inzercia, predaj, predám, bazár

Motor

Kategória: Historické stroje

Predám motor Deutz F1 L310
Motor
Podobné inzeráty
Stabilný motor stabilak stacionárny motor
Kúpim stabilák stabilný motor stacionárny motor na pohon mlátačky cinkulára srotovníka a iných zariadení v čase keď naši predkovia nemali elektromotory kúpim aj podvozky časti motorov náhradné diely všetko ostane na Slovensku v mojej malej zbierke ponúknite traktory motorky príslušenstvo píly motory náhradné diely plechovky od olejov.mazív a iné ... férové jednanie platba v hotovosti
Lorenz 3-4 výmena
Vymenením tento stabilný motor Lorenz 3-4 v chodu. Motor má peknú patinu. Je originál. Za iný stabilný motor, aj nefunkčný, nekompletný. Za zaujímavý motor rád priplatím.
Predam stabilny motor - nie je komplet
Ponukam na predaj - vymenu zdedeny stabilny motor Jikov podla prilozenych fotografii. Patka s drziakom motora je zial stratena, sanie vzduchu skoncilo na motorke a nadrz na listovej kosacke MF. Motor ma kompresiu, v pripade vazneho zaujmu mozem zmerat a poslat fotky, dekompresor zaskakuje lepsie ako na novych modeloch Jikov 1453 DV ktory mam. Bol prerabany na rotavator namiesto 4 takt motora, ale ja v tom pokracovat nebudem. Verim, ze niekomu pomoze a posluzi aspon na nahradne diely. Motor stal v suchu a na sani bola hadica s novym papierovym filtrom vzduchu. Vymenim za suciastky (aj jednotlive casti pripadne kupim) na Zetor 25 do roku vyroby 1950 v pouzitelnom stave. Rurovy drziak sedacky, diely prepakovania rovnej napravy, lavy naboj napravy, hribik sania filtra vzduchu, rovna olejova vana, rovna paka riadenia, hlboka vana rovnej napravy samozrejme s mojim doplatkom po vzajomnej dohode. Za seriozne jednanie dakujem.
Stabilný motor , stabilak starý motor.
Zberateľ starých stabilných motorov kúpi do svojej zbierky historický motor. Motor môže byť hrdzavý, nekompletný, nefunkčný, zhnitý, mám záujem o akýkoľvek historický kus. V mojej zbierke sa nachádza 65 kusov motorov pri záujme sa motory dajú u mňa vidieť. Za zaujímavý stroj veľmi dobre zaplatím. Ďakujem za akúkoľvek ponuku. V prípade dotazu k stabilným motorom prípadnej pomoci z mojej strany neváhajte zavolať. Ďakujem. Kontakt prosím Tel,sms,email ozvem sa.
PREDAM MOTOR JEDNOVALEC BENZIN POLMO  8,3KW,372cm,r.v1977-
JE TO VYROBCA POLMO MOTOR NALEZOVY STAV MOTOR MA TLAKY PRETACA SA JE TO POLSKE VYROBY STITOK NA FOTKE.Z MALEJ PREVODOVKY JE VYVEDENY KARDAN DO DAJSEJ PREVODOVKY.MOTOR BOL SKLADOVANY V SUCHU CENA ZA KOMPLET TAK AKO NA FOTO 250eur- mobil
Stabilny motor Martos és Herz
Technické udaje mototu: motor má 30koní, priemer zotrvačníka je 207cm. Váha stroja 2,5 - 3. T. Motor je kompletny a rozobrany je kôly preprave. Cena pevná 10 000€. Motor predavam známemu, a nachadza sa v maďarsku v Zalaegerszeg. Kontakt len email .