inzercia, predaj, predám, bazár

Montér fotovoltaických panelov Nemecko (m/ž/i)

Kategória: Technika a energetika

Plat od 1800-3000 EUR podľa skúseností. Práca v Nemecku na slovenskú živnosť.

Hľadáš pracovnú príležitosť?
Si elektrikár/pomocný elektrikár a máš skúsenosti v obore fotovoltiky?U nás si správne.

Na rôznych miestach v Nemecku hľadáme montérov fotovoltaických panelov.
Pracovná náplň:
-podpora nášho inštalačného týmu pri výstavbe veľkoplošných solárnych parkov
-montáž a inštalácia fotovoltických panelov
- pomoc pri kladení káblov (elektrodopojenie)
-príprava a pomoc pri inštalácii striedavého prúdu
- vykonávanie elektr.testovacích meraní prúdu a kontrola /preskúšanie technických funkcií zariadenia
Požiadavky;
- úspešne ukončené vzdelanie v oblasti elektriky alebo podobné vzdelanie v tejto oblasti
-ideálne, ak máš skúsenosti ako montér
Si šikovný a pracuješ kvalitne a samostatne
- predchádzajúce skúsenosti s fotovoltikou sú výhodou, nie podmienkou
- si angažovaný a schopný pracovať v tíme
- vlastníš VP sk.B, nieje podmienkou
-flexibilný a pripravený vycestovať do Nemecka

Tvoje benefity;
- obdržíš dohodu o spolupráci a dostaneš atraktívnu odmenu ktorá xodpovedá tvojmu výkonu
-v závislosti od tvojich skúseností a vzdelania budeš zaškolený naším týmom v dĺžke trvania 3-4 týždne
- dostaneš k dispozícii profesionálnu výbavu a orac.náradie potrebné pri výkone činnosti
- podporíme Tvoj osobný rozvoj v odvetví budúcnosti, možnosť vypracovať sa až na vedúce posty
- k dispozícii dostaneš komfortne zariadené ubytovanie v mieste výkonu činnosti, na naše náklady
Čaká na Teba milý a priateľský kolektív
Montér fotovoltaických panelov Nemecko (m/ž/i)
Podobné inzeráty
Montáž fotovoltalických panelov
Hľadáme šikovných a skúsených Montérov na montáž fotovoltaických panelov(DC strana). Ponúka prácu pre jednotlivcov, alebo aj pre partie. Miesto výkonu práce: Rakúsko (30min od Bratislavy) Montáž len na ploché strechy so sklonom do 5 stupňov. Náplň práce: -Montáž Fotovoltaických Panelov DC strana (inštalácia po menič DC strana) -Príchod ráno na sklad -Náklad materiálu -Cesta ku zákazníkovi (Na firemnom aute) -Komunikácia so zákazníkom -Montáž konštrukcie -Nahodenie panelov -Skontrolovať, či je všetko podľa noriem -Upratať pracovisko Pracovný čas: - pracuje sa 5-6 dní v týždni (50-60h/týždeň) Čo ponúkame: - PRÁCA NA ŽIVNOSŤ, pri spoľahlivosti možnosť TPP - hodinová mzda 16-20,- Eur/hod (Mzda v závislosti od skúsenosti a jazykových znalostí) - ubytovanie zabezpečené a hradené - práca na turnusy (3/1, alebo podľa dohody) - fakturácia 14/14 alebo 14/7 - dlhodobá spolupráca a celoročne zákazky pre živnostníkov, - pomoc pri vybavovaní administratívnych záležitosti pri práci v Rakúsku Čo očakávame: - spoľahlivosť, samostatnosť, zodpovednosť, seriózny prístup k práci - ochota cestovať, flexibilita (vodičský preukaz skupiny B výhodou) - prax v danom obore (Montáž fotovoltaických panelov – DC strana)- je možné zaučiť sa - dostatočná znalosť nemeckého jazyka - B1 (ak sa jedná o partiu, tak aspoň jeden z partie musí vedieť NJ) NÁSTUP MOŽNÝ OD 24.4.2023 V prípade záujmu o prácu nás prosím kontaktujte na mail formou vyplnenia kontaktného formulára.
Elektrikár (monter fotovoltaických panelov) - Rakúsko
Ponúkame dlhodobú prácu pre pracovníkov, ktorí majú skúsenosti s montážou fotovoltaických panelov. Požiadavka je samostatnosť, vyhláška a chuť pracovať. Možnosť práce na SZČO aj na zmluvu.Ubytovanie zabezpečíme MY! Možnosť záloh. Všetky potrebné dokumenty vybavíme za vás. Turnusová práca, turnusy si viete naplánovať samí ako vyhovuje vám! Náplň práce: montáž panelov a konštrukcií, ťahanie káblov, zapájanie osvetlení, zásuviek a pod. Cena práce dohodou.Nie sme agentúra!! Pre viac informácií volajte na tel. číslo alebo na osobnom pohovore v Prešove. Tešíme sa na spoluprácu!
Fotovoltaika/montážnici panelov/elektrikar/pomocnik
Solar Energy Team s. r. o. Miesto práce Česká Republika, Slovensko Druh pomeru živnosť Zamestanacec Termín nástupu IHNEĎ Mzdové podmienky (brutto) 1500 - 4000EUR/mesiac hodinová sadzba závisí od praxe Informácie o pracovnom mieste Náplň práce, právomoci a zodpovednosti - kompletná montáž konštrukcie a panelov. - práca 10 h denne. Možnost aj v soboty, 50-60 h týždenne, turnusy pondelok-pátok, alebo 4+1 Zamestnanecké výhody, benefity - dlhodobé a stabilné projekty - zabezpečené a plne preplatené ubytovanie Spoločnosť, pre ktorú je pozícia obsadzovaná Fotovoltaika Renomovaná česká spoločnosť činná v oblasti energetiky. Požiadavky na zamestnanca Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním stredoškolské bez maturity stredoškolské s maturitou nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie Jazykové znalosti Vodičský preukaz B Prax na pozícii/v oblasti montážnik fotovoltaických panelov, výhoda vyšší mzda od počátku Počet rokov praxe 1 Osobnostné predpoklady a zručnosti - podmienkou je prax s montážou fotovoltaických/solárnych panelov-modulov aspoň 1 rok - jeden z partie sa musí vedieť dohovoriť po česky - vlastné auto výhoda - živnosť výhoda Ďalšie požiadavky: - spoľahlivosť, - tímová spolupráca, - orientácia na výkon, - odolnosť voči stresu. Inzerujúca spoločnosť Stručná charakteristika spoločnosti Solar Energy Team , s.r.o. je dynamická fotovoltaiská firma. S našimi klientmi sme v pravidelnom kontakte a poskytujeme im služby profesionálnej kvality a úrovne v oblasti elektro montážnych prác, ale tiež stavebné a montážne práce. Ctíme Batovké principy, dbáme na zaměstnancov ako základ dobré fungujúcej firmy.
DIZAJNÉR FOTOVOLTAICKÝCH SYSTÉMOV
Dizajnér fotovoltaických systémov G&F Industrial Solutions hľadá do svojho tímu dizajnéra fotovoltaických systémov. NÁPLŇ PRÁCE: navrhovanie a spracovanie štúdií fotovoltaických systémov v systéme PV*SOL (všetko potrebné zaučíme) navrhovanie konštrukcie a príprava kusovníkov v súlade s podkladmi a s ohľadom na technickú dokumentáciu (zaučíme) príprava podkladov na stretnutie so zákazníkom (zaučíme) tvorba základných cenových ponúk sledovanie trendov a legislatívy v oblasti obnoviteľných zdrojov technická podpora ostatných členov tímu MIESTO VÝKONU: Trnava POŽIADAVKY: ukončené technické vzdelanie v oblasti strojárstva, stavebníctva alebo energetiky vstupná lekárska prehliadka, BOZP školenie, vodičský preukaz sk. B základná znalosť PV*SOL alebo obdobného programu skúsenosť s akýmkoľvek modelovacím programom Excel, Word a PowerPoint na úrovni pokročilý schopnosť čítať technickú dokumentáciu anglický jazyk na pokročilej úrovni (B2), iný cudzí jazyk výhodou znalosť trendov v energetike a oblasti obnoviteľných zdrojov výhodou práca je vhodná aj pre študenta VŠ
Hĺadáme montérov fotovoltaických panelov
Hĺadáme trojčlennu partiu alebo jednotlivcov na montáž fotovoltaických panelov s praxou. Náplň práce: Montáž konštrukcie,panelov a káblovanie len DC strana. Práca na strechách,rovné aj šikmé Podmienky: Prax s montážou Znalost NJ-hovorovo Živnosť min.2 mesiace 2 vystavené faktúry Výškové práce nieje podmienka Ohodnotenie: 2000-3000€ mesačne+dohoda. Vyplácanie faktúr 2x do mesiaca. Denné dochádzanie SK -AT Časom zákazky aj na SK Pre viac info volat : email:životopis,dosiahnuté školenia
Fotovoltaika - montážnici aj elektrikári, Nemecko.
Ponuka pre viacero tímov montérov, ale aj elektrikárov na fotovoltaiku. Jeden z partie nemčina na komunikatívnej úrovni. Montáž konštrukcií a fotovoltaických panelov, mechanickej aj elektrickej časti na strechy rodinných domov a priemyselných objektov. Sadzba: 22 - 25€/hod. (závisí od skúseností a úrovne nemčiny). Ubytovanie bude zabezpečené a preplatené v plnej výške. Mesto: v rôznych častiach Nemecka, keďže obsadzujeme pozície pre viacerých klientov. Pri spokojnosti klientov práca celoročne. Nástup: dohodou Práca na živnosť. Robí sa 55-60 hod. týždenne. Turnusy 4+1 Požiadavky: - skúsenosti s montážou alebo zapájaním fotovoltaických panelov aspoň 1 rok - jeden z partie nemčina na komunikatívnej úrovni - pri elektrikároch požadujeme skúsenosti a platné osvedčenie o skúške z vyhlášky MPSVaR SR č. 508/2009 Z.z.§21 a vyššie - živnosť, auto, náradie - spoľahlivosť, zodpovednosť, samostatnosť Ak Vás naša ponuka zaujala, pošlite nám Váš životopis na info@ alebo nám zavolajte na číslo: . Pridajte sa k našim spokojným spolupracovníkom a profitujte pri dlhodobej spolupráci z ďalších benefitov. Tešíme sa na úspešnú spoluprácu s Vami.