inzercia, predaj, predám, bazár

Montujem nábytok kuchyne, šatníky, obývačky atď.

Kategória: Remeselné a stavebné práce

Zmontujeme vám akýkoľvek nábytok. V Prešove, Košiciach alebo inde. Neviete si poradiť s montážou, alebo vám to časovo nevychádza, tak nás neváhajte kontaktovať.
Ak to je potrebné, nový privezieme a starý odvezieme. Nábytok namontujeme na stenu, osadíme spotrebiče. Pre ujasnenie zavolajte - dohodneme sa. Vyrábame nábytok, ak by bolo potrebné niečo prerobiť alebo dorobiť. Máme dlhoročné skúsenosti v obore. Spoľahlivý a profesionálny prístup, na cene sa vieme vždy dohodnúť, montáž možná aj cez víkend. Montujeme nábytok z obchodov ako Ikea, Mobelix, Merkury Market, Decodom, SIKO atď.
Montujem nábytok kuchyne, šatníky, obývačky atď.
Podobné inzeráty
Kuchyne šatníky na mieru
Kuchyne a šatníky na mieru
Kuchyne šatníky na mieru prerabka karavanov
Ponúkame kuchyne šatníky detské izby kuchynské stoly dlhoročné skúsenosti zameranie a výpočet zdarma expresná výroba
Montáž nábytku
Kúpili ste si nový nábytok a nemá vám ho kdo poskladať tento problém vyriešime za vás . Postaráme sa o kompletné zariadenie nábytkom vášho bývania. Nezáleží či ide o rodiny dom ,byť,kanceláriu či oddychovú chatu. Monutujeme nábytok rôzneho druhu aký si zákazník vyberie (napr.:kuchynské linky ,zariadenie celej obývačky,detské izby,spálne , šatníky ,predsiene atď.) Podľa dohody sa vieme dohodnúť aj na iných motážnich prácach čo sa týka domácnosti. Cenovo sa vieme vždy dohodnúť. Kontakt na nás .
Zmontujem nábytok - aj privezenie,vešanie na stenu atď
Zmontujem vám nábytok akéhokoľvek druhu. Ak je potrebné priveziem a starý odveziem, zavesim na stenu,osadime spotrebiče. Pre ujasnenie zavoláme - dohodneme. Mám dlhoročné skúsenosti v obore. Montujem aj garnize,WC a mnoho iného. Okresy: MT,CA,ZA,KM,BY,PB,PD,BB,RK,LM
výroba nábytku
Ponúkame výrobu nábytku na mieru. Od zamerania s výberom materiálu a kovaní, 3D vizualizácia, až po konečnú montáž. Vyrábame nábytok všetkého druhu: Kuchyne (rustik aj vintage)+renovácia starších kuchýň Vstavané šatníky rovné a rohové, predsiene, postele, obývačky, detské izby... Ozvať sa môžte do správy, e-mailom alebo na tel. čísle Instagram a Facebook MC_Interier
Stolárske práce
Ponúkame stolárske práce: Nábytok ma mieru(skrine, šatníky, kancelárie) Kuchyne Vstavané zostavy Altánky Nábytok z masívu Dvere obložky. Viac info po telefóne kľudne aj email.