inzercia, predaj, predám, bazár

Mini Mani- Opička

Kategória: Hračky

Predám úplne novú, nerozbalenú, pre nás nevhodný darček. Je to interaktívna hračka – obsahuje penovú knižku, hračku Opička a aplikáciu pre smartfón alebo tablet.
Mini Mani- Opička
Podobné inzeráty
Hra MIni Mani - Opicka
Predám novú nerozbalené hru Mini Mani - Opica. Odobný odber: Bratislava Dúbravka alebo Stupava alebo poštou (+ cena poštovného).
Hra Mini Mani - Opicka
Predám novú nerozbalené hru Mini Mani - Opica. Osobný odber: Bratislava Dúbravka alebo Stupava alebo poštou (+ cena poštovného).
Fisher Price bystrá hovoriaca opička
Hovoriaca opička v zachovalom stave. Vydáva rôzne zvuky a pesničky. Opička je vypratá,vnútro sa dá pekne vybrať.
Mini Mani - Tiger (interaktívna hračka)
Ponúkam interaktívnu hračku Mini Mani. Balíček pre najmenších obsahuje penovú hračku, ilustrovanú knižku a poučnú mobilnú aplikáciu. Podporuje kreativitu detí, rozvíja motoriku a logické myslenie, vzdeláva a upevňuje ich pamäť. Je vyrobená z kvalitných, bezpečných materiálov od európskych výrobcov a spĺňa bezpečnostné normy v súlade s európskymi štandardami. Veľkosť škatule: 29x18x5,6cm Odporúčaný vek: 3+ Stav: nová, nepoužívaná, z nefajčiarskeho prostredia Cena: 10€ + poštovné Viac info v správe. Telefón nefunguje. ____________________________ DOPRAVA a PLATBA: a) platba na účet vopred: pošta - obyčajná zásielka (len na vlastné riziko kupujúceho) - od 1,30€ b) platba na účet vopred: pošta - doporučená listová zásielka - od 2.10€ c) osobný odber v Bojniciach
Mini Mani - Tiger (interaktívna hračka)
Ponúkam interaktívnu hračku Mini Mani. Balíček pre najmenších obsahuje penovú hračku, ilustrovanú knižku a poučnú mobilnú aplikáciu. Podporuje kreativitu detí, rozvíja motoriku a logické myslenie, vzdeláva a upevňuje ich pamäť. Je vyrobená z kvalitných, bezpečných materiálov od európskych výrobcov a spĺňa bezpečnostné normy v súlade s európskymi štandardami. Veľkosť škatule: 29x18x5,6cm Odporúčaný vek: 3+ Stav: nová, nepoužívaná, z nefajčiarskeho prostredia Cena: 8€ + poštovné Viac info v správe. Telefón nefunguje. ____________________________ DOPRAVA a PLATBA: a) osobný odber (pri PD) b) platba na účet vopred: pošta - doporučená listová zásielka - od 2,30€ c) platba na účet vopred: pošta - obyčajná zásielka - od 1,40€
Plyšova opička nova
Plyšova opička s putkom aj na zavesenie V = 28 cm - nova