inzercia, predaj, predám, bazár

Mlieko na ruky a telo Essense & Co+Tekuté mydlo na ruky

Kategória: Zdravie a krása

Hydratačné mlieko na ruky a telo, obohatené o prírodné výťažky a esenciálne oleje, rozmazná pokožku a parfumuje ju sviežou vôňou citróna a verbeny. Luxusné, nemastné mlieko sa rýchlo vstrebáva. Pokožku zanechá na pocit jemnú a pružnú. Odporúčame ho aplikovať po použití Tekutého mydla s citrónom a verbenou alebo Telového gélu. Dermatologicky testované.
....................
Tekuté mydlo na ruky s osviežujúcou vôňou, obohatené o prírodné esenciálne oleje, hydratuje pokožku, a zároveň ju prevonia jemnými povzbudzujúcimi tónmi citróna a verbeny. Luxusná, zvláčňujúca receptúra je vhodná na suchú pokožku. Je dostatočne jemná na každodenné použitie. Dermatologicky testované.

Sada spolu 8€
Mlieko na ruky a telo Essense & Co+Tekuté mydlo na ruky
Podobné inzeráty
Tekuté mydlo na ruky a telo+ Mlieko na ruky a teloMlieko na
Tekuté mydlo na ruky a telo so šafranom a pačuli Essense&Co Sofistikované orientálne spojenie šafranu a pačuli. Jemne čistiace a hydratačné tekuté mydlo na ruky a telo obohatené o esenciálne oleje, ktoré sú preslávené svojimi revitalizačnými a zvláčňujúcimi vlastnosťami. Vytvára bohatú penu, vďaka čomu zanecháva pokožku hydratovanú, hebkú a krásne voňavú. Dermatologicky testované. Mlieko na ruky a telo so šafranom a pačuli Essense&Co Hydratačné telové mlieko s obsahom prírodných esenciálnych olejov sa rýchlo vstrebáva do pokožky a zanecháva ruky i telo na dotyk hebké a nádherne voňavé
Konopné (ne)mlieko ponúkam
Výrobca ručne vyrábaných nápojov prijíma objednávky na čerstvé konopné mlieko v rámci Prešova aj s dovozom po dohode. Cena:1L sklenená fľaša / 3 € Doprava zdarma pri objednávke nad 15 €. Limitované množstvo! Osladiť resp. dochutiť si ho môžete podľa vašich predstáv. Ak si chcete vyrobiť konopné mlieko sami doma, tak si môžete zakúpiť konopné nelúpané semienka. Cena: 6€ / kg Objednávky píšte vopred cca 3 dní na: napoje@ KONOPNÉ MLIEKO Jedno semienko, ktoré mám obzvlášť rád, je však konope. Konopné semienka obsahujú omega-3 tuky, ktoré sú nevyhnutné pre zdravý mozog, kožu, kĺby a boj proti zápalom. Sú tiež skvelé na poskytnutie podpory kompletného proteínu (to znamená, že obsahujú všetkých deväť esenciálnych aminokyselín). ČO JE KONOPNÉ MLIEKO? Konopné mlieko je nemliečny nápoj vyrobený zmiešaním lúpaných alebo nelúpaných konopných semien ( konopných sŕdc) s vodou. Výsledkom je krémový, hodvábny a výživný nápoj! AKO CHUTÍ KONOPNÉ MLIEKO? Chuť konopného mlieka, podobne ako konopné srdiečka, je zemitá a orechová, ale aj celkom jemná. A s niekoľkými prísadami navyše môžete chutiť ako čokoláda alebo vanilka. OBSAHUJE KONOPNÉ MLIEKO CBD? Zatiaľ čo iné časti konopnej rastliny obsahujú CBD, konopné srdiečka nie – takže konopné mlieko tiež neobsahuje CBD. (A ak by vás to zaujímalo, konopné srdcia a konopné mlieko tiež neobsahujú THC.) AKO VYROBIŤ KONOPNÉ MLIEKO Zaujíma vás, ako vyrobiť konopné mlieko z konopných srdiečok? Neuveríte, aké je to jednoduché! ZÁKLAD DOMÁCEHO KONOPNÉHO MLIEKA: Menší hrnček nelúpaných konopných semienok zalejeme vo väčšej nádobe vodou a necháme cez noc napučať. Potom vodu vylejeme a pridáme čerstvú v pomere 1:3 (semienka/voda) a nalejte konopné srdiečka a vodu do vysoko výkonného mixéra, rozmixujeme cca 1 min. Domáce konopné mlieko prelejte cez vrecúško, jemné sitko, aby bolo hladké. Môžete použiť akékoľvek sladidlo, ktoré preferujete. AKO VYROBIŤ PRÍCHUTE KONOPNÉHO MLIEKA Nielen, že konopné mlieko pripravíte dokonale obyčajné, môžete doň pridať aj čokoládovú a vanilkovú príchuť! VANILKOVÉ KONOPNÉ MLIEKO: Pridajte vanilkový extrakt a prírodné sladidlo ( javorový sirup, med a pod. ) do mixéra s konopnými srdiečkami a vodou. ČOKOLÁDOVÉ KONOPNÉ MLIEKO: Pridajte kakaový prášok, prírodné sladidlo ( javorový sirup, med a pod. ) do zmesi konopného srdca a vody. JE PRE VÁS KONOPNÉ MLIEKO DOBRÉ? Áno, toto mlieko je pre vás dobré! Ak porovnáte konopné mlieko s inými alternatívami keto mlieka, uvidíte, že má stále nízky obsah sacharidov a dá sa použiť kdekoľvek, kde by ste použili iné náhradné mlieko. Rastlinné mlieka zakúpené v obchode často obsahujú pridaný cukor alebo karagénan, zahusťovadlo, ktoré môže spôsobiť žalúdočnú nevoľnosť a iné nepríjemné vedľajšie účinky. Toto konopné mlieko bez karagénanu a cukru je také prirodzené, ako len môže byť! ... ďalšie info na stránke www.
Handmade prírodné mydielka
Ponúkam na predaj prírodného mydielka. V ponuke sú: Mydlo s lupeňmi ruží a vôňou ruží, levanduľové mydlo s olivovym olejom, levandulove mydlo, mydlo s aktívnym uhlím, orgovánové mydlo s olivovym olejom, bylinkové mydlo s materinou dúškou a repíkom, nechtíkové mydlo s olivovym olejom, mydlo so slezovými kvetmi, medové mydlo s bambuckym maslom a vločkami, žihľavové mydlo v kombinácii s kozím mliekom. Hmotnosť cca 100g -+ 10%. Mydlo má rastlinný základ. Vysoký obsah glycerínu zabezpečuje vynikajúcu hydratáciu a zachováva na pokožke príjemný pocit. Neobsahuje SLS (Sodium Lauryl Sulfate) a parabény. Cena mydielka 3,50e. V pripade zaujmu prosim kontaktovať emailom. Ďakujem
Darčekový set Yves Rocher, sprchový gél Yves Rocher
Ponúkam na predaj: 1/ darčekový set Yves Rocher Bourbonská vanilka. Sada obsahuje: sprchovací gél (400 ml), telové mlieko (flakón s pumpičkou, 390 ml), tekuté mydlo na ruky (190 ml), parfumovaný sprej na telo a vlasy mango a koriander (100 ml). K setu pridám sprchovací gél s peelingom s esencialnymi olejmi z citróna a bazalky. Cena 13 € + poštovné. Respektíve osobitne: a/ sprchovací gél (400 ml) za 4 € + poštovné b/ telové mlieko (flakón s pumpičkou, 390 ml) za 5,50 € + poštovné c/ tekuté mydlo na ruky (190 ml) za 2 € + poštovné d/ parfumovaný sprej na telo a vlasy mango a koriander (100 ml) za 10 € + poštovné. 2/ Yves Rocher sprchový gél (400 ml) + telové mlieko (200 ml) Prvé vločky s vôňou bielych mandlí s esencialnym mandľovým olejom, organickým bambuckym maslom a nevädzou. Cena 7 € + poštovné. Respektíve osobitne: a/ sprchový gél (400 ml) za 4 € + poštovné b/ telové mlieko (200 ml) za 4 € + poštovné.
Allepo mydlo 90% olivovi olej 10% vavrinovy olej
Dobry deń mam na predaj Allepo mydla zo Syrie 90%Olivovy olej 10%Vavrinovy olej. Cena za 1kus 3€ 10kusov 2€ Osobny odber možny alebo poštou.Poštovne neni v cene. Mydlo ALEPPO s Olivovym olejom 90% a 10% vavrínovým olejom TRADIČNÉ ALEPPO MYDLO Sýrsky poklad prírody s vavrínom a olivovým olejom, prírodné, originálne mydlo z Aleppa Mydlo je jedinečné, 100% prírodné, ručne vyrobené z vavrínového oleja a olivového oleja podľa starých sýrskych receptov. Aleppo sa odporúča na silnú seborrheu na tvári a pokožke hlavy, na čierne bodky, pupienky a ťažké akné. Pre každodennú starostlivosť o pokožku tváre, tela, vlasov a intímnu hygienu. Aleppo je najľahší a najlacnejší spôsob zdravej pokožky. Odporúčame ľuďom, ktorí nemôžu používať tradičné kocky mydla Mydlo je perfektné na umývanie jemných vlasov a citlivej pokožky hlavy! Aleppo mydlo, okrem priaznivých vlastností pre našu pokožku, má tiež dlhú a bohatú históriu. Vyrába sa stovky rokov podľa osvedčenej receptúry. Jedno mydlo 4 až 5mesiacov vydrži.
Prírodné mydlo
Na predaj sú mydlá, kde hlavnými zložkami sú: kozie mlieko, olivový olej a esenciálny olej. V ponuke: Mydlo s levandulou Mydlo s jazmínom Mydlo s medovkou Mydlo s mätou Mydlo s malinou Mydlo s kokosom Hmotnosť: ca. 100g Cena: 4,5e / 1ks V prípade záujmu kontaktovať mejlom.