inzercia, predaj, predám, bazár

Mesa Boogie Tube EL-84

Kategória: Zvuková technika

Kupim par 2KS Mesa Boogie Tube EL-84 Kontakt mail.
Mesa Boogie Tube EL-84
Podobné inzeráty
Mesa Boogie Studio 22+ EQ .... CALIBER Serie
Mesa Boogie Studio 22+ EQ .... CALIBER + - 22W celolampové kytarové kombo - 12palcový reproduktor Mesa Boogie Black Shadow - Originální nožní přepínač Mesa Boogie - Rok výroby ca 1985 - Pouze jeden majitel - Nabídněte
Mesa Boogie Subway Rocket 1x10
Predam aparat Mesa Boogie Subway Rocket. Sikovny 2-kanalovy stroj. Vynikajuci pomer vykon/vaha. Prijemne a dobre vyuzitelne spektrum zvukov. Na 20 watt super vie byt super hlasne, ako kazda Mesa. Vynikajuci stav. Detailnejsie foto na vyziadanie. Pre viac info kludne piste, volajte.
Mesa Boogie Subway Rocket 1x10
Predam aparat Mesa Boogie Subway Rocket. Sikovny 2-kanalovy stroj. Vynikajuci pomer vykon/vaha. Prijemne a dobre vyuzitelne spektrum zvukov. Na 20 watt super vie byt super hlasne, ako kazda Mesa. Vynikajuci stav. Detailnejsie foto na vyziadanie. Pre viac info kludne piste, volajte. Pri serioznom jednani mozna dohoda.
dbx 376 Tube Channel Strip s digitálnym výstupom
Vákuové trubice mikrofón predzosilňovač. Integrovaný kompresor & De-Esser. 3-pásmový parametrický EQ časť. Voliteľné Mic/Line prepínač. AES/EBU a S/PDIF digitálne výstupy dbx 376 Tube je univerzálny channel strip, ktorý zahŕňa tube mikrofónový predzosilňovač, vstavané 48V fantómové napájanie, 3-pásmový EQ, kompresor, De-Esser a širokú škálu možnosti pripojenia. dbx 376 Tube Channel Strip kombinuje teplo lampového predzosilňovača s radom inovácií a s prvotriednymi komponentmi. 376 Tube Channel Strip je ideálny pre zachytenie vokálov a hudobných nástrojov v štúdiovej kvalite. Pýši sa 200V tube plate napätím, prinášajúc vynikajúci zvukový výkon. Obsahuje aj digitálne výstupy pre AES/EBU a S/PDIF, ako aj voliteľnú vzorkovaciu frekvenciu v rozmedzí až do 96kHz.
Mesa boogie mark V
Kupim gitarovu hlavu prípade kombo mesa boogie mark V
Mesa Boogie Grid Slammer
Predám Mesa Boogie Grid Slammer, top stav