inzercia, predaj, predám, bazár

Micro SPY sluchadlo + ZADARMO 2 slúchadla navyše

Kategória: Slúchadlá

AKCIA !!!
Ponúkam na predaj miniatúrne micro SPY sluchado + ZADARMO 2 slúchadla navyše ! + Magnetická palička na vyberanie !

Nie ste pripravený, naučený? Nevadí. Najlepšia voľba na skúšky, maturitu alebo pracovný pohovor !

Slúchadlo mám priamo od výrobcu. Jeho miniatúrne rozmery 2x2 mm ho robia absolútne neviditeľným v uchu. Hlasitosť sa jednoducho reguluje v telefóne, takže ručím za bezproblémové počutie aj pri vyššom šume alebo kriku okolitého prostredia. Ďalej balenie obsahuje kvalitný mikrofón, aby Vás aj člověk na druhej strane mohol zrozumiteľne počuť.

Funguje to jednoducho- indukčnú cievku si dáte okolo krku, pripojíte dve 9v batérie. Kábel a batérie si buď nalepíte na telo alebo vložíte do vrecka. Slúchadlá si dáte opatrne do ucha (1. skúchadlo do jedného a 2. do druhého ucha) až pokým neucítíte, že sa sluchadlo dotklo bubienka. Následne kábel s 3,5 jackom napojíte na akýkoľvek telefón. A už iba vytočíte hovor a počúvate, čo Vám niekto diktuje, prípadne aj Vy hovoríte do mikrofónu a komunikujete s osobou, ktorá Vam diktuje.
Slúchadlá sa vyberejú z ucha pomocou priloženej paličky na ktorej je magnet ktorý k sebe slúchadlá jednoducho pritiahne.


Balenie obsahuje :
1x vrecúško
1x indukčná cievka + konektory na batérie
1x mikrofón
2x mikro slúchadlá + 2x mikro sluchadlo navyše úplne zadarmo ! *
1x magnetická palička na vybratie slúchadiel

*( 2 slúchadlá navyše sú ako bonus úplne zadarmo. Keby sa Vám náhodou stalo, že nejaké z pôvodných slúchadiel stratíte. Takže dostanete dokopy 4 mikro SPY slúchadlá!!) – mimoriadna akcia jedine u nás !

!!! INZERÁT PLATÍ DO ZMAZANIA !!! Nie je problém poslať poštou ,ako balík prvej triedy. Takže na ďalší deň to máte u Vás na pošte.

S týmto typom slúchadla mám osobné skúsenosti, takže nemám problém ukázať/ vysvetliť alebo telefonicky poskytnúť viac info. Osobné stretnutie možné v Bratislave prípadne v Novom Meste nad Váhom.

Pre viac info : email: adamspy99@ tel.:

Bezproblémovosť je overená. Je to tá najlepšie voľba na trhu bez možnosti odhalenia.
Micro SPY sluchadlo + ZADARMO 2 slúchadla navyše
Podobné inzeráty
Magnetická tyčinka pre manipuláciu so spy slúchadlom
Predám magnetickú tyčinku s Micro slúchadlami. V balení 2ks MICRO slúchadiel. V uchu vôbec niesú vidno, zvuk nepočuje nikto okrem Vás. Magnetická tyčinka pre manipuláciu so spy slúchadlom. Kovová tyčinka s magnetickým nadstavcom pre zjednodušenie manipulácie so spy slúchadlom pri aplikácii do ucha ako aj vyberaní. Túto šikovnú pomôcku môžete rovnako použiť aj pri výmene miniaturnej batérie v spy slúchadle. Táto magnetická tyčinka je navrhnutá pre spy slúchadlá, nemusíte sa báť, že magnet poškodí elektroniku slúchadla. V balení: 2x MICRO slúchadlá, tyčinka a super-silný magnet (na vytiahnutie micro slúchadiel). Pri hladaní KOMPLETNÉHO setu, vrátane bluetooth zosilovača, kliknite na moje meno.
BOSE Sport Earbuds čierne NOVE ORIGANALY
Bezdrôtové slúchadlá BOSE Sport Earbuds čierne BOSE Sport Earbuds sú precízne spracované slúchadlá, ktoré vám maximálne spríjemnia cvičenie, poskytnú vám vysoko kvalitný zvuk a zároveň padnú do uší ako uliate. Moderná technológia zaručí čistý a vyvážený zvuk a vďaka prepracovanému dizajnu slúchadlá skvele sedia aj pri najnáročnejších pohyboch. Bezdrôtové slúchadlá BOSE Sport Earbuds vám pomôžu dosahovať tie najlepšie výsledky a posúvať svoje limity. Bezdrôtové slúchadlá BOSE Sport Earbuds čierne Vysoká kvalita zvuku bezkáblových slúchadiel BOSE Sport Bezdrôtové slúchadlá BOSE Sport Earbuds vám poskytnú kvalitný a vyvážený zvuk v každej situácii. Všetky tóny počujete veľmi čisto, vďaka čomu získate dokonalú motiváciu pre tie najlepšie výsledky. Špeciálne tvarované špunty bezkáblových slúchadiel BOSE Sport Earbuds sa postarajú o maximálne potlačenie okolitého hluku, takže sa budete môcť úplne sústrediť na hudbu a svoj výkon pri cvičení. Bezdrôtové slúchadlá BOSE Sport Earbuds čierne Slúchadlá do uší BOSE Sport ponúknu rôzne veľkosti špuntov Balenie slúchadiel do uší BOSE Sport Earbuds ponúka 3 veľkosti špuntov, vďaka čomu sa skvele prispôsobia každému uchu. Každý povrch, ktorý sa dotýka ucha, je vyrobený z mäkkého silikónu a nie z tvrdého plastu, takže sa vám maximálne prispôsobí v každej situácii. Špeciálny tvar špuntov a pridané krídlo navyše zaistí pevné držanie pri akomkoľvek pohybe. Bezdrôtové slúchadlá BOSE Sport Earbuds čierne Športové slúchadlá s mikrofónom BOSE s odolnosťou IPX4 Športové slúchadlá s mikrofónom BOSE Sport Earbuds oplývajú krytím s certifikáciou IPX4, ktoré umožňuje ich použitie aj v nepriaznivých poveternostných podmienkach. Ak sa rozhodnete vyraziť kamkoľvek a v akomkoľvek počasí, bezdrôtové športové slúchadlá BOSE Sport Earbuds vás budú sprevádzať na vašich cestách a pri maximálne intenzívnom tréningu. Bezdrôtové slúchadlá BOSE Sport Earbuds čierne True wireless slúchadlá BOSE s dotykovým ovládaním Na jednoduché ovládanie sú true wireless slúchadlá BOSE Sport Earbuds osadené praktickým dotykovým rozhraním. Dvojité poklepanie na pravé tlačidlo slúži na pustenie či zastavenie hudby a prijímanie handsfree hovorov. Poklepaním na ľavé tlačidlo získate napríklad informácie o stave nabitia batérie. Špeciálny mikrofón navyše zaznamená váš hlas a obmedzí väčšinu okolitého hluku na vybavenie vašich telefónnych hovorov. Bezdrôtové slúchadlá BOSE Sport Earbuds čierne BOSE Sport Earbuds využívajú Bluetooth pripojenie Bezdrôtové slúchadlá Bose Sport Earbuds ponúknu technológiu Bluetooth, takže vám poskytnú maximálnu voľnosť pohybu v každej situácii. Dosah Bluetooth pripojenia bezdrôtových slúchadiel Bose Sport Earbuds je až 9 metrov, vďaka čomu možno slúchadlá použiť napríklad pri cvičení v posilňovni. Pri použití Bluetooth slúchadiel možno využiť aplikáciu Bose Music, v ktorej ľahko skontrolujete batériu slúchadiel a nastavíte si prehrávanie podľa vašich predstáv.
Špionážne slúchadlo bluetooth
Špionážne slúchadlo s vylepšenou Bluetooth slučkou + 10W zosilňovač Vylepšená bluetooth slučka má vstavaný 10W zosilňovač, vďaka ktorému budete počuť v mikro slúchadle zvuk silnejšie a kvalitnejšie ako kedykoľvek predtým. Naša bluetooth slučka má extrémnu výdrž až 8 hodín na jedno nabitie. Bluetooth slučku môžete vďaka výkonnému zosilňovaču pokojne nechať visieť voľne na krku, ba dokonca si ho dať aj do vrecka a napriek tomu v mikrosluchátku počujete svojho pratnera zrozumiteľne a čisto. Výhody oproti iným bluetooh modelom: Lepšia počuťeľnosť, čistejší zvuk Zosilňovač 10W SOS a STOP tlačidlo Vysielací dosah: až 40 cm Životnosť batérie: 8 hodín bluetooth slučka , 5-6 hodín špionážne slúchadloŠpionážne slúchadlo je možné vďaka jeho miniatúrnym rozmerom zastrčiť priamo do ucha, kde špionážne slúchadlo nie je vidieť a to aj v prípade, že máte krátke vlasy. Špionážne slúchadlo samozrejme funguje bezdrôtovo, takže vám do neho nemusí viesť žiadny kábel. Vložte batériu do slúchadlá a dajte slúchadlo do ucha. Obrázok znázorňuje ako hlboko je potrebné vložiť slúchadlo STANDARD Špecifikácia slúchadiel: Rozmery: 13x6 mm Hmotnosť: 0,8 g (vrátane batérie) Štandardné zinc-air batérie: typ 337 Výdrž batérie: cca 5-6 hodín - aktívny režím, pohotovostný režim 120 hodínŠpecifikácia bluetooth zariadenia: Veľkosť: 2.7x5.9x1.9 cm Náhrdelník: 84cm Farba: čierna Vysielací dosah: slúchadlo
Baseus bowie M2
Predám nové iba rozbalene a vyskúsane.(kúpené 18.4.2023) Dôvod:ne sedia mi do uší Parametre: Slúchadlá Baseus Bowie M2 TWS Ponorte sa do sveta hudby s týmito slúchadlami Baseus. Model M2 využíva aktívne potláčanie hluku, čím účinne eliminuje vonkajší hluk až do úrovne -42 dB. Navyše vďaka 10 mm meničom poskytujú špičkovú kvalitu zvuku. Môžete ich pripojiť k 2 zariadeniam súčasne. Podporujú technológiu Bluetooth 5.2 a nízka latencia zlepšuje dynamické hranie. Model M2 sa dodáva v dvoch farbách: bielej a čiernej. Spoľahlivé pripojenie Slúchadlá sú vybavené technológiou Bluetooth 5.2, takže prenos signálu je rýchly a stabilný. Nemusíte sa obávať problémov s pripojením. V skutočnosti ich môžete pripojiť k dvom zariadeniam súčasne a získať tak ešte väčšiu slobodu. Výdrž batérie až 30 hodín Slúchadlá vydržia na jedno nabitie približne 5 hodín. Nabíjačka navyše túto dobu predĺži na 30 hodín. Navyše, po 10 minútach nabíjania môže M2 pracovať až 2 hodiny. Na druhej strane ich úplné nabitie trvá len hodinu. Priložený kábel USB-C vám pomôže pripraviť ich na ďalšie použitie. Zníženie hluku Telefonujte aj uprostred mestskej džungle. Slúchadlá majú funkciu ENC, ktorá vám umožní voľne telefonovať. Hovorte v metre, na vlakovej stanici alebo na letisku bez obáv z hluku v pozadí. 3 režimy Bowie M2 ponúka 3 prevádzkové režimy, takže ich výkon môžete prispôsobiť svojim potrebám. Vyberte si režim potlačenia hluku ANC, aby ste eliminovali okolitý hluk a sústredili sa na počúvaný podcast. Ak chcete zostať v kontakte s okolím, zapnite režim Priehľadnosť. Alebo použite normálny režim, ktorý je vhodný napríklad do knižnice alebo domácej kancelárie. Nízka latencia Špeciálne pre nadšencov elektronického športu sú slúchadlá vybavené nízkou latenciou 0,038 sekundy. To umožňuje dynamickejšie hranie a synchronizáciu obrazu a zvuku. Viac s aplikáciou Spárujte aplikáciu so zariadením M2 a získajte prístup k praktickým funkciám. Môžete vybrať režim a nastaviť úroveň redukcie vonkajšieho hluku na stupnici od 1 do 10. Môžete tiež použiť ovládanie hlasitosti a nájsť slúchadlo, ak zabudnete, kam ste ho položili. Pohodlné ovládanie Používanie slúchadiel Baseus je jednoduché a pohodlné. Pri prvom spárovaní sa Bowie M2 automaticky pripojí k vášmu zariadeniu, keď otvoríte nabíjací port. Navyše vďaka zabudovanému snímaču priblíženia sa prehrávanie zastaví, keď vyberiete slúchadlo, a obnoví sa, keď ho vložíte späť. Každé slúchadlo má dotykový panel, takže môžete napríklad prijať prichádzajúci hovor alebo spustiť hlasového asistenta. Zariadenia M2 spolupracujú so službami Google Assistant a Siri. Vlastnosti: - Farba: biela - Prepočet: 10 mm - Zvukové kodeky: AAC, SBC - Bluetooth: verzia 5.2 - Redukcia hluku: ENC, ANC - Úroveň oneskorenia: 0,038 s - Frekvenčná odozva: 20 Hz - 20 000 Hz - Impedancia: 20 Ω - Kapacita batérie: 40 mAh (slúchadlá), 400 mAh (nabíjačka) - Čas nabíja
POWER BEATS PRO ČIERNE /BEST CENA/
Nove ani raz pouzite model:A2078 - cierne : serial - H2FFG2V0PXLL CENA UZ KONECNA!!! !!!POPROSIME JEDNA SA O ORGINAL Beats!!! - urcite niekomu spravia radost na vianoce - predajna cena cca 240€ /ALZA/ - ak je otazka staci zavolat radi zodpovieme Štýlové Bluetooth slúchadlá Beats Powerbeats Pro v čiernom prevedení ponúkajú silný, vyvážený zvuk s veľkým dynamickým rozsahom a izoláciou hluku. K svojej prevádzke nepotrebujú jediný kábel, takže vás pri jeho využívaní nebude absolútne nič obmedzovať. Slúchadlá vynikajú ergonomickým prevedením, pevnou konštrukciou, odolnosťou voči potu a vode a sú pohodlné aj pri dlhšom nosení. Poskytujú výdrž 9 hodín prehrávania, pričom nabíjacie puzdro im dodá energiu až na 24 hodín. S technológiou Bluetooth môžete jednoducho a rýchlo streamovať obľúbené skladby z telefónu či tabletu. Na oboch slúchadlách sa nachádzajú ovládacie prvky pre regulovanie hlasitosti, preskakovanie skladieb a vybavovanie hovorov. S určitosťou poteší podpora hlasového asistenta. Bezdrôtové slúchadlá Apple Powerbeats Pro Powerbeats Pro sú bezdrôtové slúchadlá konštruované pre špičkových športovcov, takže žiadne káble vás nebudú pri športe obmedzovať. Vďaka nastaviteľným háčikom a koncovkám do uší v niekoľkých veľkostiach budú slúchadlá sedieť ako uliate bez ohľadu na to aký náročný je tréning. Tieto ľahké slúchadlá rátajú s vrcholnými výkonmi a tak ich vylepšená odolnosť voči potu a vode vám môže pomôcť podať čo najlepší športový výsledok. Slúchadlá vydržia prehrávať hudbu až 9 hodín, takže vás muzika s dynamickým, vyváženým zvukom bude motivovať tak dlho, ako budete potrebovať. Skvelý zvuk Powerbeats Pro vďaka prepracovanej akustickej sústave produkujú čistý vyvážený zvuk a vylepšený dynamický rozsah. Slúchadlá sú tiež navrhnuté so zameraním na ergonomické pohodlie, aby vám poskytli čo najlepší zážitok z počúvania. Hrajte to na obe strany alebo na každú zvlášť Každé slúchadlo je vybavené ovládacími prvkami, takže si môžete vychutnať maximálnu kontrolu nad zvukom. Snímače automatického prehrávania / pozastavenia spoznajú, keď si slúchadlá dáte do uší. Vďaka podpore hlasového asistenta na najrôznejších kompatibilných zariadeniach sa pri tréningu nemusíte ničím rozptyľovať. Dostatok energie Každé slúchadlo vydrží prehrávať až 9 hodín, takže bez hudby určite nezostanete. Nabíjacie puzdro dodá slúchadlám energiu na viac ako 24 hodín. A ak vám dôjde šťava, 5 minútovým nabitím v režime Fast Fuel dobijete batériu na 1,5 hodiny počúvania. Snímače automatického zapnutia/ vypnutia pomáhajú šetriť energiu prepnutím do režimu spánku. Ak ich budete chcieť znova použiť, jednoducho ich vložte späť do uší. Teraz môžete tráviť menej starostí s nabíjaním a viac času venovať tomu, čo nabíja vás.
Apple POWER BEATS PRO RUZOVE /BEST CENA/
DAMSKE Nove ani raz pouzite model:A2078 - RUZOVE : serial - CC2CK0Y3PNJH CENA UZ KONECNA!!! !!!POPROSIME JEDNA SA O ORGINAL Beats!!! - urcite niekomu spravia radost na vianoce - predajna cena cca 240€ /ALZA/ - ak je otazka staci zavolat radi zodpovieme Štýlové Bluetooth slúchadlá Beats Powerbeats Pro v čiernom prevedení ponúkajú silný, vyvážený zvuk s veľkým dynamickým rozsahom a izoláciou hluku. K svojej prevádzke nepotrebujú jediný kábel, takže vás pri jeho využívaní nebude absolútne nič obmedzovať. Slúchadlá vynikajú ergonomickým prevedením, pevnou konštrukciou, odolnosťou voči potu a vode a sú pohodlné aj pri dlhšom nosení. Poskytujú výdrž 9 hodín prehrávania, pričom nabíjacie puzdro im dodá energiu až na 24 hodín. S technológiou Bluetooth môžete jednoducho a rýchlo streamovať obľúbené skladby z telefónu či tabletu. Na oboch slúchadlách sa nachádzajú ovládacie prvky pre regulovanie hlasitosti, preskakovanie skladieb a vybavovanie hovorov. S určitosťou poteší podpora hlasového asistenta. Bezdrôtové slúchadlá Apple Powerbeats Pro Powerbeats Pro sú bezdrôtové slúchadlá konštruované pre špičkových športovcov, takže žiadne káble vás nebudú pri športe obmedzovať. Vďaka nastaviteľným háčikom a koncovkám do uší v niekoľkých veľkostiach budú slúchadlá sedieť ako uliate bez ohľadu na to aký náročný je tréning. Tieto ľahké slúchadlá rátajú s vrcholnými výkonmi a tak ich vylepšená odolnosť voči potu a vode vám môže pomôcť podať čo najlepší športový výsledok. Slúchadlá vydržia prehrávať hudbu až 9 hodín, takže vás muzika s dynamickým, vyváženým zvukom bude motivovať tak dlho, ako budete potrebovať. Skvelý zvuk Powerbeats Pro vďaka prepracovanej akustickej sústave produkujú čistý vyvážený zvuk a vylepšený dynamický rozsah. Slúchadlá sú tiež navrhnuté so zameraním na ergonomické pohodlie, aby vám poskytli čo najlepší zážitok z počúvania. Hrajte to na obe strany alebo na každú zvlášť Každé slúchadlo je vybavené ovládacími prvkami, takže si môžete vychutnať maximálnu kontrolu nad zvukom. Snímače automatického prehrávania / pozastavenia spoznajú, keď si slúchadlá dáte do uší. Vďaka podpore hlasového asistenta na najrôznejších kompatibilných zariadeniach sa pri tréningu nemusíte ničím rozptyľovať. Dostatok energie Každé slúchadlo vydrží prehrávať až 9 hodín, takže bez hudby určite nezostanete. Nabíjacie puzdro dodá slúchadlám energiu na viac ako 24 hodín. A ak vám dôjde šťava, 5 minútovým nabitím v režime Fast Fuel dobijete batériu na 1,5 hodiny počúvania. Snímače automatického zapnutia/ vypnutia pomáhajú šetriť energiu prepnutím do režimu spánku. Ak ich budete chcieť znova použiť, jednoducho ich vložte späť do uší. Teraz môžete tráviť menej starostí s nabíjaním a viac času venovať tomu, čo nabíja vás.