inzercia, predaj, predám, bazár

Modrý ruksak

Kategória: Všetko ostatné

Predám používaný modrý ruksak, má pár nedokonalostí. Veľa sa do neho zmestí.
Modrý ruksak
Podobné inzeráty
Yukatana rupsak
Yukatana Quintona 70B, 70l, žltý, trekingový ruksak odolný voči vode a vetru. Praktické zavinovacie uzatváranie zabezpečuje mimoriadnu odolnosť voči vode a pachu. Zrolovaním môžete nastaviť aj individuálnu výšku ruksaku. Na vyčistenie stačí ruksak len jednoducho umyť. Popri nízkej váhe zabezpečujú pohodlné nosenie aj dva individuálne nastaviteľné, vystužené nosné popruhy, pričom ruksak možno nosiť dvomi spôsobmi: ako obyčajný ruksak alebo ako cestovnú tašku vďaka jednoručnému popruhu. Záťažové plochy (spodok a nosné oblasti) sú vystužené a nity zvarené na dosiahnutie dlhej životnosti. Nový.
Adidas ruksak veľký
Predám veľký Adidas ruksak 2x použitý , skoro nový ruksak ti bez problémov odnesie všetky veci, vyznačuje sa samostatnou priehradkou, vďaka ktorej si pohodlne oddelíš obuv od notebooku a čistého oblečenia, a dotvárajú ho bočné elastické prekrížené popruhy na praktické nosenie fľaše s vodou. Zloženie - 100% Polyester - veľmi pevné syntetické vlákno, ktoré sa môže pochváliť vysokou tepelnou odolnosťou a výborným vstrebávaním pachov. Vrecká - Odnímateľné vrecko Vnútorné vrecká - 2 Vonkajšie vrecká - 5 Pútko - Áno Pôvodná cena 150€
Ruksak
Posúvam ruksak Cena za ks 4 eur. Obidva spolu 6 eur. Pošta po dohode. Červený sa dá zložiť ako taška aj ruksak na jeden trak.
Ruksak Carpisa
Predam modry ruksak Carpisa, Dlzka 40 cm Len osobny odber
Masážne valce
Predám Valec z penového materiálu, vhodný na posilňovanie, masáž či relaxáciu, uvoľňuje napätie. Modrý tvrdý penový materiál, oranžový mäkký penový materiál. Modrý malé poškodenie (viď foto), ale nebráni to k ďalšiemu použitiu.Modry predany Cena je za kus. Uprednostňujem osobný odber Košice-sídlisko Nad jazerom.
Ruksak Ferrari
Predam ruksak Ferrari, cez jedno plece. Jeden zo zipsov je trochu poskodeny, ale plne funkcny.