inzercia, predaj, predám, bazár

Moderný Novopostavený dvojdom na predaj v obci V. Kostoľany

Kategória: Domy

Rodinný dom na predaj v lokalite Veľké Kostoľany v okrese Trnava
Mezei&Mezei ponúka na predaj novostavbu dvojdomu v obci Veľké Kostoľany v novej atraktívnej lokalite. Dvojdom sa nachádza na pozemku s výmerou 545 m2 a výmera dvojdomu je 174 m2. Disponuje priestorom pre predzáhradku a záhradu. Pozdlž domu vedie ulička až do záhrady. Parkovanie sa nachádza pred domom a jeho kapacita sú dve autá. Preferovaný je klient ktorý by mal záujem o obidve časti dvojdomu. Možnosťou je z dvojdomu spraviť aj jeden dom.

Dispozícia prvého dvojdomu : Vstupná chodba, obývacia miestnosť spolu s kuchyňou, kúpeľňa so sprchovým kútom, spálňa

Dispozícia druhého dvojdomu : Vstupná chodba, technická miestnosť, obývacia miestnosť spolu s kuchyňou, samostatné Wc, Kúpeľňa s vaňou aj sprchovým kútom, spálňa, úložný priestor na povale.

Obec Veľké Kostoľany sa nachádza 20 kilometrov od Trnavy a je obľúbenou hlavne vďaka príjemnej a kľudnej prírodnej atmosfére a nerušeným bývaním.

Výhody Nehnuteľnosti:
- Novostavba
- Moderné zariadenie
- Kľudné dedinské prostredie

!!! V provízii je zahrnutý kompletný právny servis a pomôžeme Vám aj s bezstarostným vybavením hypotekárneho úveru. Sme k dispozícii NONSTOP. Všetko pod jednou strechou nájdete u nás v kancelárii. Mezei&Mezei, Hlavná 23 (Pepe pasáž) !!!
Moderný Novopostavený dvojdom na predaj v obci V. Kostoľany
Podobné inzeráty
Moderný dvojdom v Malých Dvorníkoch
Realitná kancelária HRF Consulting ponúka na predaj 3 izbový dvojdom v obci Malé Dvorníky. Poloha/o obci: Dom sa nachádza v pokojnej ulici, obklopený rodinnými domami. Obec Malé Dvorníky je obzvlášť populárny, pretože sa nachádza len 2 km od okresného mesta Dunajská Streda. Obec má perfektnú občiansku vybavenosť.V obci sa nachádza materská škola, základná škola, knižnica, tanečná skupina, kruh ľudovej piesne a futbalové ihrisko.Obec za rok organizuje niekoľko kultúrnych a športových dní pre svojich obyvateľov a návštevníkov.  O budove: Časť dvojdomu, ktorá sa ponúka na predaj stojí na 3,9 árovom pozemku. Dom je postavený z pálených tehál a izolovaný polystyrénom. Využitá plocha je 122 m², zastavaná plocha je 140 m² vrátane terasy. Novopostavený dvojdom je možné zakúpiť v hotovom stave, bez kuchynského nábytku. Dispozícia: vstupná hala, toaleta s technickou miestnosťou, kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom, 2 spálne, kuchynská časť spolu s jedálňou a obývacou izbou tvorí priestranný, svetlý priestor. Steny sú omietnuté a natreté bielou farbou a trojrozmerný stenový panel robí spoločný priestor vzrušujúcim. Plávajúca podlaha je značky Egger a plastové dvere a okná sú od firmy Slovaktual – Pasív. Vykurovanie je zabezpečené tepelným čerpadlom Hitachi s nádržou na teplú vodu. K dispozícii je tiež úložný priestor v podkroví. Na pozemku je zavedená kanalizácia a dom je skolaudovaný. Jedna polovica dvojdomu je stále k dispozícii. Cena: 194 500€ Realitná kancelária HRF Consulting je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky. Ak máte záujem, neváhajte ma kontaktovať. Kontakt: Kitti Sebestyén sebestyen.kitti@
Borisko - Jedľové Kostoľany
BrokerConsulting, a.s. ponúka na predaj rodinný dom s gazdovstvom v obci Jedľové Kostoľany. Lokalita: Borisko je súčasťou chatovej oblasti v katastri obce Jedľové Kostoľany. Je to miesto ako stvorené na oddych v spojení s prírodou. Obec Jedľové Kostoľany je vzdialená 15 km od Zlatých Moraviec. Určená je predovšetkým na vidiecku turistiku. V obci sa nachádza škôlka, základná škola, potraviny, krčmy, uskutočňujú sa tam folklórne a športové podujatia. Dispozícia: Na prízemí sa nachádza obývačka s kuchyňou, kúpeľňa, špajza, 2 vchody a chodba. Možnosť dorobiť aj spálňu z existujúcej dielne s prechodom z obývacej miestnosti. Na prvom poschodí sú 3 izby, 2 kúpeľne, 2 balkóny a pracovňa (možnosť prerobiť na kuchyňu). Za domom je terasa a mostík na cestu do lesa a druhá prístupová cesta do domu. Archívna pivnica na víno zo starej vyše storočnej tehly. Tu sa tiež nachdáza aj kopaná studňa. Zdrojom vody sú aj spoločný kopaný vodovod na štále a rezervná studňa na spodnom konci pozemku. Vody je dostatok počas celého roku. Dom bol postavený postupne v rokoch 2009 – 2016 a vedie k nemu asfaltová komunikácia. Kúrenie zabezpečuje krbová vložka na ohrev vody do radiátorov a podlahové kúrenie v kuchyni a kúpeľni. Odpad je riešený formou 8 m3 žumpy, v dedine je fekálne auto na vývoz. Internet ako aj telekomunikačné siete majú výbroný príjem signálu. Stajne: Masívna drevená konštrukcia , strecha je z pálenej krytiny Tondach, sú pripravené na ustajnenie 8 koní, k stajniam prináleží sklad sena , je tu rozvod elektriny (380 V), vody ,v stajni sú aj klietky pre chov zajacov. Stajňa pre ovce + prípravňa a skladovanie krmiva, taktiež drevená konštrukcia, rozvod elektriny aj 380 V, aj vody Na pastvine - lúke prístrešok pre kone - drevená konštrukcia , rozvod vody do napájačiek ( cez zimu sa odstavuje voda) Ohrada na chov kačíc - husí s tečúcou vodou z prepadu z vodovodu. Altánok: Ideálne miesto na stretnutie celej rodiny. Drevo a tehla, rozvod elektriny ( aj 380 V) rozvod vody, Kuchyňa ( zariadená origoinálnym reštauračný zariadením ,spoločenská miestnosť, veľka keramická pec, WC, prístrešok na vonkajšie sedenie, vonku veľký gril na drevo s elektrickým otáčaním. Pri altánku žumpa 3 m3. Na pozemku je 14 ovocných stromov dovezených z ČR - staré pôvodné odrody, vinič, taktiež vyčlenená záhrada na pestovanie plodín. Možnosti v okolí: cez chatovú osadu v blízkosti vedie cyklistický chodník do Karlovej doliny stadiaľ buď do Hostí, Topoľčian, Zlatých Moraviec alebo na Veľké Pole, Uherce alebo na Malú Lehotu. Len 8 km od Jedľových Kostolian nájdete Topoľčianky kde sa nachdádza zámok s anglickým parkom, Národný žrebčín, vínárstvo Chateau Topoľčianky. V okolí zaujímavé obce Malá a Veľká Lehota s folklornymi tradíciami a gajdoškými festivalmi ( vrátane Jedľ.Kostolian) Na Veľkej Lehote osada Drozdovo, možnosť lyžovania a sánkovania so zasnežovaním. Nová Baňa s možnosťou kúpania v Tajchu tak cca 20 km.
Predaj krásneho vidieckeho domčeka v nádhernej prírod…
rodinný dom, Kostoľany pod Tribečom, Kostoľany pod Tribečom, Zlaté Moravce - Predaj krásneho vidieckeho domčeka v nádhernej prírode v Kostoľanoch pod Tribečom Počet izieb: 4.izbový Celková úžitková plocha m2: 150 Plocha obytnej časti m2: 150 Výmera pozemku m2: 1332 Popis: Ponúkame na predaj priestranný vidiecky dom v nádhernej dedinke Kostoľany pod Tribečom s ohromujúcim, slnečným a rovinatým pozemkom 1332m2. Krásna okolitá príroda, ticho a výborná dostupnosť, vhodný na chalupu alebo trvalé bývanie. Domček je veľmi útulný, vkusne zariadený, srdcom celej nehnuteľnosti je kuchyňa spojená s obývačkou s murovaným krbom s prieduchmi. Majitelia sa oň starajú s láskou a úctou čo vidno na každom kúsku rekonštrukcie zo starého neosobného domu. Nehnuteľnosť je podpivničená, v podzemnom podlaží nájdete starostlivo zorganizovanú dieľničku, technickú miestnosť s UK kotlom, i vínnu pivničku. Kúrenie je ústredné plynové, možnosť dokurovania tuhým palivom v obývačke. Nakoľko je dom zateplený, teplo sa udrží veľmi dlho s udržateľnými nízkymi mesačnými nákladmi. V dome sú 3 nepriechodné izby, kuchyňa s obývačkou a na poschodí sa nachádza manzardka s výhľadom do dediny. Kúpeľňa je praktická, odpad riešený žumpou. V dedine momentáne nieje kanalizácia. V dome nájdete kvalitné materiály drevené parkety, eurookná, storočné drevené trámy v kuchyni, svetlík nad linkou, kryté posedenie v dobrom i zlom počasí, prístrešok na auto, posuvnú vstupnú bránu, nádhernú funkčnú stodolu, a mnoho ďalších vychytávok a užitočností pre každého milovníka života. Záhrada je upravená, každý detail je vopred premyslený a má svoje poslanie, ovocné stromy, okrasné kry, potôčik na konci záhrady.. Nájdete tu mnoho praktických "maličkostí". Napríklad, nábytok vo farbe dreva v kombinácii s bielou farbou doplnený o doplnky v prírodných farbách. Dekorácie z keramiky, kovu a dreva s pridanou hodnotou vonných sviečok. Čerstvé kvety vo váze, ale aj suché trávy - interiér nabitý rodinnou pohodovou atmosférou. Pozývam Vás na osobnú obhliadku zažite ju na vlastnej koži :) Kostoľany pod Tribečom ležia v Kostolianskej kotline, ktorá je súčasťou pohoria Tribeč. Do jej južnej časti zasahujú výbežky Žitavskej pahorkatiny. Obec sa rozprestiera na ploche s rozlohou 2 212 ha, stred obce má nadmorskú výšku 242 m n. m. Takmer tretina domov v obci je však využívaná na víkendové pobyty ich majiteľov – chatárov. V prípade záujmu ma prosím neváhajte kontaktovať, rada Vám poskytnem bližšie informácie o nehnuteľnosti, alebo zabezpečím osobnú obhliadku. Virtuálnu obhiladku najdete tu: Zastavaná plocha m2: 240 Pozemok: Rovinatý Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Áno Skolaudovaný v roku: 1974 Inžinierske siete: Elektrina, Plyn, Žumpa, Studňa Kúrenie: Plynové, Na tuhé palivo, Vykurovací olej Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Áno Vybavenie domu:
Dvojdom v obci Lúky
VAŠE REALITY: Ponúkame Vám na predaj dvojdom v obci Lúky, ktorý sa začne stavať začiatkom roku 2023 na pozemku s výmerou 846 m2 v novovybudovanej štvrti. Dvojdom je bungalového typu, zastavaná časť jednej polovice je 116 m2, užitková plocha 95 m2. Dom disponuje zádverím s priestorom na šatník či vstavanú skriňu. Na pravej strane sa nachádza kuchyňa prepojená s obývačkou s ktorej je východ na terasu a spálňa s vlastnou kúpeľňou. Na ľavej strane od zádveria sa nachádza samostatné WC, kúpeľňa, dve detské izby a technická miestnosť. Druhá polovica dvojdomu bude zrkadlovo rovnaká. Dvojdom sa predáva v štádiu holodom s bielou hrubou fasádou, ktorú si môže klient už doplniť dizajnovo kameňom, drevom...atd. Elektrina, studňa a kanalizačná prípojka v cene domu. Cena jednej bytovej jednotky s pozemkom 423 m2 159.000,- € kontakt: Karin Trenčanová          Email: trencanova@        ID:180654 Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky
Veľmi pekný, moderný rodinný dom - dvojdom k okamžit…
rodinný dom, Rovinka, Rovinka, Senec - Veľmi pekný, moderný rodinný dom - dvojdom k okamžitému bývaniu. Kúpou voľný... Popis: Ponúkame na predaj veľmi pekný, moderný rodinný dom - dvojdom vo výbornej tichej lokalite. Tehlová novostavba vám ponúka na prízemí prepojenú obývaciu miestnosť s kuchyňou s výstupom na terasu, vstupnú chodbu a toaletu. Na poschodí sa nachádza spálňa, detská izba, samostatne stojace wc a kúpeľňa s vaňou. V kuchyni uvítate na mieru vyrobenú kuchynskú linku so vstavanými spotrebičmi t.j. elektrická varná doska zn. Electrolux, elektrická rúra zn. Beko, mikrovlnná rúra zn. Whirlpool. Kúrenie v dome: Elektrický Kotol zn. Protherm, na prízemí je podlahové kúrenie, na poschodí sú radiátory. Rodinný dom je napojený na všetky inžinierske siete t.j. kanalizácia, mestská voda, elektrika. Na pozemku sa nachádza studňa. Parkovanie je bezproblémové, vo dvore s posuvnou bránou na diaľkové ovládanie. Celý dom je napojený na alarm Jablotron. V cene nehnuteľnosti zostáva komplet zariadenie ako je uvedené na foto. Dom je kúpou voľný. Bezproblémové a rýchle napojenie na diaľnicu, a rýchly prístup do BA. Moju ponuku je možné kúpiť na hypotekárny úver, kde od nás dostanete tie najvýhodnejšie ponuky na trhu. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať. Obhliadky možné aj cez víkend. Počet izieb: 3.izbový Celková úžitková plocha m2: 110 Plocha obytnej časti m2: 95 Výmera pozemku m2: 404 Zastavaná plocha m2: 51 Pozemok: Rovinatý Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Betónová Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 2017 Inžinierske siete: Elektrina, Kanalizácia, Studňa, Satelitný prijímač, Internet Kúrenie: Elektrické, Podlahové Počet nadzemných podlaží: 2 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Parkovacie státie 1x Alarm: Áno Počet bytov v dome: 1 Vybavenie domu: Terasa Rekonštrukcie: Kúpelňa, WC, Fasáda, Strecha, Podlahy, Omietky, Rozvody, Kúrenie Terasa: Áno Elektrický prúd: 220 V Spoločenské možnosti: Kúpalisko, Divadlo, Kino, Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Rekreácia Typ strechy: Pultová Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Ladislav Adamec l.adamec@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Partner Adresa: Vajanského 2385/20 924 01 Galanta Telefón:
RODINNÝ DVOJDOM na Pöschlovej ulici v Prešove
REALITY KAMZÍK Vám exkluzívne ponúka moderný poschodový rodinný dvojdom s terasou na streche vo vyhľadávanej lokalite na Pöschlovej ulici v Prešove lokalita Rúrky. Rodinný dvojdom pozostáva z dvoch objektov – SO 01 rodinný dom na pozemku o výmere 437 m2 a SO 02 Rodinný dom na pozemku o výmere 450 m2. Každý dom z dvojdomu má rovnakú skladbu priestorov. Rodinný dom SO 01 cena 390.000,- Eur je konečná: * pozemok o výmere 437 m2 * suterén objektu – 1.PP je tvorený otvoreným exteriérovým priestorom, ktorý slúži ako krytá terasa, ktorá plynulo nadväzuje na upravený terén. Úžitková plocha 53,16 m2 * na prízemí -1.NP sa nachádza zádverie, hosťovská izba, WC pre hostí a denná obytná zóna s kuchyňou, jedálňou a obývacou izbou, ktorá plynulo nadväzuje na balkón s výhľadom na záhradu. Úžitková plocha 61,43 m3 + balkón 11,18 m2 + exteriérové schodisko 6 m2 * na poschodí - 2.NP sa nachádza nočná zóna, ktorá pozostáva z izieb pre deti, kúpeľňou, technickou miestnosťou a spálňou so šatníkom. Úžitková plocha 58,24 m2. Rodinný dom SO 02 cena 390.000,- Eur je konečná: * pozemok o výmere 450 m2 * suterén objektu – 1.PP je tvorený otvoreným exteriérovým priestorom, ktorý slúži ako krytá terasa, ktorá plynulo nadväzuje na upravený terén. Úžitková plocha 53,16 m2 * na prízemí -1.NP sa nachádza zádverie, hosťovská izba, WC pre hostí a denná obytná zóna s kuchyňou, jedálňou a obývacou izbou, ktorá plynulo nadväzuje na balkón s výhľadom na záhradu. Úžitková plocha 61,43 m3 + balkón 10,80 m2 + exteriérové schodisko 6 m2 * na poschodí - 2.NP sa nachádza nočná zóna, ktorá pozostáva z izieb pre deti, kúpeľňou, technickou miestnosťou a spálňou so šatníkom. Úžitková plocha 58,24 m2. Domy sa predávajú v prevedení holobyt. Každý dom má dve nadzemné podlažia a jedno podzemné podlažie. Strecha je riešená ako plochá pochôdzna – extenzívna vegetačná/ alt. so štrkovým násypom, úžitková plocha terasy je 30 m2. Na streche je priestor pre umiestnenie fototermických panelov na ohrev teplej úžitkovej vody. Vstup a vjazd na parcelu je z ulice Pöschlova, priamo z ulice bude riešený vjazd a vstup pre peších na pozemok samostatne pre objekt rodinného domu SO 01 a objekt SO 02. Parkovanie je riešené na parcele a to pre každý objekt v počte 2 parkovacie miesta spolu pre dvojdom 4 parkovacie miesta. Parkovacie miesta sú voľné bez oplotenia. Objekt bude napojený na verejné inžinierske siete samostatnou vodovodnou prípojkou, spoločnou kanalizačnou prípojkou a samostatnou elektrickou kábelovou prípojkou. Dažďová voda bude zachytená na pozemku.