inzercia, predaj, predám, bazár

montážne objímky HILTI F-RCLAMP 2/63 a 2/40

Kategória: Stavebný materiál

Ponúkam zo stavby nakúpené ale nerealizované:

Sady potrubných objímok HILTI:

Thermaflex
SADA HILTI F-RCLAMP2/63 (objímka 75-79)
1ks v balení, montážna sada

Thermaflex
SADA HILTI F-RCLAMP2/40 (objímka 40-45)
2ks v balení, montážna sada

Z každého typu sú tam 4 balenia. Dám to za polovicu toho, čo to stojí v obchode alebo dohodou. V prípade záujmu ma kontaktujte emailom na Osobný odber v Topoľčiankach.
montážne objímky HILTI F-RCLAMP 2/63 a 2/40
Podobné inzeráty
potrubné objímky HILTI F-RCLAMP 2/63,2/40 na montáž,kotvenie
Ponúkam zo stavby nakúpené ale nerealizované: Sady potrubných objímok HILTI: Thermaflex SADA HILTI F-RCLAMP2/63 (objímka 75-79) 1ks v balení, montážna sada Thermaflex SADA HILTI F-RCLAMP2/40 (objímka 40-45) 2ks v balení, montážna sada Je to solídny systém kotvenia potrubí, tam kde nestačí bežná kombiskrutka + objímka. Z každého typu sú 4 balenia. 10€/balenie Osobný odber v Topoľčiankach. Kontakt len emailom na pa10@, reagujem podľa možností max do pár dní. Telefonický kontakt pri odbere. Na podozrivé ponuky neodpisujem.
Hilti objímky
Predám originálne hilti objímky ako sú na fotke. objímky majú závit na závitovu tyč M8 a M10. Balenie obsahuje 50 kusov , je samozrejmosť aj menší odber. 15-20 = 0,45€/ks 20-26 = 0,50€/ks 26-32 = 0,55€/ks 32-38 = 0,60€/ks
Materiál
Na predaj Predlžovacie kable Rezné kotúče Hilti-Würth (68ks) Izolačné pásky Tesniace nitky Loctite Pasta na závity Vykružovaky Hilti Skrutky do sadrokartónu Hmoždinky Upínacie popruhy Šruby do betónu Matky,podložky,šruby Natlkacie hmoždinky Montážne mazivo na odpad Sada vrtákov Hilti + rôzne vrtáky všetko Hilti Závitové tyčky + spojky Kovový závesný organizér Mars 2x Vodováha Bezpečnostné istiace popruhy Iba osobný odber Kosice (iba všetko spolu-280€) odpovedám iba na sms.
Potrubna objimka HILTI MPN-LI 52-56 mm 50ks
Predám potrubné objímky HILTI MPN-LI 52-56 mm 50ks. Objímky sú čisto nové a nikdy nepoužité Výhody: Rýchlejšie, jednoduchšie a spoľahlivejšie uzatvorenie vďaka bezpečnostnému zaklapácemu mechanizmu Trojstupňový bezpečnostný uzáver – robí montáž ľahšou, najmä nad hlavou Klzný pásik s nízkym trením v strede gumenej vložky – umožňuje jednoduchšie polohovanie potrubia, bez vytláčania vložky z potrubnej príchytky Uzatváracia skrutka zaistená proti vypadnutiu Pozrite aj moje ďalšie inzeráty (kliknutím na moje meno pod inzerátom).Keď náhodou nedvíham napíšte sms alebo mail ozvem sa...
hilti objímky na chladenie
predám hilti objímky na chladenie d16 - 100kusov.
Spojovací materiál Wurth
Predam rôzny spojovací materiál wurth a hilti. Zo všetkého mám viacej kusov. Fotky sú len informatívne. Mám všetko čo je na obrázkoch a rôzne iné veci (vrecia na odpad,izolacie,objimky na klímu a kolena, objimky na vzduchotechniku, rezne kotúče, závitový tmely,silikóny,lepidla,pásky tesniace lepiace,hilti hmoždinka do betónu … info a ceny SMS.