inzercia, predaj, predám, bazár

Milla Nova - Hestia - S

Kategória: Svadobné šaty

Ahojte, predám svoje svadobné šaty.
Značka Milla Nova, model Hestia, veľkosť S
Prvá majiteľka, kupované priamo od výrobcu (papiere viem poskytnúť), skrátené na 160 cm + kruh + 7cm topánky, kľudne aj pre vysokú nevestu bez kruhu, prišité 3 gombíky na vypnutie 3 metrovej vlečky. K šatám je aj mašľa, ja som ju nepoužila. Vyčistené v čistiarni, bez závad. K šatám viem pribaliť 3kruh.
cene sa vieme dohodnúť. Možnosť vyskúšania šiat v BA.
Milla Nova - Hestia - S
Podobné inzeráty
Svadobné šaty Milla Nova - Hestia
Ahojte, predám svoje svadobné šaty. Značka Milla Nova, model Hestia, veľkosť S Prvá majiteľka, kupované priamo od výrobcu (papiere viem poskytnúť), skrátené na 160 cm + kruh + 7cm topánky, kľudne aj pre vysokú nevestu bez kruhu, prišité 3 gombíky na vypnutie 3 metrovej vlečky. K šatám je aj mašľa, ja som ju nepoužila. Vyčistené v čistiarni, bez závad. K šatám viem pribaliť 3kruh + 3 metrový závoj s perličkami.
Svadobné šaty Milla Nova Model Augusta
Ponúkam na predaj najprepracovanejší model značky Milla Nova z kolekcie Royal. Vrch šiat tvorí jemná, ručne robená čipka s kamienkami a perličkami. Telový tyl na koži takmer nevidno. Objemná sukňa je tvorená viacerými vrstvami tylu a čipky s dlhou vlečkou. Šaty sú v perfektnom stave profesionálne vyčistené. Šaty sú veľkosti 36, na výšku cca 172 cm. Ide o nezohnateľný model od značky Milla Nova. Šaty je možné vidieť v Bratislave. Poprosím len vážny záujem.
Luxusné svadobné šaty značky Milla Nova Jeneva
Predám 1x použité ako nové svadobne šaty Milla Nova Jeneva. Kupované v obľúbenom bratislavskom Wedding Avenue salóne. Veľkosť 36 Cena nových bola 1600€ teraz dohodou podstatne nižšia
Svadobne saty Milla Nova model Juli 40/44
model Milla Nova - Juli velkost 42/44 nadherne sedia. Pc vysoka. Viac info na mail: staronova.l@
Boho svadobné šaty MILLA NOVÁ PERLA
Predam nádherne Milla Nova svadobné šaty. Na šatách je písaná veľkosť 40 no sú upravené na 34/36 a skrátene na výšku cca 166cm. Ja mám 156 cm + 10cm opatok. Košíky sú na väčšie prsia. Majú 3/4 rukávy a vlečku, ktorá sa dá vypnúť. Majú nádhernú 3D čipku.
Svadobné šaty Milla Nova Softy
Predám svadobné šaty značky Milla Nova kupované ako nové vo WeddingAvenue v BA. Oblečené 2x- svadba+svadobné fotenie. Šaty sú bez poškodení. Veľkosť - zmenšená 36 (moja bežná veľkosť xs-s). Šaty sú skracované na výšku cca 163cm+ 8 cm opätky. Šaty predávam spolu so závojom a kruhom. Pôvodná cena 2500€. Len vážny záujem.