aj na denné jazdenie. Pravdepodobne len jediný kus s originálnym LORINSER paketom. Cena úpravy podľa cenníka danej firmy bola zrejme vysoká, našiel som jeden záznam z roku 2007 vtedy sa dal kúpiť bodykit, čo bolo cca 9000 euro. Toto vozidlo už bolo dodané ako Lorinser(kedže má zapísané HELLA svetlá priamo vo VIN čísle. Moja cenová predstava kopíruje ponuku seriových W210/S210 rovnakej motorizacie nachádzajúcich sa na stránkach Ponuky s Vaším telefonnym číslom poprosím do e-mailu. Preferujem skôr predaj, alternatívna výmena možná (v hladáčiku sú Vette C3/C4/ Jag XK8/Porsche Boxster/ zachovalé CLS) v podobne zachovalom stave.
Mercedes Benz, E430, V8  (S210 -LORINSER)
Dobrý deň, ponúkam k predaju moje vozidlo, Mercedes-Benz E430, typ S210. Stavom aj prevedením je originálne. Vozidlo je bez korózie podvozku-typickej pre tento modelový rad, drobnosti sa po 22 rokoch najdu, no na svoj vek velmi zachovalé a udržiavané. Vyrobené v 04.2001 pôvodne pre Japonský trh (výroba v Nemecku Sindelfingen) Import z Tokio, pôvodný predajca Mercedes-Benz Shinagawa. Má platné Slovenské evidenčné čísla, STK/EK do 12/2024. Interiér vozidla v čiernej koži- 211 (Leder anthrazit), dekor Avantgarde je nepoškodený, prístrojová doska neošúchaná a nepopraskaná, všetky tlačidlá funkčné. Nevypálený a funčný displej prístrojovej dosky. Sedadlá neošúchané pravidelne ošetrované. Aktuálny nájazd je 170.000 km, Platnosť STK+EK do 12/2024, Servisná historia na sprintmonitore+orig.dokumentácia k autu. Nezničitelný V8 benzínový motor (typ 113940), objemu 4,266 cm3 o výkone 205kW / 5,750 (400Nm/3.000-4.000 ot/min) znamená že je bez úprav, v sériovom stave. Zmiešaná dlhodobá spotreba 10.6L/100km, emisná norma Euro 4. Karoséria, Biela farba 143 (firnweiß), Pravdepodobne len jediný kus s originálnym LORINSER paketom. Cena úpravy podľa cenníku Lorinser bola 9000 euro. Toto vozidlo už bolo dodané s bodykitom od Lorinser, (kedže má zapísané HELLA svetlá už priamo vo VIN čísle) Počas suchej zimy jazdený len minimálne, garážované a udržiavané vozidlo. Napriek tomu zopar drobných známok malých dentov tu je (viď posledne foto) Modifikácie: -Nové stredové dvojité potrubie včítane rezonátora od AMA exshaust systems z Modry. (1.200,-€), originálny koncový tlmič LORINSER zostal zachovaný -Doinštalované parkovacie senzory do tabuľky ev.čísla. (nechcel som vrtať do nárazníka) -LED DRL svietenie -LPG od firmy Tartarini EVO01 (montáž v Legas Pezinok 2.000,-€) LPG funguje bezchybne-používané prevažne na diaľnici v meste tankujem E5 benzín, Vozidlo riadne prihlásené včítane oficiálneho zápisu LPG. Toroidna nadrž nezavadza v kufri. -CD rádio Pioneer/s Bluetooth (pôvodné neoriginalne rádio mám) Aktuálne v riešení: Vodičove zrkadlo sa nenaklápa (možno motorček), Stropný tapacír v zadnej časti mierne uvolnený (rieši sa prečalúnenie) Cenu ponúknite, no vaša ponuka by sa nemala veľmi líšiť od ponúk sériových W210/S210 rovnakej motorizacie nachádzajúcich sa na stránkach prípadne od ceny odhadnutej agentúrou AUTO DATA:) Ceny týchto aut s V8 motorom stupajú hore a variantu Lorinser nenájdete. Kvôli podvodníkom zneužívajúcich tel. aj evidenčne čisla vozidla, ich nezverejnujem. Nápíšte cez formulár + nechajte mi na Vás kontakt, zavolam Vám Ja. Servisná historia a VIN na vyžiadanie.
Mercedes Benz, E430, V8  (S210 -LORINSER)
Dobrý deň, ponúkam k predaju moje vozidlo, Mercedes-Benz E430, typ S210. Vozidlo je bez korózie podvozku-typickej pre tento modelový rad, drobnosti sa po 22 rokoch najdu,no na svoj vek velmi zachovalé a udržiavané vozidlo. Vyrobené v 04.2001 pre Japonský trh (výroba v Nemecku Sindelfingen) Import z Tokio, pôvodný predajca Mercedes-Benz Shinagawa.Platné Slovenské evidenčné čísla, STK/EK do 12/2024. Interiér vozidla v čiernej koži- 211 (Leder anthrazit), dekor Avantgarde je nepoškodený, prístrojová doska neošúchaná a nepopraskaná, všetky tlačidlá funkčné. Nevypálený a funčný displej prístrojovej dosky. Sedadlá neošúchané pravidelne ošetrované. Aktuálny nájazd 170.000 km, Platnosť STK+EK do 12/2024, Servisna historia na sprintmonitore+orig. dokumentácia k autu. V8 benzínový motor 113940, objemu 4,266 cm3 o výkone 205kW / 5,750ot-1 (400Nm/3.000-4.000 ot/min) je bez úprav v sériovom stave. Zmiešaná dlhodobá spotreba 10.6L/100km,Euro4. Karoséria/bodykit, Biela farba 143 (firnweiß), Pravdepodobne len jediný kus s originálnym LORINSER paketom. Cena úpravy podľa cenníku Lorinser = 9000 euro. Toto vozidlo už bolo dodané ako Lorinser (kedže má zapísané HELLA svetlá priamo vo VIN čísle) Počas suchej zimy jazdený len minimálne, garážované a udržiavané vozidlo. Napriek tomu zopar drobných známok malých dentov tu je (viď posledne foto) Modifikácie: -Nové stredové dvojité potrubie včítane rezonátora od AMA exshaust systems z Modry. (1.200,-€), originálny koncový tlmič LORINSER zachovaný -Doinštalované parkovacie senzory do tabuľky ev.čísla. -LED denné svietenie -Pre denne používanie som zvolil prestavbu na LPG od firmy Tartarini EVO01 (Legas Pezinok 2.000,-€) LPG funguje bezchybne-používané prevažne na diaľnici v meste tankujem E5 benzin, Vozidlo riadne prihlásené včítane oficiálneho zápisu LPG. -CD rádio Pioneer/s Bluetooth (pôvodné rádio mám) Aktuálne v riešení: Vodičove zrkadlo sa nenaklápa(možno motorček), Stropný tapacír v zadnej časti mierne uvolnený (rieši sa prečalúnenie ) Moja cenová predstava kopíruje ponuku sériových W210/S210 rovnakej motorizacie nachádzajúcich sa na stránkach Preferujem skôr predaj, alternatívna výmena možná (v hladáčiku sú vetteC3/C4/JagXK8/PorscheBoxster/944/928/Cayenne,MB C126/C124/C140/CLS/C219) Kvôli podvodníkom zneužívajúcich tel. aj evidenčne čisla vozidla,ich nezverejnujem. Nechajte mi na Vás kontakt a zavolam Vám Ja, prípadné ponuky na výmenu s Vaším telefonnym číslom poprosím do e-mailu. Ďakujem za porozumenie a prajem pekný deň:)
Mercedes Benz, E430, V8  (S210 -LORINSER)
Dobrý deň, ponúkam k predaju moje vozidlo, Mercedes-Benz E430, typ S210. Vozidlo je bez korózie podvozku-typickej pre tento modelový rad, drobnosti sa po 22 rokoch najdu,no na svoj vek velmi zachovalé a udržiavané vozidlo. Vyrobené v 04.2001 pre Japonský trh (výroba v Nemecku Sindelfingen) Import z Tokio, pôvodný predajca Mercedes-Benz Shinagawa.Platné Slovenské evidenčné čísla, STK/EK do 12/2024. Interiér vozidla v čiernej koži- 211 (Leder anthrazit), dekor Avantgarde je nepoškodený, prístrojová doska neošúchaná a nepopraskaná, všetky tlačidlá funkčné. Nevypálený a funčný displej prístrojovej dosky. Sedadlá neošúchané pravidelne ošetrované. Aktuálny nájazd 170.000 km, Platnosť STK+EK do 12/2024, Servisna historia na sprintmonitore+orig. dokumentácia k autu. Nezničitelný V8 benzínový motor (typ 113940), objemu 4,266 cm3 o výkone 205kW / 5,750ot-1 (400Nm/3.000-4.000 ot/min) je bez úprav v sériovom stave. Zmiešaná dlhodobá spotreba 10.6L/100km,emisná norma Euro4. Karoséria/bodykit, Biela farba 143 (firnweiß), Pravdepodobne len jediný kus s originálnym LORINSER paketom. Cena úpravy podľa cenníku Lorinser = 9000 euro. Toto vozidlo už bolo dodané s bodykitom od Lorinser,(kedže má zapísané HELLA svetlá už priamo vo VIN čísle) Počas suchej zimy jazdený len minimálne, garážované a udržiavané vozidlo. Napriek tomu zopar drobných známok malých dentov tu je (viď posledne foto) Modifikácie: -Nové stredové dvojité potrubie včítane rezonátora od AMA exshaust systems z Modry. (1.200,-€), originálny koncový tlmič LORINSER zachovaný -Doinštalované parkovacie senzory do tabuľky ev.čísla. (nechcel som vrtať do nárazníka) -LED denné svietenie -Pre denne používanie som zvolil prestavbu na LPG od firmy Tartarini EVO01 (Legas Pezinok 2.000,-€) LPG funguje bezchybne-používané prevažne na diaľnici v meste tankujem E5 benzin, Vozidlo riadne prihlásené včítane oficiálneho zápisu LPG. -CD rádio Pioneer/s Bluetooth (pôvodné rádio mám) Aktuálne v riešení: Vodičove zrkadlo sa nenaklápa (možno motorček), Stropný tapacír v zadnej časti mierne uvolnený (rieši sa prečalúnenie ) Moja cenová predstava kopíruje ponuku sériových W210/S210 rovnakej motorizacie nachádzajúcich sa na stránkach Preferujem skôr predaj, alternatívna výmena je možná (v hladáčiku sú vetteC3/C4/JagXK8/Porsche Boxster/944/928/Cayenne, MB len benzínové varianty modelov C126/C124/C140/CLS/C219) Kvôli podvodníkom zneužívajúcich tel. aj evidenčne čisla vozidla,ich nezverejnujem. Nápíšte cez formulár + nechajte mi na Vás kontakt, zavolam Vám Ja. Prípadné ponuky na výmenu s Vaším mailom a telefonnym číslom poprosím takisto do správy. Ďakujem za porozumenie a prajem pekný deň:)
Chladič plniacieho vzduchu intercooler MERCEDES-BENZ
Intercooler Mercedes-Benz Mahle Original CI 541 000P (HB817005). Bez poškodenia. Priemer nasávaneho potrubia 65mm. A 264 090 53 00 Kompatibilne s vozidlami: MERCEDES-BENZ MERCEDES-BENZ Trieda S Saloon (W222, V222, X222) (Rok výroby 08.2018 - ..., 299 PS, Benzín) MERCEDES-BENZ Trieda C Saloon (W205) (Rok výroby 04.2018 - ..., 129 - 258 PS, Benzín, Benzín/elektro) MERCEDES-BENZ Trieda C T-modell (S205) (Rok výroby 04.2018 - ..., 129 - 258 PS, Benzín, Benzín/elektro) MERCEDES-BENZ GLC Off-Road (X253) (Rok výroby 04.2019 - ..., 197 - 258 PS, Benzín/elektro) MERCEDES-BENZ Trieda C Coupe (C205) (Rok výroby 05.2018 - ..., 156 - 258 PS, Benzín, Benzín/elektro) MERCEDES-BENZ Trieda E Saloon (W213) (Rok výroby 08.2018 - ..., 184 - 299 PS, Benzín, Benzín/elektro) MERCEDES-BENZ Trieda C Convertible (A205) (Rok výroby 05.2018 - ..., 156 - 258 PS, Benzín, Benzín/elektro) MERCEDES-BENZ GLC Kupé (C253) (Rok výroby 04.2019 - ..., 197 - 258 PS, Benzín, Benzín/elektro) MERCEDES-BENZ Trieda E T-modell (S213) (Rok výroby 06.2019 - ..., 197 - 258 PS, Benzín/elektro) MERCEDES-BENZ Trieda E Coupe (C238) (Rok výroby 10.2017 - ..., 184 - 299 PS, Benzín, Benzín/elektro) MERCEDES-BENZ Trieda E All-Terrain (S213) (Rok výroby 08.2020 - ..., 197 PS, Benzín/elektro) MERCEDES-BENZ Trieda E Kabriolet (A238) (Rok výroby 10.2017 - ..., 184 - 299 PS, Benzín, Benzín/elektro) MERCEDES-BENZ CLS (C257) (Rok výroby 07.2018 - ..., 184 - 299 PS, Benzín, Benzín/elektro) MERCEDES-BENZ GLE (W167) (Rok výroby 04.2019 - ..., 258 PS, Benzín)
Štartér MERCEDES BENZ
nový,nepoužitý 12V/2,2KW,cena 90€ MERCEDES-BENZ C-CLASS CLK E-CLASS G-CLASS M-CLASS S-CLASS SPRINTER UNIMOG V-CLASS VARIO VIANO VITO SSANGYONG ACTYON ACTYON SPORTS KYRON MUSSO REXTON RODIUS MERCEDES BENZ 211 2.1 CDi (901,902)[OM611.981] 04.2000- MERCEDES BENZ 316 2.7 CDi (903)[OM612.981] 04.2000- MERCEDES BENZ C 270 2.7 CDi (203)[OM612.962] 12.2000- MERCEDES BENZ E 270 2.7 CDi (210)[OM612.961] 07.1999-03.2002 MERCEDES BENZ E 270 2.7 CDi (210)[OM612.961] 03.2002- MERCEDES BENZ E 320 3.2 CDi (210)[OM613.961] 07.1999-03.2002 MERCEDES BENZ ML 270 2.7 CDi (163)[OM612.963] 12.1999- MERCEDES BENZ S 320 3.2 CDi (220)[OM613.960] 06.1999-09.2002 MERCEDES BENZ Sprinter 216 2.7 CDi (901,902)[OM612.981] 04.2000- MERCEDES BENZ Sprinter 316 2.7 CDi (903)[OM612.981] 04.2000- MERCEDES BENZ Sprinter 316 2.7 CDi 4x4 (903)[OM612.981] 08.2002-05.2006 MERCEDES BENZ Sprinter 416 2.7 CDi (904)[OM612.981] 12.1999- MERCEDES BENZ Sprinter 416 2.7 CDi 4x4 (904)[OM612.981] 04.2000-05.2006