inzercia, predaj, predám, bazár

Monitor na PC aj TV

Kategória: LCD monitory

Predám monitor na PC a keď si dokúpite kabeláž ,dá sa napojiť na setabox a pôjde vam aj ako TV.Uhlopriečka-55cm
Monitor na PC aj TV
Podobné inzeráty
Acer 24" Predator XB240H Full HD TN Gaming Monitor
Na predaj herny monitor Acer 24" Predator XB240H Full HD TN vo velmi zachovalom stave, bez chyb a poskodenia. Monitor uz nie je v zaruke. Key Features The 1920 x 1080 resolution of the Acer 24" Predator XB240H Full HD TN Gaming Monitor makes it ideal for RPG, FPS, and other games that prioritise immersion and high levels of detail. With its 144Hz refresh rate, this gaming monitor delivers content with reduced motion blur, frame rendering, and input lags. Thanks to its 1ms response time, the Acer Predator Gaming Monitor renders fast-moving actions smoothly without ghosting or smearing. When playing in dark environments, you can use the monitor's low dimming technology to dim the screen to only 15% of brightness. Ideal for heavy monitor users like writers, graphic designers, and programmers, the Predator XB240H Full HD TN Monitor incorporates flicker-less technology.
MONITOR Gigabyte G34WQC 144hz 34 palcový
Predám monitor vo veľmi dobrom stave monitor má do 2 rokov nikde neni poškriabaný ani nič. Dôvod predaja je ten že monitor je veľmi dobrý sice aj na hranie ale je hlavne skvelý na strihanie a programovanie tak isto robenie hudby nakoľko je veľký 34 paľcový tým pádom ho až tak nevyužijem a mám ho skôr ako sekundárny monitor monitor má tak isto 144hz monitor dá sa naklopiť ako chcete aj nastaviť výšku, kupovaný bol cez alzu za 512€ teraz už padla cena takže cena bude tak 350€ pri rýchlom jednaní viem dať za 290€ monitor viem doniesť v rámci BA alebo dunajskej stredy Monitor má ešte záruku vyše jeden a pól roka ostáva doklad viem poskytnúť
Zakrivený monitor Samsung
Dobrý deň, mám na predaj zakrivený monitor Samsung C24F396FHR, 24' 60hz (v nastaveniach možnosť zvýšiť na 72hz), FULL HD 1920 x 1080, va panel. Obrázky sú stiahnuté z internetu, nepridával som reálne fotky z dôvodu že mám monitor na VESA stojane. Predávam iba s originálnym stojanom, ktorý je vidno na obrázkoch. Monitor bol kupovaný 30 septembra v Nemecku. Dôvod predaja je prechod na väčší monitor. Monitor je v bezchybnom stave. Viem doložiť aj potvrdenie o kúpe na ktorom je napísané kedy som monitor zakúpil, aj reálne fotky. V okolí Rimavskej Soboty vám ho viem doviezť. Pri rýchlom jednaní a v prípade že si pre monitor prídete som ochotný spustiť cenu na 100€. Prosím kontaktujte ťa ma iba na e-mail. Na telefonáty väčšinou nereagujem.
LCD monitor 22" ACER P221W
Predám LCD Monitor ACER P221W. Širokouhlý monitor s označením P221W od spoločnosti acer je určený pre firmy, domácnosti ale aj náročných užívateľov. Jedná sa o monitor vo WSXGA+ rozlíšení vhodný na kancelárske a školské vyžutie, a taktiež zvládne aj náročnejšie zobrazovacie úlohy ako je hranie hier. LCD monitor acer P221W veľkosti 22" má pomer strán 16:10, pritom ponúka optimálne WSXGA+ rozlíšenie 1680 x 1050 bodov s nízkou odozvou a nízkym rozstupom 0.282 mm. Nesklamú Vás ani pozorovacie uhly, keďže horizontálne obsiahne 170° a vertikálne monitor obsiahne až 160°. Svetelnosť je viac než dostatočná, konkrétne 300 cd/m2. Monitor je zároveň veľmi flexibilný, keďže má veľmi dobré náklonné uhly. Grafickú kartu s monitorom prepojíte cez VGA alebo DVI vstupom. Vo výbave nechýbajú ani integrované stereo reproduktory, ktoré na pracovnom stole ušetria miesto. Spotreba dosahuje priemerných úrovní, pri maximálnom využití 45W a v pohotovostnom režime len 1 W, čo predurčuje monitor na dlhodobé používanie.
PC Monitor Lenovo G25-10 65FEGAC2EU 144hz
Ahojte, Predám Čierny herný monitor Lenovo G25-10 s certifikáciou NVIDIA G-SYNC má 24,5-palcovú obrazovku s rozlíšením 1920x1080 pixelov, pomerom strán 16:9, jasom 400 nitov, kontrastným pomerom 1000:1 a 5 ms dobou odozvy. Monitor je dodávaný s výškovo nastaviteľným stojanom, na ktorom môžete obrazovku nakloniť dopredu aj dozadu. Monitor je 144hz. Predávam ho z dovodu ze mam 3 rovnake monitory. Tento monitor sluzil ako treti monitor, no uvedomil som si ze ho vobec ale ze vobec nepouzivam. takze bol zapnuty cca 10x. Iba osobny odber. Fotky monitoru nemam lebo ked som zadaval inzerat tak som pri monitore nebol. Ale monitor je da sa povedat nepouzivany a novy. Samozrejme plne funkcny. Ak by nahodou mal niekto vazny zaujem tak mu viem predat aj druhy ten isty monitor.
Predám monitor Acer V226HQL
LCD monitor ACER V226HQL v čiernom prevedení predstavuje cenovo dostupné zariadenie pre každodenné použitie. Je vybavený 22-palcovým displejom s rozlíšením Full HD 1920x1080 obrazových bodov. Vyznačuje sa obnovovacou frekvenciou 60 Hz, jasom 250cd/m2, dobou odozvy 5 ms a dynamickým kontrastným pomerom :1. Na pripojenie sú určené porty DVI a VGA. Monitor je držiteľom certifikácie TCO 6.0. Výhodou je podpora VESA štandardu 100x100 mm. Prispôsobte si obrazovku 22" monitor Acer V226HQLbd disponuje nastaviteľným stojanom, ktorý umožní ľahké a plynulé otáčanie obrazovky, vďaka čomu vám pomôže nájsť optimálny uhol pre prácu aj zábavu. Stojan disponuje tiež magnetickou plochou, ktorá poslúži na prichytenie poznámok so sponkami a tak vám pomôže udržať si poriadok na stole. Zásluhou podpory štandardu VESA je možné monitor pripevniť aj na stenu alebo držiak. Jasný a čistý obraz Sústreďte sa na svoje pracovné úlohy vďaka vysokým kontrastným pomerom a ultrarýchlej odozve, ktoré monitor spolu s rozlíšením Full HD 1920x1080 obrazových bodov ponúkne. Poskytne verné podanie realistického farebného spektra a jasné a detailné zobrazenie obrazu. Rad integrovaných technológií zaistí konzistentné a stabilné sledovanie počas celej doby, pričom monitor je vybavený taktiež technológiou, ktorá zamedzí únave očí a poškodeniu zraku. Monitor zameraný na ekológiu Zariadenie splňuje požiadavky smernice RoHS a neobsahujú ortuť. Vďaka inovatívnej technológii Acer EcoDisplay a bielemu podsvieteniu LED umožní výrazne úspory energie. Viac než 10% materiálov použitých pri výrobe monitora tvorí recyklovaná umelá hmota, čo ešte viac znižuje negatívny dopad na životné prostredie.