inzercia, predaj, predám, bazár

Moderná sedačka do tvaru U

Kategória: Sedacie súpravy

SENSE je moderná sedacia súprava do tvaru U od Talianskeho výrobcu SAMOA. Sedačka Sense je vyhotovená v zamatovej látke, v dvoj kombinácii Šedej a Tehlovej farby. Tento model ma celo zobliekateľný poťah. Konštrukcia sedačky je drevená, výplne sedačky sú vyhotovené z pamäťovej peny s vysokou odolnosťou. Je posadená na nízkych nohách. Tento model je vhodný pre klienta, ktorý hľadá sedačku na oddych v kruhu rodiny

Pôvodná cena 4.301,00 € s DPH

TERAZ VÝPREDAJOVÁ CENA 2.580,00 € s DPH

Rozmery sedačky do tvaru U:

šírka sedačky 366 cm

hĺbka sedačky na ľavej strane je 281 cm, hĺbka sedačky na pravej strane je 160 cm x výška sedačky je 65 cm

Táto sedacia súprava sa nachádza na našej predajni v TRNAVE v OC STAVMAT na ZAVARSKEJ 10/D

Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať

Mob. – , Email.- trnava@
Moderná sedačka do tvaru U
Podobné inzeráty
Sedačka čalúnená sivá rozložiteľná
Sedačka je nová. Farba aj strana tak ako na prvom obrázku. Ľavé prevedenie v látke Omega 13. Rozkladacia sedačka má rozmery 93/295/195 cm (V/Š/H). Po rozložení vzniká plocha na spanie 210x126cm. Sedačka vhodne zapadne do akejkoľvek modernej i tradičnej domácnosti. Sedačka sa dá vhodne skombinovať s rôznym moderným i tradičným nábytkom. Sedačka pozostáva z masívnej konštrukcie ,kovových komponentov. Sedačka je čalúnená poťahovou látkou. Omega 13. Výplň sedačky - vlnitá pružina + pružina falista. Výška sedenia je 51 cm a hĺbka sedu je 58 cm. Výška nožičiek je 13 cm. Roh sedačky je ľavý. Sedačka je dodávaná v demonte. Dovoz po celom Slovensku za 10e. Osobny odber Kosice.
Moderná rohová sedačka
Moderná rohová sedačka FREE s odkladacou poličkou, vyhotovenie látka TERAZ VÝPREDAJOVÁ CENA 999,00 € s DPH Rozmery sedačky do tvaru L: šírka sedačky 266 x 213 cm výška sedačky je 87 cm Táto sedacia súprava sa nachádza na našej predajni v TRNAVE v OC STAVMAT na ZAVARSKEJ 10/D Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať Mob. – , Email.- trnava@
Moderná rohová sedačka s rozkladom a úložným
Moderná rohová sedačka s polohovaním opretia hlavy. Sedačka s funkciou spania a úložným priestorom. Postavená na štýlových vyšších chrómových nožičkách. Rozmery 280x225cm.
sedačka Denver L, od slovenského výrobcu
Slovenský výrobca INTER STYLE. Sedačka DENVER, rozmer 293 x 213. Odolná a ľahko čistiteľná poťahová látka Chantal 11 - nádherná petrolejová farba. Sedačka je BEZ ROZKLADU, ale s úložným priestor. Sedačka má necelý rok, je bez poškodení v top stave. Je to moja druhá sedačka od tohto výrobcu. Prečo ju ponúkam? Po necelom roku v novom byte zisťujem že lepšia bude menšia a opačná. Na cene je možná rozumná dohoda. Sedačka sa nachádza v Dunajskej Strede. Odvoz si treba zabezpečiť. Vynesenie z bytu je bez menších problémov cez veľké balkónové dvere a záhradu.
Sedačka
Predám sedačku vínovej farby používanú 4 roky.V peknom stave.3 sedačka má 250cm výška sedenia 43cm výška opierky 53cm,hĺbka sedenia 61cm,chrbtova opierka (zadná časť) 95cm.2 sedačka 200cm.sedačka má kovové nožničky. Sedačka má umyvateĺny poťah.Sedačka je priestorová očalunená aj zo zadných strán bola vyrobená na mieru.
sedačka Denver L, od slovenského výrobcu
Slovenský výrobca INTER STYLE. Sedačka DENVER, rozmer 293 x 213. Odolná a ľahko čistiteľná poťahová látka Chantal 11 - nádherná petrolejová farba. Sedačka je BEZ ROZKLADU, ale s úložným priestor. Sedenie je tvrdšie, ale maximálne pohodlné. Sedačka má necelý rok, je bez poškodení v top stave. Je to moja druhá sedačka od tohto výrobcu. Prečo ju ponúkam? Po necelom roku v novom byte zisťujem že lepšia bude menšia a opačná. Na cene je možná rozumná dohoda. Sedačka sa nachádza v Dunajskej Strede. Odvoz si treba zabezpečiť. Vynesenie z bytu je bez menších problémov cez veľké balkónové dvere a záhradu.