inzercia, predaj, predám, bazár

Morské prasiatka plmena sheltie

Kategória: Drobné cicavce

Hľadám milujúci domov pre dve dlhosrsté morčiatka plemena sheltie. Sú to bračekovia z CHS, majú 1 rok, sú zvyknutí na ľudí, nechajú sa hladkať aj kŕmiť z ruky, milujú fénovanie :). Do nového domova pôjdu len obaja spolu, prípadne ku iným morčiatkam. V prípade záujmu možné dokúpiť aj klietku (120x60cm) s príslušenstvom (misky, napájačka...). Cena dohodou. Len vážni záujemcovia - vyžadujem ostať v kontakte s budúcimi majiteľmi. Viac info rada poskytnem telefonicky alebo cez whatsapp.
Morské prasiatka plmena sheltie
Podobné inzeráty
Morčatá/ morské prasiatka
Morča/ Morské prasiatka Darujeme 2 morské prasiatka/Morčatá. Súrodenci. ♂️ 1x samček narodený jul/august - typ krátkosrstý, čierna s bielou (kastrovaný) ♂️ 1x samček narodený v septembri - typ tricolor rozetkový Odber len spolu oboch. S morčatkami sa manipuluje ale sú plachšie, takže si hľadajú domov kde sa im budú venovať. V pripade zaujmu s chovom poradíme. Posledne dve fotky: Matka - krátkosrstá, tricolor Otec - srsť typu rex čierny s bielou Darujeme len do dobrých rúk, serióznym luďom s aspoň základnými znalosťami o chove morčiat, poprípade s ochotou si to doštudovať ! Prosím kontaktujte na mail (kikapoky@), číslo je vymyslené Inzerát platný do zmazania, pravidelne aktualizovaný.
Morské prasiatka
Dobrý deň, náš sedemročný syn chová morčiatka. Stará sa o ne veľmi pekne, prasiatka sú zvyknuté na dotyky a nehryzú, sú prítulné. Narodili sa nám však nové mláďatká, tak tieto odrastené by sme radi posunuli do dobrých rúk. Prasiatka majú približne pol roka. Morské prasiatko tvorí vo voľnej prírode rodiny, ideálne je chovať aspoň dva kusy, samotnému je mu smutno.
Predám morské prasiatka
Dobrý deň, náš sedemročný syn chová morčiatka. Stará sa o ne veľmi pekne, prasiatka sú zvyknuté na dotyky a nehryzú, sú prítulné. Dnes sa však u nás narodili nové mláďatká, tak tieto odrastené by sme radi posunuli do dobrých rúk. Prasiatka majú približne pol roka. Na fotke Tuľko, Ňuňo, Vanilko a Bobek :) Morské prasiatko tvorí vo voľnej prírode rodiny, ideálne je chovať aspoň dva kusy, samotnému je mu smutno.
Hľadám domov
Ponúkame na predaj 4 - týždňové morské prasiatka. Máme dvoch samčekov a dve samičky. Keďže sú morské prasiatka veľmi spoločenské tvory, boli by sme velmi radi, keby sa prasiatka predali v pároch (samček + samček a samička + samička) Cena za jeden pár je 20 euro, cena za jedno prasiatko je 15 eur.
Morské prasiatka ,morčatá , morské prasa ,mo
Predám morské prasiatka ,samčekov .
Morčatá dlhosrsté sheltie
Predam morčatá dlhostrste plemena sheltie.Narodene 5.12.2022 po rodicoch z PP vsetko su to samcekovia vo farbach agouti golden a cream,krmene kvalitnym krmivom chovane v interieri naucene na deti,napajacku.Doprava tel.mail na otazky rad odpoviem.