inzercia, predaj, predám, bazár

Mini Projektor PHILIPS NeoPix Start+

Kategória: Analógové fotoaparáty

Predám mini projektor značky Philips
NeoPix Start+

Projektor bol zapnutý raz a vôbec nepoužívaný.

Súčasťou balenia je nabíjačka, dialkový ovládač.
-projektor má HDMI pripojenie a integrovanú batériu s výdržou 1 hodina


Mini Projektor PHILIPS NeoPix Start+
Podobné inzeráty
X gimi  halo +  Projektor
prenosný projektor 3D Xgimi Halo+ DLP 1080p 900 lúmenov pouzivany 3 mesiace. Velmi dobre na pozeranie filmov alebo YouTube. Este je v zaruke 53 mesiacov lepsi nez Tv. Menej energeticky a obraz 3m - Sirka X 2m - vyska Samozrejme projektor sa vie sam zaostrit na stenu a da sa nastavit aj velkost premietaneho filmu. Max velkost premietania je 3m sirka x 2 m vyska. Netreba kupovat premietacie platno. Ja som pozer na stene. Cez den ziadne obrazovky v spalni alebo izbe. Ale vecer obraz na celu stenu. Projektor premieta Ultra hd.
Projektor
Predám H80 Full HD 1080P mini LED projektor 80 lúmenov mini prenosný projektor .. u nás neviužite ..cena 20 € .... na sms neodpovedám
predám projektor
predám projektor na 8 mm filmy
Projektor Meoclub 16 automatic S
Predám projektor Meoclub 16 automatic S.
Exapro Mini M5 + kožené púzdro
Fotoaparát Exapro Mini M5 + púzdro Dobrý deň, predám fotoaparát Exapro Mini M5, zachovalý, plne funkčný Cena: 10€ Email: tomas.jambrich24@ Tel.č.: Inzerát platí do zmazania !
Yashica af mini
Dobrý deň. Predám Yashica af mini v zachovalom a funkčnom stave. Yashica AF-Mini je 35 mm fotoaparát Point and shoot. Fotoaparát zvolí správnu rýchlosť uzávierky a clonu, takže sa stačí sústrediť na získanie správneho záberu. Tento fotoaparát je ideálny pre pouličnú fotografiu, fotografovanie krajiny a bežných záberov. Technické špecifikácie: Objektív: Yashica 34 mm, objektív f/4,5 Expozícia: Automatická expozícia s rýchlosťou uzávierky 1/360-2s Zaostrovanie: Automatické zaostrovanie Blesk: Áno, vstavaný ISO: 100, 200 a 400 Načítanie filmu: Po zatvorení zadného krytu fotoaparátu sa automaticky posunie na prvú snímku Batérie: 1 x CR123 (nie sú súčasťou balenia)