inzercia, predaj, predám, bazár

Moderný nábytok na mieru, WPC podlahy

Kategória: Remeselné a stavebné práce

Sme firma so skúsenosťami zo zahraničia, ktorá realizuje stavebné práce, so zameraním na výrobu moderného vstavaného nábytku na mieru a WPC terasových podláh. Veľkou výhodou je krátka doba čakania, zameranie, poradenstvo a cenová ponuka je zdrama.

Zameriavame sa hlavne na výrobu postelí z masívu,vstavaných skrín, šatníkov, regálového riešienia úložných priestorov podľa predstáv zákazníka, plávajúce podlahy a wpc podlahy atd.

Špecializujeme sa aj na montáž a predaj WPC podláh. Výhodou terasových WPC dosiek je dlhoročná kvalita materiálu aj po používaní. Netreba natierať ani inak ošetrovať. Na výber z viacerých fafebných prevedení.
WPC podlahy montujeme na kvalitnú oceľovú konštrukciu.



Pracujeme hlavne v Žilinskom kraji, po dohode vieme aj vycestovať.

V prípade záujmu neváhajte kontaktovať telefonicky alebo emailom.




Pre vyhladávanie: postel, vstavana skrina, regal, vyroba nabytku, satnik, stolar, plavajuca podlaha, montaz, montaz plavajucej podlahy, WPC podlahy, montaz WPC podlahy, terasa, terasove systemy
Moderný nábytok na mieru, WPC podlahy
Podobné inzeráty
Ponukam predaj a montaž kvalitneho wpc materialu
Ponúkam montáž teras/fasad/plotov Od 18€ m2 po celom Slovesnku. 5 ročne skúsenosti s montážou. Možnosť zakúpiť tovar priamo u mna.Okrem wpc terasovych dosiek mam v ponuke moderny lamelovy obklad za bezkonkurencne ceny vid foto Viac info na tel.čisle alebo email Narozdiel od dreva na wpc material nepotrebuje kazdoročnu starostlivost v podobe ošetrovania lakom a pod. Ma nulovu nasiakavosť a stratu farby.Doska ma prirodzeny vzhlad dreva. Internetova stranka
Priemyselne betonove a epoxidove podlahy kreativne podlahy
Ponúkame Vám realizáciu epoxidových podláh, ktoré sú vhodne do priemyselných hál, garáži alebo aj do interiéru. Realizujeme : - liate epoxidové podlahy - epoxidové nátery - kreatívne liate podlahy - polyuretánové liate podlahy - polyuretánové nátery Realizujeme aj betónové podlahy - leštený betón - protišmykové úpravy Ponúkame Vám realizáciu priemyselných podláh po celom území SR , s dlhoročnými skúsenosťami. Zameriavame sa na - betónové podlahy (leštené a protišmykové úpravy) - cementové potery - epoxidové a kreatívne liate podlahy - polyuretánové podlahy - epoxidové a polyuretánové nátery Pozrite aj našu novú stránku na FB a instagrame BOPE PLUS s.r.o
Montáž oplotenia
Ponúkam vám montáž oplotenia Rýchlo a kvalitne!! 3d-2d panelu Klasické pletivo Zvárané pletivo Podhrabove dosky Gabionovy plot Gabion s kombináciou 2d-3d panelu Gabionove oporné múry Gabionove záhony Wpc zahony Plot z plotových tvárnic Wpc ploty Rekonštrukcia starého plotu. Dovoz materiálu. Material k stavbe plotu za bezkonkurenčné ceny !! Obhliadka a cenová ponuka zdarma Profi zameranie s odchýlkou 3mm na 120m Cena závisí od typu plotu. Od 18€ bm -----‐ Montáž v rámci celého Slovenska!!
Montáž drevených a WPC terás a obkladov
Ponúkam montáž drevených a WPC terás, obkladov. V prípade záujmu viem zaobstarať materiál na komplet za výhodnejšie ceny. Mám skúsenosti s montážou červeného smreku, tuzemského smrekovca, sibírskeho smrekovca, Cumaru, thermoborovica, thermo jaseň, IPE, teak, Merbau, Massaranduba, Piqiua, Garapa, Tatajuba. Zameriavam sa na západné,stredné Slovensko, Rakúsko (Burgenland ).
wpc dosky,terasy,balkóny,zábradlia,ploty,brány
Montáž wpc dosiek na:terasy,balkóny,altánky,pri bazénoch,zábradlia,ploty,brány.Materiál je bezúdržbový drevoplastové dosky,rôzne farebné prevedenia.
Montáž WPC terasy
Realizujeme odbornú montáž kompozitných terás všetkých značiek od 22eur s DPH (Nitra a okolie do 100km). Návrh riešenia a poradenstvo pri výbere vhodnej alternatívy WPC. Dohodnite si osobné stretnutie u Vás. Zameranie a vypracovanie nezáväznej cenovej ponuky na rôzne značky terasových sústav bez poplatku. Viac na