inzercia, predaj, predám, bazár

Montessori hojdačka Elis design

Kategória: Nábytok pre deti

Predám bielu Montessori dúhovú hojdačku od Elis design - TOP stav novej, nebola používaná

Osobný odber BA,TT
Montessori hojdačka Elis design
Podobné inzeráty
Montessori hojdačka 5v1 Elis design
Krásna montesorri hojdačka 5v1 značky Elis design. Super stav. Má len bežné známky používania. Plne funkčná, nádherná. Kvalitná dúhová hojdačka 5v1 podporí správny motorický rozvoj vášho dieťaťa. Je vhodná pre deti od 1 do 6 rokov. Môžete ju použiť ako hojdačku, skrýšu, sedačku alebo šmýkačku. Rozmery: 85 × 39 x 39cm. Nosnosť: 150kg. Osobný odber. Túto položku žiaľ nie je možné odoslať.
Predám detskú hojdačku v top stave. Ingenuity
Ingenuity - Hojdačka konvertibilná vibrujúca s melódiou Nash 2v1 1×1 ks, šikovná hojdačka, do 9 kg Značka: INGENUITY Šikovná hojdačka, ktorá umožňuje nastavenie do dvoch polôh! Hojdačka sa bez námahy premení na stacionárne lehátko a Vy môžete mať počas dňa na pár okamihov voľné ruky. Hojdačka umožňuje nastaviť 5 rôznych rýchlostí, 12 melódií a 4 prírodné zvuky. Na hojdačke je upevnený polohovateľný list s plyšovým kamarátom, ale aj miestami na pripojenie viacerých hračiek. Dizajn hojdačky Nash je bohatý na vyšívané a detailné zdobenie. Hojdačka je ideálna pre dievčatká aj chlapcov. Hojdačka sa ľahko skladuje a prepravuje. Časovač hojdačky možno nastaviť na 3 varianty: 30, 45 a 60 minút. S technológiou WhisperQuiet™ dieťatko bude odpočívať spokojne bez rušenia. Hojdačka je vybavená 5- bodovým pásom a protišmykovými nožičkami pre bezpečnosť a ľahko sa udržuje v čistote. Neutrálny dizajn a luxusné funkcie uľahčia deň rodičom a doprajú odpočinok dieťatku. - možnosť nastavenia dvoch polôh - časovač hojdačky možno nastaviť na 3 varianty - technológia WhisperQuiet™ zabezpečuje tiché hojdanie pre väčší odpočinok - 5 rýchlostí hojdania, 8 melódií a 3 prírodné zvuky s ovládaním hlasitosti - 5-bodový pas a protišmykové nožičky pre bezpečnosť - hojdačka vyžaduje 4D (LR 20) batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia - vhodné pre deti od narodenia
Hojdačka Adamo
Hojdačka ADAMO je kolísko-hojdačka, ktorú môžete použiť do 3 rokov dieťaťa (alebo maximálne do 15 kg. Vďaka jednobodovému uchyteniu sa hojdačka vždy pohybuje iným spôsobom, dá sa použiť ako kolíska, sedacia hojdačka, pružinová hojdačka. Hojdačka je nova, pouzita 2krat. Stojan po jednom dietatku, premalovany vid fotky. Cena 120e + poštovne. Cena zahrna hojdacku, stojan a pruzinu.
Montessori hojdacka
Predam duhovu montessori hojdacku zn. Elis design, kupovana pred necelym rokom (este v zaruke). Bez skrabancov a znamok pouzivania, top stav.
Montessori dúhová hojdačka biela
Predám bielu Montessori dúhovú hojdačku od Elis design - TOP stav novej, nebola používaná Osobný odber BA, TT Pri rýchlom jednaní dohoda možná
Elis Design - Posteľ domček Clasic so zábranou
Predám úplne novú detskú domčekovú postieľku Elis Design, rozmer 180x90 za 270€. (Pôvodná cena 330€) Postieľka je nová zabalená v krabici, ktorá bola len otvorená. Osobný odber Trnava, prípadne po dohode dovezieme v rámci Trnavy a okolia.