inzercia, predaj, predám, bazár

mini Čivavy

Kategória: Psy

Predavam dve čivavy čierna je fenka a capucinovy je chlap maju oby dve psy cipovane očkovane očervovanie vsetky očkovacie látky maju psy. Predávajú sa spolu oby 2 psy maju aj cestovné pasy narodený su 12 octobra 2022 dvovod predaja je kvoly tomu ze odchádzam do zahraničia a psov nemam kde nechat prosim len vážny záujemcovia tel cislo … cena je za oby 2 psy 700€ s dohodou.
mini  Čivavy
Podobné inzeráty
Civavy čistokrvne šteniatka
Predám civavy čistokrvne . Narodene v októbri k odberu ihneď . Psíkovia su nauceny na Royal Canin štartér a na konzervicky . Psíkovia su ockovany odcerveneny a cipovany Na poslednej fotke mamina Viac info po telefón. alebo whatsapp .Voľný už POSLEDNÝ PSÍK
Predám čivavy
Predám 2 mesiačné čivavy 3x fenka a 2x pes krátkosrsté, 2x odčrevnené, očkovane, s preukazom.
Predám fenku čivavy
Fenka čivavy 8 týždňov stará zaočkovana
Predám šteniatka Čivavy
Predám šteniatka čivavy bohužiaľ sú krížené s neznámim psom Narodené 30.9.2022 Papáju už samé Všetky 4 šteniatka sú psíky Pre viac info alebo zajem uprednostňujem email
Ponúkam na predaj šteniatka čivavy krátkosrstej
Dobrý deň, ponúkam na predaj šteniatka čivavy krátkosrstej. Šteniatka sú odčervené 1x, očkované budú po 6 týždňoch, na fotke sú obaja rodičia, možné je ich vydieť aj naživo,rezervovať je možné na telefónne číslo, nie na mail. Kontaktujte ma len pri vážnom záujme. Biele šteniatko je psík cena 280€, hnedé šteniatko je fenka 300€.
Krásne šteniatka čivavy na predaj
Ponúkam na predaj osem týždňové krátkosrsté šteniatka čivavy. Sú hravé, zdravé a odchované na kvalitnom krmive. K dispozícii sú psy aj fenky. Farba krémová. Všetky fotky šteniatok vrátane rodičov pošlem na e-mail.