inzercia, predaj, predám, bazár

Montáž interiérových dverí

Kategória: Domáce práce

Montáž interiérových dverí a zárubní od rôznych výrobcov.

Montáž interiérových dverí a zárubní od rôznych výrobcov.

Montáž laminátu na stenu ako dekorácia.

Vodoinštalačné prace ,montaz batérii,sanity -elektroinštalačné prace-montaz svietidiel,vypínačov,zásuviek -montaz garniz,obrazov Všetko pre Vašu domacnosť.

( Mám kvalitné naradia, v prípade mame zo sebou (lepidlo pena, silikón ) a po konečnej práci upratujeme za sebou).

(Majsterko pre Vašu domacnost, Hodinový manžel, Manžel na hodinu, Dobrý sused, sused na zavolanie, domáci technik, Šikovný Majster, Majsterko, Pomocná ruka v domácnosti, Hodinový majster, Domáci Majster.)

> Prosím vas piste a volajte vždy rad odpovedať, mozem robit aj vikend len dohoda na zvysek: faberje73@ ,tel : Stanko.


Montáž interiérových dverí
Podobné inzeráty
Inštalatér , Vodár Kurenar
Ponúkame kompletné vodoinštalatérske, kúrenárske. Ponukané práce vykonávam v Šaľa a okolí. Spoľahlivá práca za rozumné ceny. VODA (Vodár) - Montáž, výmena, oprava umývadla, Montáž podomietkových batérii, Výmena a oprava ventilov, Montáž a výmena sprchových kútov, Výmena, montáž a oprava WC, Oprava Geberitu, Montáž čerpadiel pre studnu, Zdravotechnika / sanita, Oprava poškodeného potrubia, Kompletáž kúpeľne - osadenie sanity, Poradenstvo, Diagnostika závad KÚRENIE (Kúrenár) - Výmena a montáž kotlov a vykurovacích telies, Výmena a montáž radiátorov, Opravy a rekonštrukcie kúrenia, Montáž podlahového kúrenia, Montáž termostatických ventilov, Montáž ustredného kúrenia,Preplach podlahového kúrenia, Poradenstvo, Diagnostika závad KÚRENIE (Kúrenár) - Výmena a montáž kotlov a vykurovacích telies, Výmena a montáž radiátorov, Opravy a rekonštrukcie kúrenia, Montáž podlahového kúrenia, Montáž termostatických ventilov, Montáž ustredného kúrenia,Preplach podlahového kúrenia, Poradenstvo, Diagnostika závad Montáž okapoveho Systému INŠTALATÉR OPRAVÁR: Inštalatérske práce - voda,, kúrenie (Vodár,, Kúrenár) tel:
Montáž interiérových dverí
Montáž interiérových dverí a zárubní od rôznych výrobcov
Montáž interiérových dverí
Montáž interiérových dverí a zárubní od rôznych výrobcov.
Hodinový manžel / Elektrotechnik
Hodinový Manžel Ponúkam služby hodinového manžela , ako napr .: - Montáž kamerových systémov - Prerábka rack skrine - Montáž a skladanie nábytku , zavesenie políc , obrazov na stenu - Pokládka plávajúcich podláh - Oprava , výmena , montáž batérií , - Montáž svietidiel , výmena zásuviek a vypínačov , ističov - Montáž dverí a obložkových zárubní - Zapojenie pračky, sušičky, umývačky - Montáž satelitov ( Skylink ) a kamerovych systémov - Záhradné prace ( kosenie ) - Čistiace práce ( tepovanie )
Hodinový manžel a pomocnik v dome
HODINOVÝ MAJSTER : VÝMENY DVERE, MONTÁŽE DVERE,OPRAVY Ponukame profesionálny a kvalitný montaz interierovych dveri vsetkych znaciek a montaz dveri do stavebneho puzdra. Pomôžeme zabespecit v ramci montaze aj prepravu dveri z predajne kde ste si ich zakupili. Môžeme demontovať starú zárubňu a odvezieme do špeciálneho odpadu. Prosím volajte a píšte vždy odpovedám na vaši otazky . Cena je dohodou, zalezi o ake dvere ide a ci je potrebne zapilovat zarubnu alebo vyrovnať stenu.( Mám kvalitné naradia, v prípade mame zo sebou (lepidlo pena, silikón ) a po konečnej práci upratujeme za sebou). > -Hodinový manžel, Manžel na hodinu, Dobrý sused, sused na zavolanie, domáci technik, Šikovný Majster, Majsterko, Pomocná ruka v domácnosti, Hodinový majster, Domáci Majster. > Prosím vas piste a volajte vždy rad odpovedať : faberje73@ ,tel : Stanko. > Obhliadky v BA zdarmo/ Meno: STANKO Telefon: 421903031771 E-mail: faberje73@ Cena: Dohodou
Hodinový manžel a stolarske praci v dome
HODINOVÝ MAJSTER : VÝMENY DVERE, MONTÁŽE DVERE,OPRAVY Ponukame profesionálny a kvalitný montaz interierovych dveri vsetkych znaciek a montaz dveri do stavebneho puzdra. Pomôžeme zabespecit v ramci montaze aj prepravu dveri z predajne kde ste si ich zakupili. Môžeme demontovať starú zárubňu a odvezieme do špeciálneho zboru. Prosím volajte a píšte vždy odpovedám na vaši otazky . Cena je dohodou, zalezi o ake dvere ide a ci je potrebne zapilovat zarubnu alebo vyrovnať stenu.( Mám kvalitné naradia, v prípade mame zo sebou (lepidlo pena, silikón ) a po konečnej práci upratujeme za sebou). > -Hodinový manžel, Manžel na hodinu, Dobrý sused, sused na zavolanie, domáci technik, Šikovný Majster, Majsterko, Pomocná ruka v domácnosti, Hodinový majster, Domáci Majster. > Prosím vas piste a volajte vždy rad odpovedať : faberje73@ ,tel : Stanko. > Obhliadky v BA zdarmo/ Meno: STANKO Telefon: 421903031771 E-mail: faberje73@ Cena: Dohodou