inzercia, predaj, predám, bazár

MICRO Mini2go Deluxe Plus

Kategória: Odrážadlá

Predam kolobezku MICRO Mini2go Deluxe Plus s prislusenstvom.
Povodne 130 eur
MICRO Mini2go Deluxe Plus
Podobné inzeráty
Micro mini2go deluxe mint
Predam mini 2 go deluxe mint farbe - termo ruksacik, puklicky, taska na flasku v cene .
ružová kolobežka MICRO mini2go deluxe so šuflíkom
Predám ružovú kolobežku Micro mini2Go deluxe so šuflíkom na odkladanie hračiek s odnímateľným sedadlom a rukoväťou. Pre deti od 18 mesiacov, výškovo nastaviteľná. V originálnom balení s návodom. Len osobný odber.
Odrážadlo Micro mini 2go deluxe plus mint
Predám odrážadlo Micro mini 2go deluxe plus (odrážadlo/ kolobežka+ vodiaca tyč) vo veľmi dobrom stave, len mierne známky používania. Kupované nové, vhodné od 15 mes. do cca 5 rokov. Farba: mint. Cena 70€. Povodná cena 140€. Pri záujme prosím volať, na SMS neodpovedám. Len osobný odber Lipová okres Nové Zámky, pripadne Šaľa alebo Nitra.
Predám DETSKÁ KOLOBEŽKA MICRO MINI DELUXE
DETSKÁ KOLOBEŽKA MICRO MINI DELUXE Ako názov napovedá, Micro Mini DELUXE je nová a vylepšená generácia klasickej trojkolky Micro Mini, od ktorej sa líši nosnosťou do 50 kg, výškovo nastaviteľnými riadidlami, nášľapná doska má zlepšený protišmyk a reflexný polep Super stave Povodna cena 110€ Aktualne 60€
Micro mini2go deluxe pink
Deluxe verzia inovatívnej kompaktnej kolobežky, ktorá je vybavená uložným priestorom – šuflíkom – pre všetky hračky, ktoré dieťa potrebuje mať so sebou počas výletov. Je vhodná pre deti staršie ako 18 mesiacov a ovláda sa rozkladaním hmotnosti, takže okrem pobytu na čerstvom vzduchu podporuje aj motoriku a rovnováhu dieťaťa. Sedadlo je odnímateľné, rovnako ako rukoväť, ktorú je tiež možné výškovo nastaviť. Kolobežku je možné použiť aj bez šuflíka. Odrážacia doska je vyrobená z plastového materiálu spevneného sklenými vláknami, kolieska sú vyrobené z polyuretánu s priemerom 120/80 mm. Výškové nastavenie rukoväte: 49-67 cm. Výškové nastavenie sedadla: 26 cm. Rozmery dosky: 11 x 30 cm. Maximálne zaťaženie: 50 kg. Hmotnosť: 3,6 kg. Ružové farebné prevedenie.Mam mierne škrabance keďže bola používaná len osobný odber.
Mini Micro Odrazadlo / Kolobezka 3v1
Mini Micro Odrazadlo/Kolobezka 3v1 v zachovalom stave, opotrebovana, ale funkcna vdaka vysokej kvalite. Fotky z internetu kvoli ilustracii, ze ako odrazadlo vyzera - su tam nastavitelne dve velkosti. Povodna cena EUR130 Mini Micro 3v1 je multifunkčne odrážadlo a kolobežka, ktorá porastie s Vaším dieťaťom. Odrážadlo so sedadlom môžete využívať cca. od 18 mesiacov. Osadené je riadidlami typu O, ktoré sú pre najmenšie deti prirodzenejšie na ovládanie a držanie. S rastúcim dieťaťom môžete posunúť sedadlo do druhej výškovej polohy. Až nebude sedlo potreba, možno ho odmontovať, čím vznikne trojkolka so zníženými O-riadidlami. A keď budú znížená riadidlá moc nízka, nahradíte je priloženou riadiacou tyčou tvaru T a dostanete originálny Mini Micro Classic. Mini Micro 3v1 má veľkú zbierku rôznych ocenení po celom svete. A v čom je tá najväčšia výhoda? Odrážadlo aj kolobežka zatáča náklonom, čím nedochádza k nebezpečným situáciám pri pretočení riadidiel. Cca. od dvoch rokov začnú deti používať Mini Micro Classic, ktoré je ideálne pre rozvíjanie rovnováhy a koordinácie pohybov detí a predškolákov! V čom je unikátna Mini Micro 3v1 - už od 1 roka ako odrážadlo, neskôr ako odrážadlo a kolobežka - zatáča prenesením váhy a naklonením riadiacej tyče - veľmi nízka váha - bezpečné a intuitívne ovládanie