inzercia, predaj, predám, bazár

Mix telefónov

Kategória: Klasické telefóny

Na predaj mix telefónov , väčšina funkčných , predám ako celok aj s reprákom a fotoaparátom
9ks mobil , 1xrepráčik na Bluetooth a 1xfotoaparát
Cena za celok 40€
Mix telefónov
Podobné inzeráty
LG model GT-9500 sada telefónov
Predám sadu telefónov LG model GT-9500 pre pevnú linku, hlavná stanica so šnúrovým slúchadlom + 2 prenosné stanice. Cena za všetko 9 eur.
Panasonic KX-TCD650CX
Predám pevnú bezdrôtovú linku Panasonic KX-TCD650CX. Pre zberateľa alebo fanúšikov starých telefónov, do vitríny - RETRO, prípadne na súčiastky. Funkčný: Áno Nabíjačka: Áno Originálne balenie: Nie Distribúcia: slovenská ZARIADENIE A PRÍSLUŠENSTVO JE HYGIENICKY VYČISTENÉ! Iba volať a písať email, nie SMS. Osobný odber v Bratislave alebo poštou po zaplatení na bankový účet. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty 3,10€. Bez dobierky. V prípade odberu viacero zariadení možná zľava. Info v mojich ďalších inzerátoch (klik na moje meno). Alcatel One Touch 302 Apple iPod Nano (2nd generation) Asus Transformer Pad Bsmart CN-MP301S HTC Wildfire LG KP500 Nikon D3100 Nokia 105 Nokia 3200 Nokia 6280 Olympus Stylus Verve Philips GoGear Mix Siemens A65 Traxdata EZ Player 5000
TELEFÓNY
Zdravím. Predám mix týchto telefónov. Niektoré sú ešte fukčné, niektoré vhodné skôr do šrotu. Vo všetkých sú batérie. Pre viac otázok prosím volajte alebo píšte email. Predám len ako celok. Cenu ponúknite. Posielam aj na dobierku ale len v prípade uhradenia zálohy vopred na účet.
Predám mix mobilov
Dobrý deň, predám mix starých mobilov, na diely. Osobný odber v Trnave.
Tlačítkové telefóny
Predám 3 ks tlacitkovych telefónov. Cena 10 eur ks.
SENIORSKY MOBIL NOKIA 7230
Dobrý deň, predávam starší ale plne funkčný mobilný telefón NOKIA 7230. Jedná sa o vysúvací model s plne farebným displejom a fotoaparátom kvalitnej značky NOKIA s dlhou výdržou batérie. Mobilný telefón je vhodný buď ako seniorský telefón, prípadne ako darček pre zberateľa, či fanúšika telefónov NOKIA. Budem úprimne rád ak telefón bude ďalej slúžiť. Cena: 15€ V prípade záujmu mi zavolajte prípadne napíšte email.