inzercia, predaj, predám, bazár

Michalková

Kategória: Pozemky

Ponúkame Vám na predaj pozemok v obci Michalková pri Zvolene. Orná pôda 3211 m2 a trávnatý porast 1330 m2.
Parcela sa nachádza asi kúsok zastavanáho územia.
Plocha: pozemku 4541m2. Cena 7 €/m2. Možná dohoda.
NAŠE CENY SÚ KOPLETNÉ./ BEZ RK
Pre ďalšie informácie a možnosť obhliadky nás neváhajte kontaktovať. , spolubyvajuca123@

Číslo parcely registra E 68/1
"Číslo listu vlastníctva: 509
Výmera parcely v m2: 273
Druh pozemku: Orná pôda"

Číslo parcely registra E 68/5
"Číslo listu vlastníctva: 509
Výmera parcely v m2: 750
Druh pozemku: Orná pôda"

Číslo parcely registra E 69/23
"Číslo listu vlastníctva: 509
Výmera parcely v m2: 1275
Druh pozemku: Orná pôda"

Číslo parcely registra E 317/3
"Číslo listu vlastníctva: 509
Výmera parcely v m2: 913
Druh pozemku: Orná pôda"

Číslo parcely registra E 332/2
"Číslo listu vlastníctva: 509
Výmera parcely v m2: 770
Druh pozemku: Trvalý trávny porast"

Číslo parcely registra E 332/10
"Číslo listu vlastníctva: 509
Výmera parcely v m2: 560
Druh pozemku: Trvalý trávny porast"
Michalková
Podobné inzeráty
Pozemok v obci Michalková okres Zvolen
XEMAR  (emanuel.nota@, ) ponúka na predaj pozemok s rozlohou  949 m²  v obci Michalková. Pozemok sa nachádza mimo zastavaného úzenia obce. Pozemok je  mierne svahovitý, slnečný a je z neho pekný výhľad. Je určený na výstavbu RD. Elektrická a vodovodná prípojka su v stave možnosti finálneho pripojenia na hranici pozemku. Plyn a kanalizácia nie sú k dispozícii. Pozemok leží pri asfaltovej ceste. Pozemok vo veľmi tichom prostredí iba 12 km (15 min autom) zo Zvolena. Miesto na vybudovanie bývania v lone krásnej prírody a pritom iba kúsok od mesta. Doporučujem obhliadku. V cene ponúkanej nehnuteľnosti je kompletný katastrálny servis.
NA PREDAJ POZEMKY 1 052 M2,KRAJŇANSKÁ UL.,MYJAVA
Exkluzívne v Archeus reality Senica ponúkame na predaj pozemky v katastrálnom území Myjava, okres Myjava, ktoré sú ideálne na záhradkárčenie. V danej lokalite sa nachádza výstavba rodinných domov. Pozemky sú právne vysporiadané, predávajúci je výhradný vlastník, sú bez tiarch a zaplatením kúpnej ceny ihneď k dispozícii. ► Pozemok o výmere 678 m2, parcela reg. „E“, druh pozemku orná pôda. Intravilán. Severný svah so sklonom terénu cca 20°. ► Pozemok o výmere 374 m2, parcela reg. „E“, druh pozemku orná pôda. Extravilán. Severozápadný svah so sklonom terénu cca 5°. Pozemky sa nachádzajú na Krajňanskej ulici mesta Myjava. V danej lokalite sa nachádza výstavba rodinných domov. Ing. Alexandra Michalková  – váš realitný maklér Ak máte záujem o viac informácií, neváhajte ma kontaktovať na tel. č. , informácie non- stop mailom: michalkova@, Cena je konečná, vrátane provízie a kompletného právneho a katastrálneho servisu. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
NA PREDAJ POZEMKY 2740 M2 a 525 M2, KOŠARISKÁ, okr. MYJAVA
Exkluzívne v Archeus reality Senica ponúkame na predaj dva pozemky v katastrálnom území Košariská, okr. Myjava, ktoré sú ideálne na vybudovanie ovocného sadu, či na poľnohospodárske účely. Pozemky sú právne vysporiadané, predávajúci je výhradný vlastník, sú bez tiarch a zaplatením kúpnej ceny ihneď k dispozícii. ► Pozemok o výmere 525m2 , parcela reg. „C“, druh pozemku ostatná plocha. Extravilán. Juhozápadný svah so sklonom terénu cca 12°. Na pozemku sa nachádzajú stromy a kríky. Nádherné, tiché miesto s úchvatnými výhľadmi na okolitú prírodu. V blízkosti sa nachádza Mohyla M.R.Štefánika ► Pozemok o výmere 2 740m2, parcela reg. „E“, druh pozemku orná pôda. Extravilán. Vzdialený od obce cca 300m, prístup zo spevnenej (obecnej) cesty. Pozemok sa t.č. využíva ako pasienok. Mierne svahovitý pozemok, sklon terénu cca 15°. Veľmi pekné, pokojné miesto pri lese s nádherným výhľadmi na okolitú krajinu. V blízkosti sa nachádza Mohyla M.R.Štefánika Košariská sú kopaničiarska obec na Slovensku v okrese Myjava. Dedina leží na rozhraní Malých Karpát a Myjavskej pahorkatiny pri štátnej ceste z Brezovej pod Bradlom do Piešťan. Ing. Alexandra Michalková  – váš realitný maklér Ak máte záujem o viac informácií, neváhajte ma kontaktovať na tel. č. , informácie non- stop mailom: michalkova@, nájdete ma aj na sociálnych sieťach. Cena je konečná, vrátane provízie a kompletného právneho a katastrálneho servisu. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
NA PREDAJ POZEMKY 2740 M2 a 525 M2, KOŠARISKÁ, okr. MYJAVA
Exkluzívne v Archeus reality Senica, Vám ponúkame na predaj dva pozemky, nie jednotlivo, v katastrálnom území Košariská, okr. Myjava, ktoré sú ideálne na vybudovanie ovocného sadu, či využitia na poľnohospodárske účely. Pozemky sú právne vysporiadané, predávajúci je výhradný vlastník, sú bez tiarch, zaplatením kúpnej ceny ihneď k dispozícii. ► Pozemok o výmere 525 m2, parcela reg. „C“, druh pozemku ostatná plocha. Extravilán. Juhozápadný svah so sklonom terénu cca 12°. Na pozemku sa nachádzajú stromy a kríky.   ► Pozemok o výmere 2 740 m2, parcela reg. „C“, rozmery cca 16 x 170 m, druh pozemku orná pôda. Extravilán. Vzdialený od obce cca 300 m, prístup k pozemku lesná cesta. Pozemok sa t.č. využíva ako pasienok. Mierne svahovitý pozemok, sklon terénu cca 15°. Veľmi pekné, pokojné miesto pri lese s nádherným výhľadmi na okolitú krajinu. V blízkosti sa nachádza Mohyla M.R.Štefánika Košariská sú kopaničiarska obec na Slovensku v okrese Myjava. Dedina leží na rozhraní Malých Karpát a Myjavskej pahorkatiny pri štátnej ceste z Brezovej pod Bradlom do Piešťan. Ing. Alexandra Michalková  – váš realitný maklér Ak máte záujem o viac informácií, neváhajte ma kontaktovať na tel. č. , informácie non- stop mailom: michalkova@, nájdete ma aj na sociálnych sieťach. Cena je konečná, vrátane provízie a kompletného právneho a katastrálneho servisu. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
STAVEBNÝ POZEMOK, 2967m2, ZÁHR.DOMČEK, BRESTOVEC okr. MYJAVA
Realitná kancelária •ARCHEUS reality SENICA• Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj nehnuteľnosť v nádhernej lokalite Myjavských kopaníc, kopaničiarskej obci Brestovec - časť „ Ticháčkovci“, vzdialenej len 4 km od centra Myjavy. Pozemok je určený na výstavbu rodinného domu, resp. rodinných domov, nakoľko jeho parametre sú priam ideálne pre rozdelenie na dve – tri stavebné parcely. Ak však hľadáte pre seba veľký pozemok, na výnimočnom mieste, táto ponuka je určená práve vám. Rozmery pozemku vám umožňujú rozhodnúť sa aj pre väčší projekt domu a stále vám zostáva dostatok miesta na bazén, záhradný domček, alebo ihrisko pre deti. Skutočne stojí za to a verím, že si získa vaše srdce. ...Bezpečná a pokojná lokalita s dobrou dostupnosťou, miesto, kde slnko svieti celý deň... ► 3D PREHLIADKA:  ► video vám priblíži, v akej peknej lokalite sa nehnuteľnosť nachádza:  Na pozemku sa nachádza ZÁHRADNÝ DOMČEK so zastrešenou terasou a skladom náradia (postavený v r. 2016). Drevostavba na murovanom základe má podlahovú plochu 32 m2 a je účelne zariadená pre trávenie víkendových chvíľ. Strecha je asf. šindeľ, elektrika a voda v domčeku nie je, no je možnosť. Okolie domčeka skrášľuje záhradka s okrasnými drevinami. Predáva sa kompletne zariadený. • parcela reg. „C“  2 904 m2  + parcela reg. „C“ 20 m2 +  pozemok 43 m2 pod stavbou, tvar obdĺžnika, rozmer cca 42 m x 70 m  • pozemok je zatrávnený, časť pozemku (cca 2/3), kde je záhr. domček je oplotený so vstupom cez uzamykateľnú bránu   • inžinierske siete na pozemku: elektrika 220V / 380V, 2 x prístup na verejný vodovod, prístup priamo z obecnej asfaltovej cesty • orientácia na VÝCHOD, z väčšej časti rovina, z časti sklon terénu  8 – 10 °, nadmorská výška 418 m nad m., extravilán •  vydané súhlasné stanovisko obce využiť pozemok pre stavebné účely na stavbu rodinného domu Priamo v obci Brestovec sa nachádza Základná škola s Materskou školou, Obecný úrad, Kultúrny dom, Obecná knižnica, Pestovateľská pálenica, futbalové ihrisko, tenisové kurty. Obec má dobrú dostupnosť  -  Myjava 4km, Bratislava je vzdialená 100km, Trnava 58km, Piešťany 38 km, Senica 25 km. V blízkosti  sa nachádza lyžiarske stredisko Skiland Stará Myjava, vodná nádrž Stará Myjava, Agropenzión Adam Podkylava. Nádherný kraj s nekonečnými možnosťami pre aktívny oddych, turistiku, cykloturistiku, hubárčenie, rybolovu.... © ARCHEUS reality Senica, s.r.o, - 3D prehliadka, text, fotografie, video a pôdorys sú dielom a majetkom realitnej kancelárie Archeus reality Senica, s.r.o.. Archeus reality Senica je zmluvný partner vlastníka nehnuteľnosti poverený zabezpečením predajom uvedenej nehnuteľnosti. Ak máte záujem o viac informácií, neváhajte ma kontaktovať na tel. č. , prostredníctvom soc. sietí, informácie non- stop mailom: michalkova@,  Ing. Alexandra Michalková  – váš realitný maklér
Pozemky pri Zvolene 044-14-VLP
Ponúkame Vám exkluzívne na predaj pozemky v katastri obce Michalková. Parcela je vo svahu 7°-12°. Z parcely je pekný výhľad. Obec Michalková je vzdialená od Zvolena len 10 minút jazdy, ale je to úplne iný svet. Ak hľadáte ticho a pokoj, je to miesto pre Vás. Parcela má tvar bumerangu s rozmermi cca 17x300m. Najbližšia obývaná stavba je vzdialená asi 50m. Približne v strede parcely je umiestnený stĺp elektrického vedenia. Cena €3,90/m2 je schválená majiteľom a zahŕňa kompletný právny servis, finančné poradenstvo a všetky poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti. Viacero parciel je v ponuke a je možná dohoda na cene. Pre ďalšie informácie a možnosť obhliadky nás neváhajte kontaktovať. , pivarci@