inzercia, predaj, predám, bazár

Motor odsávanie digestor

Kategória: Digestory

zdravím predám rok používaný motor z digestora 1200x1000
viac info vid foto :) cena nového 300€
Motor odsávanie digestor
Podobné inzeráty
Digestor MORA OK 637 G (komínový odsávač)
Na predaj je nový, nepoužitý a zabalený digestor Digestor MORA OK 637 G. POPIS: Výkonný komínový odsávač Mora OK 637 G v modernej kombinácii nerezu a skla s tlačidlovým ovládaním a kovovými filtrami odstráni dokonale nielen mastnotu, ale aj pachy. Jedinečné kovové tukové filtre sú vylepšené špeciálnou polyuretánovou penou, ktorá eliminuje až 98 % všetkých tukových a iných nečistôt. Pena zároveň zachováva perfektnú absorpčnú účinnosť. Inovatívny perimetrický odsávací systém presmeruje odsávanie vzduchu z centrálnej časti do vonkajších rohov odsávača pár. Tento prístup nepreťažuje motor, optimalizuje spotrebu energie, znižuje hluk a odsávanie vzduchu je podstatne účinnejšie. Vďaka skosenej prednej časti budete mať dostatok priestoru pre varenie, takže sa nemusíte obávať, že narazíte hlavou na hranu. LED osvetlenie perfektne osvieti varnú plochu, budete tak mať dokonalý prehľad nad pripravovaným pokrmom. S maximálnym výkonom 600 m3/h a hlučnosťou 68 dB na najvyššej úrovni bude tento odsávač neoceniteľným pomocníkom vo Vašej domácnosti. Môžete ho použiť aj na vnútornú cirkuláciu vzduchu, stačí dokúpiť uhlíkové filtre. Samozrejmosťou je aj spätná klapka. Poteší Vás aj možnosť umývať kovové tukové filtre v umývačke a tým udržiavať odsávač v perfektnom stave bez zbytočnej námahy.
Gorenje
Možná sleva!!! Predáme takmer nový priestorový digestor Gorenje IDR 4545 E je určený na odsávanie pary do komína, alebo recirkuláciu. Ponúka elegantný dizajn v nerezovom prevedení. Digestor disponuje elektronickým dotykovým ovládaním. Pre dostatočné osvetlenie pracovnej plochy slúžia 4 LED žiarovky s výkonom 80 W. Digestor Gorenje IDR 4545 E poskytuje 4 stupne výkonu. Hlučnosť pri najvyššom výkone je 63 dB. Pre odsávanie do komína je vybavený hliníkovým tukovým filtrom, tento filter môžete umývať v umývačke riadu. Priemer odťahu je 15 cm. Cena dohodou
Klarstein digestory, odsávače pár
Klarstein Aurea VII digestor Luxusný digestor s čiernou prednou stranou z tvrdeného špeciálneho skla Motorizovaná vetracia klapka s voľným priestorom pre hlavu Maximálny výkon: 550 m³/h Funkcia dodatočného vetrania po varení s nastaviteľným časovačom Príkon: 195 W Zapínateľné osvetlenie variacej plochy Vyťahovateľný kryt odvetrávacej hadice z brúsenej nerezovej ocele Flexibilná, vyťahovateľná odvetrávacia hadica; max. dĺžka 210 cm Minimálna dĺžka krytu nad sporákom: 65 cm Rozmery: Rozmery (digestor): cca 90 x 61 x 46 cm (ŠxVxH) Rozmery (kryt): cca 28 x 35 x 29 cm (ŠxVxH) Rozmery (odvetrávacia hadica): cca 210 x 15 cm (DxØ) Hmotnosť (odvetrávacia hadica): cca 20 kg Cena 219€ Klarstein Braveheart odsávač pár, 610 m³/h LED výkonný kuchynský digestor na odsávanie vodných pár, mastných výparov a pachov až 610 m³ obnoveného vzduchu za hodinu 3 stupne sacieho výkonu vysoko kvalitné oceľové telo integrované osvetlenie varnej zóny pre svetlú pracovnú plochu Rozmery: ca. 89 x 100 x 63 cm Hmotnosť: cca. 21 kg Cena 189€ VŠETKO JE V STAVE NOVÉHO VÝROBKU, AK SÚ NEJAKÉ POŠKODENIA, TAK SPOMENUTÉ V POPISE, PLNE FUNKČNÉ, AKTUÁLNE AŽ DO ZMAZANIA - PODROBNEJŠÍ POPIS A CENY NA E-SHOPOCH ZISTÍTE PODĽA NÁZVU PRODUKTU, KTORÝ JE UVEDENY HNEĎ NA ZAČIATKU ODSEKU
digestor Mora OT 651X
Predám čisto nový nepoužitý digestor kúpený 24.11.22 v NAY. Dovod predaja - nakoniec sme sa rozhodli pre podhladovy vstavany. Vstavaný výsuvný digestor Mora OT 651 X v nerezovom prevedení v kombinácii s nerezovým komínom je zaradený do energetickej triedy D. Maximálny výkon odsávania dosahuje 304 m³/h. Digestor je vhodný pre montáž s odťahom do komína alebo s prevádzkou recirkulácie. Horný odťah má priemer 120 mm. Vybrať a nastaviť si môžete z 3 rýchlostí výkonu pomocou tlačidlového ovládania, ktoré je umiestnené na boku. Maximálna hlučnosť dosahuje 57 dB. Pracovná plocha pod odsávačom je osvetlená LED osvetlením s výkonom 6 W. Digestor Mora OT 651 X má k dispozícii 2 kovové filtre proti mastnotám. Šírka 60 cm.
Klarstein Barella, digestor
Predám stenový odsávač pary klarstein barella digestor striebornej farby s 1 a pol ročnou zárukou. Nový - originál zabalený! Dôvod predaja: objednali sme zlú farbu Nástenný digestor Barella od Klarstein sa postará o dobrý výhľad pri varení. Stlačením tlačidla na prednej strane spotrebiča si vyberte jeden z troch stupňov výkonu a bojujte s parou, výparmi a mastnotou pomocou výkonného odsávania vzduchu až 557 m³/h. Integrované LED osvetlenie varnej dosky poskytuje svetlo a vyberateľný tukový filter sa dá rýchlo a jednoducho vyčistiť. Vďaka filtrom s aktívnym uhlím sa pachy v digestory nemajú šancu uchytiť. Okrúhly dizajn digestora je skutočnou pastvou pre oči a skvelým stredobodom v moderných kuchyniach. Čistý vzduch a elegantný dizajn: nástenný digestor Barella od Klarstein dodá vašej kuchyni iskru. Prietok vzduchu: max. 557 m³/h Trieda energetickej účinnosti: B Trieda účinnosti osvetlenia: A Trieda účinnosti odlučovania tukov: C Trieda dynamickej účinnosti kvapaliny: C Prevádzkový hluk: od 62 do max. 72 dB. Zapínateľné osvetlenie varnej dosky (2 x 1 watt) Hliníkový tukový filter (odnímateľný, umývateľný) Vypínač na prednej strane zariadenia Tri voliteľné stupne cirkulácie Prestaviteľný na prevádzku s odsávaním vzduchu Vrátane filtrov s aktívnym uhlím K dispozícii je vhodný náhradný filter s aktívnym uhlím (položka: 10027530) Napájanie: 220-240 V~| 50 Hz Viac o položke:
Odsávač pár - digestor - nepoužívaný venilátor a žiarovky
Ponúkam odsávač pár (digestor), ktorý nikdy nebol používaný, ani namontovaný. Po jeho zakúpení v roku 1995 sa majitelia rozhodli, že ho nenamontujú (kvôli zmenám v kuchynskej linke) a odvtedy ležal v pivnici. Má teda úplne nepoužívaný ventilátor a žiarovky. Digestor je bez filtra, je určený na odsávanie pár do komína pravým (resp. ľavým) vývodom. Rozmery digestora: 60cm (šírka) x 18cm (výška) x 50cm (hĺbka)