inzercia, predaj, predám, bazár

Mokasíny chlapčenské ECCO Reciprico _ EU 41

Kategória: Obuv

Predám ÚPLNE NOVÉ pánske / chlapčenské mokasíny od firmy ECCO, v krabici.

PC 90.- eur.

Koža 100%.

SIZE EU 41.

= = = = = = = = =

Osobný odber alebo dovoz v ramci BA - Staré mesto.

= = = = = = = = =

V prípade vážneho záujmu zašlem cez Zasielkovňu (), možno aj na dobierku:
3,30e – doručenie na odberne miesto
alebo
5,80e – doručenie kuriérom na adresu
plus
1,30e – dobierka

Na dobierku posielam len po zaplatení poštovného vopred na účet (záruka proti nepreberačom).
Mokasíny chlapčenské ECCO Reciprico _ EU 41
Podobné inzeráty
Mokasíny chlapčenské ECCO Reciprico _ EU 41
Predám ÚPLNE NOVÉ pánske / chlapčenské mokasíny od firmy ECCO, v krabici. Boli zakúpené v Martine, v oficiálnom obchode ECCO. PC 90.- eur. Koža 100%. SIZE EU 41. = = = = = = = = = Osobný odber alebo dovoz v ramci BA - Staré mesto. = = = = = = = = = V prípade vážneho záujmu zašlem cez Zasielkovňu (), možno aj na dobierku: 3,30e – doručenie na odberne miesto alebo 5,80e – doručenie kuriérom na adresu plus 1,30e – dobierka Na dobierku posielam len po zaplatení poštovného vopred na účet (záruka proti nepreberačom).
Chlapčenské čižmy s kožušinkou 26 Nelli blu
Chlapčenské čižmy s kožušinkou 26 Nelli blu - [8.12. 2021] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Chlapčenské čižmy s kožušinkou 26 Nelli blu - 1 Chlapčenské čižmy s kožušinkou 26 Nelli blu - 2 Chlapčenské čižmy s kožušinkou 26 Nelli blu - 3 Chlapčenské čižmy s kožušinkou 26 Nelli blu - 4 Chlapčenské čižmy s kožušinkou 26 Nelli blu - 5 Chlapčenské čižmy s kožušinkou 26 Nelli blu - 6 Chlapčenské čižmy s kožušinkou 26 Nelli blu - 7 Predám v super stave nosene čižmy s kožušinkou veľkosť 26, vnútorná dĺžka 17 cm. Zn. Nelliblu. Čižmičky sú nepoškodené, na jednej čižmičky zasivana latka okolo zipsu maličký kúsok hore (viď foto), takmer nevidieť, funkčnosť neovplyvňuje. Neschodene, neosuchane. Farba tmavomodrá a čierna, zapínanie na zips + šnúrky.
Topanky chlapčenské ECCO Soft 7 Men's _ EU 41
Predám ÚPLNE NOVÉ pánske / chlapčenské topanky od firmy ECCO, v krabici. Boli zakúpené v Martine, v oficiálnom obchode ECCO. PC 139.- eur. Koža 100%. SIZE EU 41. = = = = = = = = = Osobný odber alebo dovoz v ramci BA - Staré mesto. = = = = = = = = = V prípade vážneho záujmu zašlem cez Zasielkovňu , možno aj na dobierku: 3,30e – doručenie na odberne miesto alebo 5,80e – doručenie kuriérom na adresu plus 1,30e – dobierka Na dobierku posielam len po zaplatení poštovného vopred na účet (záruka proti nepreberačom).
Topanky chlapčenské ECCO BYWAY _ EU 41
Predám pánske / chlapčenské topanky od firmy ECCO, v krabici. Boli zakúpené v Martine, v oficiálnom obchode ECCO. PC 99.- eur. Raz obuté, nesadla synovi velkosť. Koža 100%. SIZE EU 41. = = = = = = = = = Osobný odber alebo dovoz v ramci BA - Staré mesto. = = = = = = = = = V prípade vážneho záujmu zašlem cez Zasielkovňu, možno aj na dobierku: 3,30e – doručenie na odberne miesto alebo 5,80e – doručenie kuriérom na adresu plus 1,30e – dobierka Na dobierku posielam len po zaplatení poštovného vopred na účet (záruka proti nepreberačom).
ECCO detské goratexové čižmy na zimu
Predávam Čizmy ECCO SOLICE K, vyrobené z kombinácie textilného a metalického semišu, zvláda dobrodružstvá v chladnom počasí. Tento štýl s gumovou podošvou poskytuje trvácnosť a trakciu. Všestranný stredne vysoký model nad členok. Metalický semiš dodáva čižme trblietavý efekt a reflexné - Rýchle zapínanie s dvoma remienkami na rýchle a jednoduché nastavenie - Nepremokavá konštrukcia GORE-TEX a teplá podšívka zaručujú, že chodidlá zostanú po celý deň v suchu a pohodlí a zároveň budú môcť dýchať pri dobrodružstvách v každom počasí - Vyberateľná hliníkom potiahnutá stielka izoluje pred chladom - Ľahká medzipodošva je pružná a pohodlná, zatiaľ čo odolná gumová vonkajšia podošva poskytuje dobrú priľnavosť - ECCO FLUIDFORM™ Prirodzený anatomicky podporný strih a pocit Týmto čižmam sa poteší každé dievcatko :) Moja malička mala 2 čižmy na zimu takze tieto sú fakt v super stave. Na podrážke akurát vidno že sa nosili keďže ta podrážka neni snehovobiela, ale to je tým materiálom, ktoré sú na ecco čižmách. Veľkosť 31. Predávam za 35 eur osobný odber alebo plus poštovné
Kožené tenisky ECCO 21
Predám dievčenské tenisky ECCO. Extra ľahké a priedušné. Napustené funkčnou pružnou podošvou. Bežné známky používania. Dĺžka vnútornej stielky 13,5cm.