inzercia, predaj, predám, bazár

Montér rozvodov kúrenia/chladenia - Bratislava/okolie

Kategória: Technika a energetika

Pre nášho klienta hľadáme dvoch zručných pracovníkov. Najvhodnejšia je dvojica, ktorá dlhodobo spolupracuje, ale aj individuálne.
Spoločnosť rozbieha nové projekty, na ktoré hľadá ľudí, ktorí majú základné manuálne zručnosti z realizácie prác ku kúreniu/chladeniu, t.j. rozvody, napojenia...Jedná sa o všetky práce spojené s inštaláciou hlavne vykurovacej techniky.

Lokalita pôsobenia firmy je Bratislava a širšie okolie.

Podmienky práce:
- prac. ponuka je na živnosť
- fin. ohodnotenie – nástup od 1000 eur/mesiac v závislosti od praxe a skúseností
- v prípade, že ste inštalatér alebo kúrenár dohoda istá

V prípade záujmu nás kontaktujte na tel. čísle/WhatsApp alebo na email Radi si s vami prejdeme podmienky spolupráce podrobnejšie. Ďakujeme vopred za záujem.
Montér rozvodov kúrenia/chladenia - Bratislava/okolie
Podobné inzeráty
Technický manažér projektov kúrenia/chladenia - Bratislava
Pre nášho klienta obsadzujeme pozíciu Technický manažér projektov kúrenia/chladenia. Náplň práce: - aktívna komunikácia s dodávateľmi a odberateľmi a so zákazníkmi - odborná práca: zabezpečenie výberových konaní na dodávateľov, zabezpečovanie rozpočtov, práca s projektovou dokumentáciou - technické myslenie, dôslednosť, spoľahlivosť Podmienky práce: - prac. ponuka je na trvalý zamestnanecký pomer - mesačná mzda – nástup 1200 eur brutto v závislosti od vzdelania/praxe - lokalita: Bratislava Požiadavky na uchádzača: - výborná znalosť Excelu - AutoCAD – vysoká znalosť - ovládanie aspoň jedného z jazykov - anglický jazyk B1/B2 alebo nemecký jazyk B1/B2 - práca je vhodná aj pre absolventa strednej školy technického zamerania V prípade záujmu nás kontaktujte na tel. čísle alebo na email Radi si s vami prejdeme podmienky spolupráce podrobnejšie. Ďakujeme vopred za záujem.
monter klimatizacii
Ponukam celorocne pracu v nemecku ako monter klimatizacii a klimatizacnych zariadeni Praca na zivnost Miesto vykonu prace cele Nemecko.  Po 2-3 mesiacoch vzdy na inom mieste Ubytovanie zabezpecene v hoteloch a plne hradene zamestnavatelom Hodinova mzda 30 eur Viac info na alebo na gustafik.t@
Montér fotovoltaických panelov Nemecko (m/ž/i)
Plat od 1800-3000 EUR podľa skúseností. Práca v Nemecku na slovenskú živnosť. Hľadáš pracovnú príležitosť? Si elektrikár/pomocný elektrikár a máš skúsenosti v obore fotovoltiky?U nás si správne. Na rôznych miestach v Nemecku hľadáme montérov fotovoltaických panelov. Pracovná náplň: -podpora nášho inštalačného týmu pri výstavbe veľkoplošných solárnych parkov -montáž a inštalácia fotovoltických panelov - pomoc pri kladení káblov (elektrodopojenie) -príprava a pomoc pri inštalácii striedavého prúdu - vykonávanie elektr.testovacích meraní prúdu a kontrola /preskúšanie technických funkcií zariadenia Požiadavky; - úspešne ukončené vzdelanie v oblasti elektriky alebo podobné vzdelanie v tejto oblasti -ideálne, ak máš skúsenosti ako montér Si šikovný a pracuješ kvalitne a samostatne - predchádzajúce skúsenosti s fotovoltikou sú výhodou, nie podmienkou - si angažovaný a schopný pracovať v tíme - vlastníš VP sk.B, nieje podmienkou -flexibilný a pripravený vycestovať do Nemecka Tvoje benefity; - obdržíš dohodu o spolupráci a dostaneš atraktívnu odmenu ktorá xodpovedá tvojmu výkonu -v závislosti od tvojich skúseností a vzdelania budeš zaškolený naším týmom v dĺžke trvania 3-4 týždne - dostaneš k dispozícii profesionálnu výbavu a orac.náradie potrebné pri výkone činnosti - podporíme Tvoj osobný rozvoj v odvetví budúcnosti, možnosť vypracovať sa až na vedúce posty - k dispozícii dostaneš komfortne zariadené ubytovanie v mieste výkonu činnosti, na naše náklady Čaká na Teba milý a priateľský kolektív
MONTÉR FVE (Fotovoltaická Elektráreň)
Zabehnutá firma na montáž Fotovoltaických elektrární rozširuje a hľadá montérov, elektrikárov prípadne kompletné montérske skupiny. Kompletná montáž a elektroinštalácia fotovoltaickej elektrárne. Hľadáme pozíciu: Montér - technická zručnosť prípadne skúsenosti v oblasti montáže, práca vo výškach (strechy rodinných domov a firiem, šikmé, rovné atď.) Elektrikár: nieje nutné vzdelanie alebo vyhláška (po dohode vieme zabezpečiť školenie a všetko ostatné) prax výhodou. Druh práce: TPP, živnosť Mzda: po osobnej dohode a konzultácii
Zámočník, montér, potrubár
Dobrý deň, hľadáme pracovníkov na dlhodobý projekt vo Švédsku v meste Goteborg na pozíciu montér, zámočník alebo potrubár. Cena dohodou na základe predošlých skúseností a odbornej spôsobilosti. Ubytovanie zabezpečené a hradené.
Montážne práca - fotovoltika - Montér - NR a okolie
Ponuka pre montérov fotovoltaiky NR a okolie. Ak ste zručný a spoľahlivý, naučíme Vás všetko podstatné. Práca počas celého roka. ✅ Práca na živnosť - od marec 2023 ✅ Lokalita: NR a okolie ✅ Náplň práce: montážne práce - Elektrika ✅ Hodinová sadzba: od 15€/hod + bonusy za výkon ✅ cca 30 hod týždenne, podľa dohody ✅ Požiadavky : základná prax, vlastné aspoň základné náradie, zodpovednosť, samostatnosť. Viac info na tel.č.: