inzercia, predaj, predám, bazár

Motor

Kategória: Historické stroje

Predám dvojvalcoví štvortakt na benzín asi ruskej alebo bulharskej výroby
Motor
Podobné inzeráty
Stabilný motor stabilak stacionárny motor
Kúpim stabilák stabilný motor stacionárny motor na pohon mlátačky cinkulára srotovníka a iných zariadení v čase keď naši predkovia nemali elektromotory kúpim aj podvozky časti motorov náhradné diely všetko ostane na Slovensku v mojej malej zbierke ponúknite traktory motorky príslušenstvo píly motory náhradné diely plechovky od olejov.mazív a iné ... férové jednanie platba v hotovosti
Lorenz 3-4 výmena
Vymenením tento stabilný motor Lorenz 3-4 v chodu. Motor má peknú patinu. Je originál. Za iný stabilný motor, aj nefunkčný, nekompletný. Za zaujímavý motor rád priplatím.
Predam stabilny motor - nie je komplet
Ponukam na predaj - vymenu zdedeny stabilny motor Jikov podla prilozenych fotografii. Patka s drziakom motora je zial stratena, sanie vzduchu skoncilo na motorke a nadrz na listovej kosacke MF. Motor ma kompresiu, v pripade vazneho zaujmu mozem zmerat a poslat fotky, dekompresor zaskakuje lepsie ako na novych modeloch Jikov 1453 DV ktory mam. Bol prerabany na rotavator namiesto 4 takt motora, ale ja v tom pokracovat nebudem. Verim, ze niekomu pomoze a posluzi aspon na nahradne diely. Motor stal v suchu a na sani bola hadica s novym papierovym filtrom vzduchu. Vymenim za suciastky (aj jednotlive casti pripadne kupim) na Zetor 25 do roku vyroby 1950 v pouzitelnom stave. Rurovy drziak sedacky, diely prepakovania rovnej napravy, lavy naboj napravy, hribik sania filtra vzduchu, rovna olejova vana, rovna paka riadenia, hlboka vana rovnej napravy samozrejme s mojim doplatkom po vzajomnej dohode. Za seriozne jednanie dakujem.
Stabilný motor , stabilak starý motor.
Zberateľ starých stabilných motorov kúpi do svojej zbierky historický motor. Motor môže byť hrdzavý, nekompletný, nefunkčný, zhnitý, mám záujem o akýkoľvek historický kus. V mojej zbierke sa nachádza 65 kusov motorov pri záujme sa motory dajú u mňa vidieť. Za zaujímavý stroj veľmi dobre zaplatím. Ďakujem za akúkoľvek ponuku. V prípade dotazu k stabilným motorom prípadnej pomoci z mojej strany neváhajte zavolať. Ďakujem. Kontakt prosím Tel,sms,email ozvem sa.
PREDAM MOTOR JEDNOVALEC BENZIN POLMO  8,3KW,372cm,r.v1977-
JE TO VYROBCA POLMO MOTOR NALEZOVY STAV MOTOR MA TLAKY PRETACA SA JE TO POLSKE VYROBY STITOK NA FOTKE.Z MALEJ PREVODOVKY JE VYVEDENY KARDAN DO DAJSEJ PREVODOVKY.MOTOR BOL SKLADOVANY V SUCHU CENA ZA KOMPLET TAK AKO NA FOTO 250eur- mobil
Stabilny motor Martos és Herz
Technické udaje mototu: motor má 30koní, priemer zotrvačníka je 207cm. Váha stroja 2,5 - 3. T. Motor je kompletny a rozobrany je kôly preprave. Cena pevná 10 000€. Motor predavam známemu, a nachadza sa v maďarsku v Zalaegerszeg. Kontakt len email .