inzercia, predaj, predám, bazár

Minolta SRT 101, MC 55mm/1,7

Kategória: Analógové fotoaparáty

Predám kinofilmovú zrkadlovku Minolta SRT 101 z originálnym objektívom MC Rokkor-Pf 1:1,7 55mm a puzdrom.
Je plne mechanická zo vstavaným expozimetrom TTL, čiže funguje aj bez baterky.

Plátno nepresvitá, samospúšť, prevíjanie, expozimeter fungujú, blesk odpaľuje. Má kontrolu hĺbky ostrosti.
Ma vymenené tesnenia a doraz zrkadla.

Objektív je plne funkčný a čistý, ostrenie, clona bez problémov.

Možnosť vyskúšať, rád predvediem. Pošlem poštou alebo Zásielkovňou na dobierku alebo vyplatením predom na účet.

Pozri aj ostatné inzeráty.
Minolta SRT 101, MC 55mm/1,7
Podobné inzeráty
Minolta F25 (Kompletné balenie ako nové)
Minolta F25 (Kompletné balenie ako nové)Dobrý deň predám japonský kompaktný fotoaparát Minolta F25 je kompaktný fotoaparát na 35 mm film. Je to super jednoduchý kompaktný fotoaparát s automatickým bleskom, redukciou efektu červených očí a kódovaním DX, takže stačí vložiť film a o zvyšok sa postará! Na prednej strane je umiestnený 35 mm objektív s rýchlosťou uzávierky 1/125, tento fotoaparát vám umožňuje snímať zábery a myslieť na kompozíciu, nie na nastavenia. Skutočne ľahko používa a je vhodný na fotografovanie v noci aj cez deň. Fotoaparát je ako novy na fotoaparáte je ešte originálna fólia, fotoaparát je v kompletom balení , balenie obsahuje- + Originálna krabica Minolta + Originálny popruh Minolta + Originálny kynožený obal Minolta + Originálny návod Minolta + Originálne dokumenty Minolta ⚫ Formát: 35 mm( kinofilm ) ⚫ Značka: Minolta ⚫ Zabudovaný blesk: Áno ⚫ Automatická expozícia: Áno
Minolta SRT 303b, MC-Rokkor PF 1,7/50mm (ZÁRUKA) - TOP stav
K predaju kráľovná všetkých Minolta fotoaparátov Minolta SRT, pripravná pre nového záujemcu, začiatočníka. Vysoká úroveň spracovania, a použitých materiálov. Masívna celokovová konštrukcia a sklo. Plne manuálny režim fotenia, kontrola stavu hĺbky ostrosti, všetko, čo potrebuje fotoaparát mať, takže je vhodný na učenie fotenia, napr.pre študenta fotografie do školy. Fotoaparát bol po rokoch nečinnosti opäť oživený, prečistený, premazaný. Teraz pracuje bezchybne, s príjemným chodom mechaniky. Nové tesnenia vo filmovej komore. Zreparovaný expozimeter. Matnica, hľadáčik, zrkadlo sú čisté. Objektív je taktiež po servise, mechanicky aj opticky v poriadku. STAV: Minolta SRT 303b: 8,5/10 (len mierne známky používania,čistá) Objektív (konštrukcia): 9/10 Optika: 10/10 Všetky fotografie v inzeráte sú autentické. Súčasťou prístroja je popruh, predná krytka objektívu, batéria. Na fotoaparát-objektív poskytnem servisnú záruku 24mes. Na dobierku pošlem až po úhrade poštovného 4,50€ predom na účet. Možnosť platby celej sumy predom, vtedy poštovné 3€ Ďalšia moja ponuka klik na meno.
Minolta SRT 303b, MC-Rokkor PF 1,7/50mm (ZÁRUKA)
K predaju kráľovná Minolta fotoaparátov Minolta SRT, pripravná pre nového záujemcu, začiatočníka. Vysoká úroveň spracovania, a použitých materiálov. Masívna celokovová konštrukcia a sklo. Plne manuálny režim fotenia, kontrola stavu hĺbky ostrosti, všetko, čo potrebuje fotoaparát mať, takže je vhodný na učenie fotenia, napr.pre študenta fotografie do školy. Fotoaparát bol po rokoch nečinnosti opäť oživený, prečistený, premazaný. Teraz pracuje bezchybne, s príjemným chodom mechaniky. Nové tesnenia vo filmovej komore. Zreparovaný expozimeter. Matnica, hľadáčik, zrkadlo sú čisté. Objektív je taktiež po servise, mechanicky aj opticky v poriadku. STAV: Minolta SRT 303b: 8,5/10 (len mierne známky používania,čistá) Objektív (konštrukcia): 9/10 Optika: 10/10 Všetky fotografie v inzeráte sú autentické. Súčasťou prístroja je popruh, predná krytka objektívu, batéria. Na fotoaparát-objektív poskytnem servisnú záruku 24mes. Na dobierku pošlem až po úhrade poštovného 4,50€ predom na účet. Možnosť platby celej sumy predom, vtedy poštovné 3€ Ďalšia moja ponuka klik na meno.
Minolta SRT 303b, MC-Rokkor PF 1,7/50mm (ZÁRUKA)
OSOBNÝ ODBER V BA, PODĽA DOHODY. K predaju kráľovná Minolta fotoaparátov Minolta SRT, pripravná pre nového záujemcu, začiatočníka. Vysoká úroveň spracovania, a použitých materiálov. Masívna celokovová konštrukcia a sklo. Plne manuálny režim fotenia, kontrola stavu hĺbky ostrosti, všetko, čo potrebuje fotoaparát mať, takže je vhodný na učenie fotenia, napr.pre študenta fotografie do školy. Fotoaparát bol po rokoch nečinnosti opäť oživený, prečistený, premazaný. Teraz pracuje bezchybne, s príjemným chodom mechaniky. Nové tesnenia vo filmovej komore. Zreparovaný expozimeter. Matnica, hľadáčik, zrkadlo sú čisté. Objektív je taktiež po servise, mechanicky aj opticky v poriadku. STAV: Minolta SRT 303b: 8,5/10 (len mierne známky používania,čistá) Objektív (konštrukcia): 9/10 Optika: 10/10 Všetky fotografie v inzeráte sú autentické. Súčasťou prístroja je popruh, predná krytka objektívu, batéria. Na fotoaparát-objektív poskytnem servisnú záruku 24mes. Na dobierku pošlem až po úhrade poštovného 4,50€ predom na účet. Možnosť platby celej sumy predom, vtedy poštovné 3€ Ďalšia moja ponuka klik na meno.
Minolta SRT 303b, MC-Rokkor PF 1,7/50mm (ZÁRUKA)
Kráľovná Minolta fotoaparátov Minolta SRT je pripravná pre nového majiteľa... Vysoká úroveň spracovania, a použitých materiálov. Masívna celokovová konštrukcia a sklo. Plne manuálny režim fotenia, kontrola stavu hĺbky ostrosti, všetko, čo potrebuje fotoaparát mať, takže je vhodný na učenie fotenia, napr.pre študenta fotografie do školy. Fotoaparát bol po rokoch nečinnosti opäť oživený, prečistený, premazaný. Teraz pracuje bezchybne, s príjemným chodom mechaniky. Nové tesnenia vo filmovej komore. Zreparovaný expozimeter. Matnica, hľadáčik, zrkadlo sú čisté. Objektív je taktiež po servise, mechanicky aj opticky v poriadku. STAV: Minolta SRT 303b: 8,5/10 (len mierne známky používania,čistá) Objektív (konštrukcia): 9/10 Optika: 10/10 Všetky fotografie v inzeráte sú autentické. Súčasťou prístroja je popruh, predná krytka objektívu, batéria. Na fotoaparát-objektív poskytnem servisnú záruku 24mes. Na dobierku pošlem až po úhrade poštovného 4,50€ predom na účet. Možnosť platby celej sumy predom, vtedy poštovné 3€ Ďalšia moja ponuka klik na meno.
Minolta SRT 101, MC 55mm/1,7 #1
Predám kinofilmovú zrkadlovku Minolta SRT 101 z originálnym objektívom MC Rokkor-Pf 1:1,7 55mm a puzdrom. Je plne mechanická zo vstavaným expozimetrom TTL, čiže funguje aj bez baterky. Plátno nepresvitá, samospúšť, prevíjanie, expozimeter fungujú, blesk odpaľuje. Má kontrolu hĺbky ostrosti. Ma vymenené tesnenia a doraz zrkadla. Objektív je plne funkčný a čistý, ostrenie, clona bez problémov. Možnosť vyskúšať, rád predvediem. Pošlem poštou alebo Zásielkovňou na dobierku alebo vyplatením predom na účet. Pozri aj ostatné inzeráty.