inzercia, predaj, predám, bazár

Monitor dychu

Kategória: Baby monitory

Predám monitor dychu baby Sensor.
Monitor dychu
Podobné inzeráty
Baby Control BC-230i
SU K TOMU DVE PLATNE NO DAJU SA PRIPOJIT AJ 4. Cize da sa to pouzit aj na 2 deti alebo jedno. Pouzity je k tomu aj krabica-vsetko funguje. Novy stoji 200euro. Počas prvého roka života môže u dieťaťa dôjsť k nepravidelnému dýchaniu alebo dokonca k zástave dychu. Tieto prejavy môžu byť príznakom prechladnutia, vysoké horúčky alebo iného chorobného stavu. V extrémnom prípade to však môže súvisieť s S.I.D.S. (Syndróm náhleho dojčenského úmrtia), čo je stále najčastejšou príčinou úmrtia dojčiat do 1 roku veku. Tento syndróm sa nedá diagnostikovať vopred a ani moderná medicína doposiaľ neprišla so žiadnymi liečebnými prostriedkami či riešením. Prístroj Babysense II je jedinečný bezpečnostný systém, ktorý pomáha zachraňovať dojčatá. Je to monitorovacie zariadenie, ktoré môže rodičom pomôcť zdolať nebezpečenstvo dýchacích ťažkostí. Klinicky testovaný monitor dychu Baby Control Digital: Nesie označenie CE 1011 ako zdravotnícka pomôcka. Spĺňa tak všetky európske požiadavky na bezpečnosť, zdravotnú nezávadnosť a ochranu životného prostredia, ktoré sa na výrobok vzťahujú. Bezpečie Vášho bábätka je pre nás na prvom mieste! Popis a vlastnosti: Popis: Monitor dychu Baby Control Digital nepretržite sleduje dýchanie dieťaťa ležiaceho v detskej postieľke, kolíske, kočíka, atď. Senzorová podložka umiestnená priamo na rošte pod matracom sníma dýchacie pohyby dieťaťa, informácie potom odovzdáva riadiacej jednotke, ktorá vyhodnocuje namerané hodnoty. Monitor dychu Baby Control digital detekuje prípadnú zástavu dychu. V prípade nebezpečnej situácie, tj. V prípade, že sa hodnota dýchacích pohybov dieťaťa nachádza dlhšie ako dvanásť sekúnd pod nastavenou prahovou úrovňou detekcie (pozri Nastavenie prahovej úrovne detekcie), spustí Monitor dychu Baby Control Digital hlasitý poplach. Monitor dychu Baby Control Digital však v žiadnom prípade nevie do vzniknutej nebezpečnej situácie zasiahnuť. Umelé dýchanie a oživovanie môže poskytnúť iba osoba, ktorá absolvovala školenie na to určené. Poproste o radu svojho lekára. Vlastnosti: Detekcia sa vykonáva cez matrac. Monitor dychu Baby Control Digital nie je v bezprostrednom kontakte s bábätkom. Jeho používanie neovplyvňuje životné podmienky bábätka a rodiny. Je nenápadný a používa sa veľmi jednoducho. Jedinečne veľká monitorovacia plocha. Rozmer jednej senzorovej podložky je 300 × 500 mm. Monitory dychu Baby Control Digital disponujú v závislosti od typu raz, dvoma, tromi až štyrmi (typ pre dvojčatá) senzorovými podložkami. Monitor dychu Baby Control Digital s tromi senzorovými podložkami je schopný sledovať povrch väčšiny detských postieľok. Obavy z presunutie sa bábätka mimo snímaciu plochu je možné znížiť použitím typu s viacerými senzorovými podložkami. Variabilné umiestnenie senzorových podložiek. Senzorovú podložku môžete umiestniť aj na dočasnom lôžku bábätka, ku ktorému stačí preniesť len riadiacu jednotku. Vynikajú
BABY detský Monitor dychu Jablotron Nanny
Predám monitor dychu. Osobný odber: Svätý Jur, Bratislava, Ružomberok.. Nanny chráni dieťatko pred syndrómom náhleho úmrtia (SIDS) tým, že upozorní na riziko náhlej zástavy dychu, prípadne zástavy, spôsobenej chorobou, upchatím dýchacích ciest alebo inou príčinou. Prístroj vhodný na použitie v domácnostiach, pôrodniciach a nemocniciach. Je určená pre deti do 15 kg hmotnosti. Citlivá elektronika monitora dychu trvale sleduje a zobrazuje frekvenciu nádychov dieťaťa. Baby monitor je pomocníkom pri starostlivosti o novorodenca s nízkou pôrodnou hmotnosťou, rizikovými zdravotnými komplikáciami, ale aj o úplne zdravé dieťa. V prípade, že Nanny zistí zástavu dychu na viac ako 20 sekúnd (alebo sa rýchlosť dychu výrazne zníži), začne najskôr chvíľu varovne pípať a následne spustí poplach. Monitor dychu dieťaťa, ktorý stráži váš poklad Monitor dychu BM-02 NANNY Vaše dieťatko si samo pomoc nezavolá – pomôže mu však Nanny. Monitor stráži jeho nádychy a v prípade zástavy vás včas akusticky i vizuálne upozorní. Váš spánok tak môže byť omnoho pokojnejší. Nanny je certifikovaná zdravotnícka pomôcka, ktorá je často využívaná i v nemocniciach. Zdravotne certifikovaný monitor dychu Nanny obstál v prísnych klinických skúškach podľa európskych noriem. Je absolútne bezpečný a často sa využíva i v pôrodniciach či dojčenských ústavoch. Bez problémov ho zapnete potme alebo iba s pomocou hmatu. Po spustení ho budete počuť aj cez niekoľko zatvorených dverí.
Monitor dychu BABY CONTROL DIGITAL BC-230
Predám monitor dychu BABY CONTROL DIGITAL BC-230 až s tromi snímacími doskami , ktorý dokáže monitorovať celú plochu detskej postieľky. • Klinicky testovaný zdravotnícky prostriedok s certifikátom CE 1011. • Spĺňa všetky európske požiadavky na bezpečnosť, zdravotnú nezávadnosť Popis: • Monitor dychu Baby Control Digital nepretržite sleduje dýchanie dieťaťa ležiaceho v detskej postieľke, kolíske, kočíka, atď. • Senzorová podložka umiestnená priamo na rošte pod matracom sníma dýchacie pohyby dieťaťa, informácie potom odovzdáva riadiacej jednotke, ktorá vyhodnocuje namerané hodnoty. • Monitor dychu Baby Control digital detekuje prípadnú zástavu dychu. • V prípade nebezpečnej situácie, tj. V prípade, že sa hodnota dýchacích pohybov dieťaťa nachádza pod nastavenú prahovú úrovňou , spustí Monitor dychu Baby Control Digital hlasitý poplach. • Detekcia sa vykonáva cez matrac. Monitor dychu Baby Control Digital nie je v bezprostrednom kontakte s bábätkom . Je nenápadný a používa sa veľmi jednoducho. • Vynikajúca citlivosť aj v bočnom smere. Jedinečne veľká monitorovacie plocha. Rozmer jednej senzorové podložky je 300 × 500 . Monitor dychu Baby Control Digital s tromi senzorovými podložkami je schopný sledovať povrch väčšiny detských postieľok.
Monitor dychu Babysense 2 Pro v ZÁRUKE
Kupovaný v DATART - pre recenzie prosím navštívte ich webstránku. V záruke do februára 2024. detský monitor dychu • účinná pomôcka v boji proti syndrómu náhleho úmrtia • 2 senzorové podložky v balení • minimalistická kontrolná jednotka • prevádzka na 4 AA batérie • signalizuje výpadok dychu • akustická aj optická signalizácia • obsluha 1 tlačidlom • atestovaný ako zdravotná pomôcka triedy bezpečnosti IIb. • hlasitosť alarmu 85 dB SPL na vzdialenosť 1 m Máte strach o svojho novorodenca a hľadáte niečo, vďaka čomu budete môcť pokojne spať s vedomím, že je vaše dieťa v úplnom bezpečí? Detský monitor dychu Hisense Babysense 2 Pro vám to umožní. Či ide o dojčatá s nízkou pôrodnou váhou, závažnými zdravotnými komplikáciami, či úplne zdravé bábätko, môže sa stať čokoľvek. A tento monitor dychu zabezpečí, že v každej situácii máte istotu, že sa o tom dozviete okamžite a o potenciálnej hrozbe budete vedieť ešte skôr, než nastane! Jediná účinná pomôcka v boji proti syndrómu náhleho úmrtia Tento bezdotykový monitor dychu je vybavený dvomi senzorovými podložkami a minimalistickou kontrolnou jednotkou, ktorá vás na prípadný problém jasne upozorní zvukovým a vizuálnym alarmom. Priame určenie tohto monitoru dychu pritom znie – detekcia dychových nepravidelností a zástav dychu (tzv. apnoe) a je jedinou účinnou pomôckou v boji proti syndrómu náhleho úmrtia SIDS u detí do jedného roka života. Ako funguje? Babysense 2 Pro pracuje tak, že presne rozpoznáva vzorce dýchania dieťaťa a prenáša ich do mikroprocesora vnútri kontrolnej jednotky. Len čo, z akéhokoľvek dôvodu, nedeteguje dýchanie dlhšie než 20 sekúnd, prípade dôjde k zníženiu počtu dychov na menej než 10 za minútu, spustí silný akustický a vizuálny alarm. Je atestovaný priamo ako zdravotná pomôcka triedy bezpečnosti IIb., takže je spoľahlivý a presný. Zodpovedá tomu i to, že je používaný nielen v domácnostiach, ale aj nemocniciach a pôrodniciach. Úplne bezpečný Ide o úplne bezpečný systém využívajúci pasívne senzory (nevyžaruje žiadne rádiofrekvenčné žiarenie), ani senzorové podložky nie sú priamo v kontakte s dieťaťom alebo ho akokoľvek obmedzovali. Svetelný ukazovateľ neustále indikuje stav dýchania a prístroj sa ľahko obsluhuje – stačí jediné tlačidlo. Garanciou absolútnej bezpečnej prevádzky sú 4 tužkové batérie 1.5V AA (nie sú v balení).
Monitor dychu Jablotron Nanny BM-02
Predam monitor dychu Jablotron Nanny BM-02,pouzivany necely rok. IBA OSOBNY ODBER. Je v super stave, plne funkčný. Nanny chráni dieťatko pred syndrómom náhleho úmrtia (SIDS) tým, že upozorní na riziko náhlej zástavy dychu, prípadne zástavy, spôsobenej chorobou, upchatím dýchacích ciest alebo inou príčinou. Prístroj vhodný na použitie v domácnostiach, pôrodniciach a nemocniciach. Je určená pre deti do 15 kg hmotnosti. Stačí umiestniť snímaciu podložku na rovnú a pevnú plochu pod klasický matrac a spojiť ju s monitorom. V prípade náhlej zástavy dychu, alebo upchatia dýchacích ciest bábätka sa spustí hlasný alarm, ktorý vás upozorní na nebezpečenstvo. Citlivá elektronika monitora dychu trvale sleduje a zobrazuje frekvenciu nádychov dieťaťa. Baby monitor je pomocníkom pri starostlivosti o novorodenca s nízkou hmotnosťou, rizikovými zdravotnými komplikáciami, ale aj o úplne zdravé dieťa. V prípade, že Nanny zistí zástavu dychu na viac ako 20 sekúnd (alebo sa rýchlosť dychu výrazne zníži), začne najskôr chvíľu varovne pípať a následne spustí poplach. Snímacia doska sa umiestňuje pod matrac alebo podložku, na ktorej dieťatko spí. Prístroj sa pripevňuje na postieľku, alebo ho je možné prostredníctvom predlžovacej šnúry zapojiť vo vedľajšej miestnosti. Po uložení dieťatka zapnete na prístroji vypínač. Nanny Vás potom vždy upozorní na prípadné ohrozenie života dieťatka. Novy monitor dychu stoji cca. 93e.
Monitor dychu Nanny Jablotron
Monitor dychu Nanny Jablotron - v prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom - ako nový, v originálnom balení s návodmi, plne funkčný - PC 99€ Monitor dychu Jablotron Nanny je certifikované lekárske zariadenie, ktoré možno používať aj doma. Dieťa neobmedzuje v pohybe a negeneruje žiadne škodlivé žiarenie. Nanny chráni dieťatko pred syndrómom náhleho úmrtia (SIDS) tým, že upozorní na riziko náhlej zástavy dychu, prípadne zástavy, spôsobenej chorobou, upchatím dýchacích ciest alebo inou príčinou. Prístroj vhodný na použitie v domácnostiach, pôrodniciach a nemocniciach. Je určená pre deti do 15 kg hmotnosti. Stačí umiestniť snímaciu podložku na rovnú a pevnú plochu pod klasický matrac a spojiť ju s monitorom. V prípade náhlej zástavy dychu, alebo upchatia dýchacích ciest bábätka sa spustí hlasný alarm, ktorý vás upozorní na nebezpečenstvo. Citlivá elektronika monitora dychu trvale sleduje a zobrazuje frekvenciu nádychov dieťaťa. Baby monitor je pomocníkom pri starostlivosti o novorodenca s nízkou pôrodnou hmotnosťou, rizikovými zdravotnými komplikáciami, ale aj o úplne zdravé dieťa. V prípade, že Nanny zistí zástavu dychu na viac ako 20 sekúnd (alebo sa rýchlosť dychu výrazne zníži), začne najskôr chvíľu varovne pípať a následne spustí poplach. Spôsob použitia Pri inštalácii prístroja sa postupuje podľa návodu priloženého v balení. Snímacia doska sa umiestňuje pod matrac alebo podložku, na ktorej dieťatko spí. Prístroj sa pripevňuje na postieľku, alebo ho je možné prostredníctvom predlžovacej šnúry zapojiť vo vedľajšej miestnosti. Po uložení dieťatka zapnete na prístroji vypínač. Nanny Vás potom vždy upozorní na prípadné ohrozenie života dieťatka.