inzercia, predaj, predám, bazár

Mobilná klimatizácia Sencor SAC MT1230C

Kategória: Ostatné - biela

Ponúkam na predaj mobilnú klimatizáciu Sencor SAC MT1230C s diaľkovým ovládačom.

3 PREVÁDZKOVÉ REŽIMY:
- Chladenie + vykurovanie
- Odvlhčovanie
- Samostatný ventilátor

Max. veľkosť miestnosti: 47 m2 /122 m3 (výška stropu 2,6 m)
Energetická trieda: A
Príkon chladenia: 1 600 W

Umývateľný vzduchový filter eliminuje vírenie prachu a filtruje mechanické nečistoty.
Rozsah nastavenia teploty 17 – 30 °C v režime chladenia 4 úrovne nastavenia rýchlosti ventilátora (nízka, stredná, vysoká a automatická).

Viac info: je v bezchybnom stave, ako nová, málo používaná, veľmi dobre funguje. Dôvodom predaja je montáž vstavanej klimatizácie. Dohoda možná pri rýchlom jednaní. Pre viac informácií ma kontaktujte mailom, alebo telefonicky.
Mobilná klimatizácia Sencor SAC MT1230C
Podobné inzeráty
SENCOR SAC MT1231C mobilná klimatizácia
Dobrý deň predám 3 krát použitú klimatizáciu za bezkonkurenčnú cenu SENCOR SAC MT1231C s diaľkovým ovládaní to kráľ medzi mobilnými klimatizáciami.Nepoužíval som ju nakoľko bývam preč a nie doma.Niekto iný ju perfektne využije a ušetrí kopec peňazí.Ku klimatizácií je treba dokúpiť len bielu trubicu v hodnote 20-25€ nakoľko som mal vývod urobený priamo do steny čo bolo v mojom prípade najlepšie riešenie ako je vidno na foto.Všetko ostatné príslušenstvo je na fotká už na vás, či si ju dáte do okna alebo zabudujete priamo do steny.Keď to bude potrebné viem aj poradiť.Treba prísť a vyskúšať.Možná dohoda. Mobilná klimatizácia Chladiaci výkon: 12 000 BTU/h Max. veľkosť miestnosti: 47 m2/122 m3 (výška stropu 2,6 m) 4 prevádzkové režimy: -Chladenie -Odvlhčovanie (84 l/deň) -Samostatný ventilátor -Automatický režim Ekologický chladiaci plyn R290 (prírodný vysokoúčinný chladiaci plyn, propán R290, bez emisií skleníkových plynov) Energetická trieda A Umývateľné vzduchové filtre
Mobilná klimatizácia SENCOR SAC MT9012CH
Predám používanú mobilnú klimatizáciu SENCOR SAC MT9012CH s funkciou kúrenia, dokáže chladiť aj odvlhčovať. Ďalšou skvelou výhodou je funkcia samostatného ventilátora. Mobilná klimatizácia má diaľkové ovládanie s LCD displejom a 24 hodinový časovač. Mobilná klimatizácia nie je náročná na inštaláciu. Cena 120€.
Mobilná klimatizácia SENCOR SAC MT9012CH
Predám používanú mobilnú klimatizáciu SENCOR SAC MT9012CH s funkciou kúrenia, dokáže chladiť aj odvlhčovať. Ďalšou skvelou výhodou je funkcia samostatného ventilátora. Mobilná klimatizácia má diaľkové ovládanie s LCD displejom a 24 hodinový časovač. Mobilná klimatizácia nie je náročná na inštaláciu. Cena 100€.
Predám mobilnú klimatizáciu SENCOR SAC MT7011C
Predám mobilnú klimatizáciu SENCOR SAC MT7011C. Vo veľmi dobrom stave, málo používaná, iba príležitostne v domácnosti. Viac info: Cena: 120,-EUR Viem priniesť po dohode v oblastiach GA, SA, DS.
Predám mobilnú klimatizáciu SENCOR SAC MT1241C (WIFI)
Ahoj, predám túto mobilnú klímu kupovanú v 06/2022. Dnešným dňom ju už nepotrebujem. Prednosti SAC MT1241C Chladiaci výkon 12 000 BTU/h Pre miestnosti do veľkosti 47 m 2 /122 m 3 Chladenie, odvlhčenie, ventilátor Energetická trieda A Ovládanie mobilných aplikácií Ovládanie SAC MT1241C je možné vykonávať 3 spôsobmi . Základné je pomocou panelu na vrchu klimatizácie . Súčasťou je potom diaľkové ovládanie . V neposlednom rade potom umožňuje prepojenie s vašou domácou či pracovnou Wi-Fi. Potom ju môžete ovládať mobilným zariadením , pomocou aplikácie Sencor HOME , ktorá je dostupná pre Android a iOS.
Mobilná klimatizácia SENCOR SAC MT7020C
Predám takmer nepoužívanú a plne funkčnú mobilnú klimatizáciu s kompletným príslušenstvom. Kupovaná 05/22. Cena 250€. Podrobný popis: Osobný odber Malacky a okolie.