inzercia, predaj, predám, bazár

Mininakladač TUR 500

Kategória: Stavebné stroje

Predám multifunkčný mini nakladač TUR 500 - nevyužitý.

4-ročný, celkovo len 71 motohodin, vo veľmi dobrom stave. Som prvý
majiteľ, kúpené na Slovensku.

Podobné ako:

slúžiť taktiež ako bager, traktor, či stroj na vŕtanie, či iné stavebné prace.
Mininakladač TUR 500
Podobné inzeráty
Na predaj mininakladače TUR N520 Briggs & Stratton 14HP
Na predaj mininakladače TUR N520 Briggs & Stratton 14HP N520 je o 20% silnejší ako predchádzajúci model. Nová prepracovaná hydraulika. Motory: Briggs & Stratton 14HP 3 DODATOČNÉ ZÁVAŽIA O VÁHE CCA 100 KG V HODNOTE 297,-€ a ochranný rám na motor v hodnote 199,-€ GRÁTIS plus štandardná lyžica v hodnote 299,-€ Na predaj nové a silné mininakladače so zárukou TUR N520 - Ponuka Cena 9490,- s DPH ( 7908,- bez DPH) Možnosť odpočtu DPH. Stroje sú vyrábané v EU. Skvelý silný a nekompromisný mini nakladač, ktorý využijete v stavebníctve, záhradníctve ale aj poľnohospodárstve a na farmách. Stroj, ktorý vás prekvapí svojou silou a všestrannosťou - kompaktný dizajn a vysoký výkon, tlak v hydraulickom systéme je až 180 barov, - Odolnosť hydraulických hadíc pri tlaku 350 barov - všetky ohybné kĺby sú závitové a mazané, čo zabezpečuje dlhodobú prevádzku stroja a nizke opotrebovanie, - ekonomický motor, ktorý spaľuje približne 2 - 3,5 l / h, v závislosti od typu vykonanej práce - všetky lakované konštrukcie sú práškovo upravené, pre dlhú životnosť lakovania - možnosť vybaviť mini nakladače s LED osvetlením a zastrešením - mininakladač je vybavený rýchlo spojmi hydrauliky - Nízke ťažisko zaisťuje extrémne stabilnú prevádzku, berúc do úvahy malé rozmery stroja. Zabezpečujeme: - servis a technickú podporu - prístup k doplnkovej výbave a náhradným dielom - spoľahlivosť produktu podporovaná názormi mnohých zákazníkov - Bezpečnosť výrobkov: Naše stroje spĺňajú požiadavky smernice o strojových zariadeniach a normy sú označené CE Doplnky: - schopnosť namontovať motor Honda GX 390 ako - namontovanie ťažného háku na mininakladač - Osvetlenie LED a osvetlenie korby - možnosť kúpy vŕtaka - možnosť kúpy hydraulického pluhu - možnosť kúpy vidly na prepravu paliet - možnosť vytvorenia chápadiel na hnoj - certifikát CE Štandardné vlastnosti mini nakladačov zahŕňajú: - motor hodina - zvukový signál (klaxón) - rýchloupínače - manometer - ovládanie rýchlosti. - štandardná lyžička - možnosť dokúpenia 2 rýchlostnej verzie Základné údaje: Veľkosť pneumatiky: 12,00 x 5,00 Rozmery stroja bez lyžice: D 1712 mm / Š 890 mm / V 1280 mm Dĺžka stroja so štandardnou lyžicou: 2500 mm Celková dĺžka podvozku: 960 mm Svetlá výška: 220 mm Maximálny pracovný tlak: 185 barov Pracovný tlak nepretržite: 175 barov Čistá hmotnosť: 710 kg (možnosť inštalovať prídavné závažie do 100 kg alebo znížiť hmotnosť) Výška zdvihu: 1,90 m Kapacita štandardnej lyžice: 157 l Štandardná lyžica vystužená, šírka: 89 cm výška ramena: 192 cm maximálna nosnosť (zdvih) 450 kg štartér: elektrický motor: Briggs & Stratton 14HP Pozrite si dumper, minidumper, minibager alebo nakladač a našej ponuky strojov.
Predám mininakladač s výsuvným ramenom do 2,3m
Predám nový so zárukou 2 roky odo dňa kúpy výkonný mininakladač s príslušenstvom. Skladom 16HP motor alebo 29HP motor!!! Mini nakladač má výsuvné hydraulické rameno až do výšky 2,3m, čo umožňuje pohodlné nakladanie a vykladanie. Netrápite sa teda s vykladaním štrku a zeminy ako je to pri čínskych strojoch (Hysoon, Hardlynx, BergerKraus). Mini nakladač má 2x hydrauliku pre tzv. pomalý a rýchly prietok. Možnosť využitia pomalej hydrauliky je napríklad pri pretláčaní rakety pod chodníky (cesty), štiepanie dreva, ako súčasť ovládania čistiacej kefy, aktívneho odhŕňacieho pluhu a podobne. Rýchla hydraulika je zase ideálna pre spracovanie pôdy - rotavátor (kultivátor), ryhovač (drážkovač)... Už základná verzia mininakladača so 16HP motorom má výsuvné rameno, 2 pojazdové rýchlosti (3 a 7km/h), aktívny chladič oleja, LED svetlá, trúbku, merač odpracovaných hodín a veľa iných doplnkov. Má ideálnu spotrebu len 1,2 litra / hod. benzínu a množstvo príslušenstva (pozrite nižšie v inzeráte). Všetko je kompletne vyrobené na základe našich požiadaviek, obchodného partnerstva a každodenného kontaktu s výrobcom. Pre výrobcu sme zabezpečili certifikát CE a preto sme jeho oficiálnym zástupcom nielen na Slovensku ale aj v celej EU. Stroj nie je čínskej výroby (!!!), nemá (okrem dizajnu) nič spoločného s čínskymi mini nakladačmi predávanými u nás aj v Čechách pod označením SDTW, Hardlynx alebo BergerKraus BK323S, Infront YF320, YF380, prípadne Hysoon. Nie je teda problém s náhradnými dielmi a ich prípadným dodaním. Mininakladač netrpí problémami ako niektoré lacné čínske stroje. Ku každej časti alebo komponentu je perfektný bezproblémový prístup, to znamená, že výmena opotrebovanej súčiastky, oleja a filtrov vám zaberie len niekoľko minút. Prípadný (záručný / pozáručný) servis priamo u nás na Slovensku a čoskoro už aj v Čechách (Jindřichuv Hradec). Základné príslušenstvo (dokážeme však na želanie, a ak sa to dá, vyrobiť v podstate čokoľvek): * odhŕňač snehu (tzv. pluh), * snežná fréza, * hydraulické kladivo, * hydraulická vŕtačka, * multifunkčná lopata 4v1, * zametacia kefa, * kliešte pre konáre - tzv. krokodíl, balíky slamy, sena, drevo (guľatina), * rotavátor/zakladač trávnika/spätná fréza, * nivelátor terénu, * rozrývací 3-zubec, ripper, * drážkovač/ryhovač do hĺbky 100cm pri šírke drážky 10-15cm * široké kolesá, ktoré zabezpečia perfektnú stabilitu... Príďte si ho vyskúšať a presvedčiť sa o jeho kvalitách. Hľadáme dealerov!!! Viac informácií nájdete na
mininakladač Schmidt 1915,
Nabízím k prodeji kloubový mininakladač, zánovní stroj s nájezdem pouze 205 mth, po výměně filtrů a olejů. pojezd hydrostatický, vnitřní poloměr zatáčení 110 cm.,automat,ruční plyn, rychloupínák,vývody na přídavná zařízení, lopata v ceně ,stříška se sklápecím rámem, osvětlení.... Typ motoru - Kubota D902, 3 válce - vodou chlazený, hydraulika Oleodinamica, El. napětí 12 V Cena je 339,000,- Kč + DPH. Prohlídka Moravany u Pardubic. Možno dokoupit další přídavné adaptéry. Více info na .
Minidumper H600CM GX Multiplatforma vyrobené v Taliansku
Minidumper H600CM GX Multiplatforma Minidumper / minitransporter MCH Pro Hydro H600CM GX Multiplatforma cena 8908,- bez DPH / 10 690 s DPH Motor Honda GX270, Miešač na betón(mix) s lopatou a objemom -(Objem 190 alebo 250 litrov) Plne hydraulický mininakladač MCH Pro Hydro H600C GX Motor Honda GX270 Jednoduché ovládanie jednou rukou 2 rýchlosti Stupienok na vozenie Nosnosť až 600 kg Možnosť výmeny zariadenia za 30 sekúnd Príplatková výbava: -Korba - 925,-€ -Korba so samo-nakladacou radlicou - 1675,-€ -Miešačka so samo-nakladacou radlicou - štandard -(Objem 190 alebo 250 litrov podľa vlastného výberu) -elektrický štartér - 490,-€ Pozri si video: Dumper a minidumper sú skvelý pomocníci ku stavbe pre firmy a stavebné firmy ako aj nakladač, mininakladač,. Miešačka je využiteľná k stavbe betónových plotoch aj k minibagru,
MININAKLADAČ
MININAKLADAČ SCHAFFER,R.V. 2010,HMOTNOST 1500KG,NOSNOST 1200KG,MOTOR KUBOTA,2 RYCHLOSTI POJEZDU,NOVÁ LŽÍCE,PĚKNÝ STROJ.
mininakladač  Hysoon multifunkčný stroj
predám mininakladač HYSOON viacúčelový stroj vhodný na terénne úpravy a stavebné práce. prislušenstvo voliteľné(rotavátor,drážkovacia fréza,podkop,miešačka,hydr.kladivo,kosačka,me tla,vidly,vrták...)Výkon motora Briggs&Stratton VANGUARD 23hp,Hydraulický tlak 17 Mpa,Cenník zašlem..