inzercia, predaj, predám, bazár

Mikina Peak Performace Red Hoodie | vel. L

Kategória: Turistika, horolezectvo

- výborný stav, minimálne známky použitia
- bez vád, bez poškodenia
- vel. L, originálny Peak Performance
- pri krku sťahovanie, nápisy vyšívané

Aktuálne do zmazania.
Osobný odber v Kutoch/Breclavi(CZ) a okolí.
Po dohode je možné poslať.

Tel.
Mikina Peak Performace Red Hoodie | vel. L
Podobné inzeráty
Dámska mikina Ortovox, Peak Perfortmance a Schöffel
Ponúkam na predaj krásne, špičkové dámske turistické - outdoorové - trekové mikiny v 100% stave: - krásna dámska turistická - outdoorová - skialp softshell mikina Peak Performance s kapucňou v 100% stave. Špičkový elastický materiál s krásnymi farbami. Veľkosť dámska M, presné rozmery: - celková dľžka od krku 58 cm - dľžka rukáv od ramena 58 cm - šírka pod pazuchou 50 cm - šírka pásu 40 cm (pogumovaný!). CENA: 40,-€. - krásna dámska turistická - outdoorová - skialp slimfit mikina Peak Performance W Kate Zip Hood s kapucňou v 100% stave. Špičkový elastický materiál. Veľkosť dámska M, presné rozmery: - celková dľžka od krku 62 cm - dľžka rukáv od ramena 60 cm - šírka pod pazuchou 45 cm - šírka pásu 47 cm (pogumovaný!). CENA: 45,-€. Ortovox - špičková dámska turistická - outdoorová softshell mikina - v krásnej farbe, jediná malá chybička na krku (šikovná ruka to bez problémov odstrání) - preto aj tá nízka cena. Velkosť dámska S, presné rozmery: - celková dľžka od krku 57,5 cm - dľžka rukáv od ramena 58 cm - šírka pod pazuchou 40,5 cm - šírka pásu 40 cm. CENA: 35,-€. Dalej predám dámsku mikinu Schöffel. Veľkosť 40, presné odmerané rozmery: - celková dľžka od krku: 60 cm - dľžka rukáv od ramena 62 cm - šírka pod pazuchou (obvod hrudníka) 49 cm - šírka pásu 51 cm (pogumovaný). CENA: 25,-€. Mám aj iné vojenské - turistické - polovnícke aj pracovné topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
RED CHILI Spirit LV IV Pôvodná cena: 104,90Eur Lezečky
Predám lezečky RED CHILI Spirit LV IV č.40 Pôvodná cena: 104,90Eur Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (11212022) Dámska lezecká obuv Red Chili Spirit LV IV je kvalitný model určený pre začínajúce lezkyne. Úspešne ich využijete pri riešení bouldrových problémov, pri prvých výletoch na skaly alebo pri lezení na viacerých lanách. Lezecká obuv Red Chili Spirit LV IV má v porovnaní s pánskou verziou upravený spodok, vďaka čomu je dokonale prispôsobená ženskej nohe. Sú tiež vybavené integrovanou zónou Impact Zone, ktorá výrazne zlepšuje tlmenie päty. Dámska lezecká obuv Red Chili Spirit LV IV je vybavená podrážkou RX-1 AllRound. Poskytuje skvelý kompromis medzi trením a citom pre skaly. Vyznačuje sa tiež vysokou odolnosťou a poskytuje vysokú stabilitu pri lemovaní. Nájdete tu aj medzipodrážku RC-Support, ktorá zaručuje skvelý pocit stability a maximalizuje pohodlie obuvi. Dámska lezecká obuv Red Chili Spirit LV IV je tiež vybavená tromi remienkami VCR pre dokonalé prispôsobenie a neutrálnym kopytom s nízkym napnutím. Topánky Red Chili Spirit LV IV - kľúčové vlastnosti: Model určený pre začínajúce lezkyne; Perfektne sa osvedčia pri akejkoľvek lezeckej aktivite; Integrovaná nárazová zóna pre výrazne lepšie odpruženie päty; Podrážka RX-1 AllRound poskytuje skvelý kompromis medzi trením a citom pre skaly; Medzipodrážka RC-Support zaručuje skvelý pocit stability a maximalizuje pohodlie topánok. Tri popruhy na videorekordér pre dokonalé prispôsobenie; Topánky majú aj konopnú stielku;
RED CHILI FUSION II  Pôvodná cena:124,90EUR  Lezečky
Predám lezečky RED CHILI FUSION č.45 Pôvodná cena:124,90EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (11212022) Nový FUSION bol kompletne prepracovaný. Rand má väčší pokles a mierne širšiu prednú časť chodidla. Ďalšou novinkou je inovatívny systém zapínania, ktorý kombinuje výhody VCR a šnúrok, čo umožňuje rýchle a prispôsobené prispôsobenie nohám. Šnúrky sú vyrobené z extrémne pevných a oderu odolných aramidových vlákien Technora, ktoré zostali v našom výrobnom oddelení a bežne sa používajú na padákových klzákoch. Jazyk vyrobený z 3 mm hrubého neoprénu zlepšuje pohodlie a rovnomernejšie rozdeľuje sily zapínania. Vďaka týmto vlastnostiam ponúka FUSION vylepšený výkon a individuálnejšie prispôsobenie, pričom stále zostáva všestranným univerzálom. To je ďalej zvýraznené celoplošnou podošvou RX-1 ALLROUND, ktorá zaujme obzvlášť dobre vyváženými vlastnosťami s ohľadom na trenie, citlivosť, odolnosť a stabilitu hrán. Veľkosti UK 3-12. Nízky objem Športový univerzál na dlhé tréningy v lezeckej telocvični, viacdĺžkové cesty a vysokohorské túry. Špička vyrobená z mikrovlákna minimalizuje natiahnutie látky a zaisťuje vysokú rozmerovú stabilitu. Inovatívny kombinovaný videorekordér a zapínanie na šnúrku umožňuje rýchle a prispôsobené prispôsobenie. Objavte všetky produkty dámskej obuvi, ktoré môžete nájsť na trekkinn, ako sú lezecké topánky Red chili Fusion. Kúpte si teraz Red chili Fusion Lezecké topánky a ušetrite veľa peňazí za produkty Lezecké topánky. Navyše s kvalitou, ktorú podporuje značka Red chili, to bude perfektná kúpa. Už viete, že v našom outdoorovom obchode nájdete lezečky a iné športy Red chili Fusion? Vďaka trekkinn máte teraz k dispozícii obrovský výber dámskych topánok, ktoré sú ideálne pre každý šport, aký si viete predstaviť.
Horolezecký batoh Ortovox Peak 45 black raven - TOP stav
Predám takmer nový turistický batoh Ortovox Peak 45l v čiernej farbe. Hmotnosť 1,49kg. Horolezecký batoh Ortovox Peak 45 je špeciálne stvorený pre skialpinistov a na vysokohorskú turistiku. Vďaka objemu 45 litrov pojme všetko potrebné na všetky outdoorové zážitky. Ruksak je tiež pripravený na umiestnenie hydrovaku. Batoh veľmi pevne drží na chrbte, o čo sa postarajú anatomicky tvarované ramenné popruhy, nastaviteľný hrudný popruh, ktorý je opatrený píšťalkou, aj popruh bedrový. Pod veko môžete prichytiť lano a nechýba ani vrecko na lavínovú sondu a lopatu, sieťka na prilbu a pútka na upevnenie cepínov, lana, palíc, lyží, topánok a ďalšieho vybavenia. Je k nemu komplet pôvodné príslušenstvo. Je v stave ako nový. Dôvod predaja je jeho nevyužívanie. Preferujem osobný odber. V prípade vážneho záujmu viem v rámci SR doručiť. Prosím len vážny záujem.
Mikina/bunda Peak Performance | vel. M
- výborný stav, minimálne známky použitia - bez vád, bez poškodenia - veľ. M, originálny Peak Performance - farba veľmi tmavo modrá, nie je čierna Aktuálne do zmazania. Osobný odber v Kutoch/Breclavi(CZ) a okolí. Po dohode je možné poslať. tel.:
amundsen  BOILED HOODIE LACED
predam požuivany merino sveter velkost S vhodny pre damy aj panov. povodna cena 300€ posuvam za 50€ velmi pekny a kvalitna merino vlna hruba. vhodna na vsetky aktiviy, kempovanie, camping, bežky, prechadzky. atd.