inzercia, predaj, predám, bazár

Motorový bicykel 80cm

Kategória: Mopedy

Starý japonský horský bicykel s najvyššou výbavou shimano deore Xt komplet a titánovými kolesami orig. Japan.Upravený s benzínovým motorom. Čiže do kopca s motorom a po rovine po svojich - dobrá kombinácia. Ma aj počítač led osvetlenie a veľa doplnkou ako napr.stojan. Perfektný stav nové pneumatiky len telefonovať. Cena 550€ pevná .
Motorový bicykel 80cm
Podobné inzeráty
Predám silný motorový bicykel 80ccm - nový motor
Predám motorový bicykel s novým motorom 80ccm. Max rýchlosť je 45Km/h Výborne zvláda aj kopcovitý terén. Motor je čiastočne zabehnutý výborný chod motora, sviečka NGK, prejdené okolo 250km. Výbava: Cyklopočitač, Stojan, Blatníky, Nosič, Košík, Osvetlenie (treba zapojiť) Motor: Dvojtaktný, chladený vzduchom Obsah motora: 80 ccm Spotreba: cca 2,5l / 100km Zapaľovanie: CD Coil 12 Štartovanie: Nožné Vŕtanie / zdvih: 47mm x 40mm Maximálny výkon: 4KW / 6000 ot. Palivo: Natural 95L + vysokootáčkový motorový olej Objem palivovej nádrže: 2 l.
Moped 2022
E-moped - bike / e-skuter, klasifikované ako elektrický bicykel,TEDA BEZ POTREBY VODICSKEHO PREUKAZU. Mohutný plnohodnotný skuter a taktiež bicykel. Úplne nový, Odblokovaný z pôvodných 250W na cca 750w s max. rýchlosť do 40 km/h z pôvodných 25km/h. Kúpený v Holandsku - odblokovaný priamo predajcom. Kvalitný skuter / bicykel na cestu aj do terénu. Ochrana kolies proti prepichnutiu a defektu špeciálnou technologiou chráni užívateľa pred defektom a prepichnutiu kolies. Uzamykateľna batéria, predné a zadné odpruženie pre komfortnú jazdu. Veľost - Univerzál Rám: hliníková zliatina. Predná vidlica: Vzduchová (pneumatická) odpružená vidlica. Zadný odpruzenie: ano Brzda: kotúčové brzdy. LCD: Inteligentný LCD displej. Nosnosť: 130kg. Výška: Pre ľudí 160 - 190 cm. Motor: 48V 750W bezkartáčový. Batéria: 48V 10Ah Maximálna rýchlosť: do 40 km / h. elektrický pohon s ovládaním pre rukoväť ako skuter LCD displej Elektrický bicykel štýl Elektrobike - ebike. Je to veľmi kvalitný skuter klasifikovaných ako bajk / eco bike - e-bike. Tento elektro bicykel je prakticky ako horský bicykel ale aj cestny elektrobicykel, unisex pánsky i dámsky, V prípade záujmu pošlem aj na dobierku. Dojazd na jedno nabitie pri pohonné samotneho motora bez dopomoci pedalovania je do 60km, v prípade dopomoci pedalovania je dojazd až dvojnásobný. Bicykel ma taktiez Tempomat nastaveny na uroven chodze chodca na pripadnu jazdu po chodniku.
E-moped, bicykel
Predám e-moped, ebike - Babeta klasifikované ako elektrický bicykel,TEDA BEZ POTREBY VODICSKEHO PREUKAZU. Mohutný plnohodnotný skuter a taktiež bicykel. Úplne nový, Odblokovaný z pôvodných 250W na cca 750w s max. rýchlosť do 40 km/h z pôvodných 25km/h. Kúpený v Holandsku - odblokovaný priamo predajcom. Kvalitný skuter / bicykel na cestu aj do terénu. Uzamykateľna batéria, predné a zadné odpruženie pre komfortnú jazdu. Veľost - Univerzál Rám: hliníková zliatina. Predná vidlica: Vzduchová (pneumatická) odpružená vidlica. Zadný odpruzenie: ano Brzda: kotúčové brzdy. LCD: Inteligentný LCD displej. Nosnosť: 130kg. Výška: Pre ľudí 160 - 190 cm. Motor: 48V 750W bezkartáčový. Batéria: 48V 10Ah Maximálna rýchlosť: do 40 km / h. elektrický pohon s ovládaním pre rukoväť ako skuter LCD displej Elektrický bicykel štýl Elektrobike - ebike. Je to veľmi kvalitný skuter klasifikovaných ako bajk / eco bike - e-bike. Tento elektro bicykel je prakticky ako horský bicykel ale aj cestny elektrobicykel, unisex pánsky i dámsky, V prípade záujmu pošlem aj na dobierku. Dojazd na jedno nabitie pri pohonné samotneho motorabez do pomoci pedalovania je do 60km, v prípade dopomoci pedalovania je dojazd až dvojnásobný. Tempomat 5,5km/h pre jazdu na chodníku. Pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať.
Elektricky moped do mesta
Predam elektricky moped vhodny do mesta E-bike / e-skuter, klasifikované ako elektrický bicykel,TEDA BEZ POTREBY VODICSKEHO PREUKAZU. Mohutný plnohodnotný skuter a taktiež bicykel. Úplne nový, Odblokovaný z pôvodných 250W na cca 750w s max. rýchlosť do 40 km/h z pôvodných 25km/h. Kúpený v Holandsku - odblokovaný priamo predajcom. Kvalitný skuter / bicykel na cestu aj do terénu. Ochrana kolies proti prepichnutiu a defektu špeciálnou technologiou chráni užívateľa pred defektom a prepichnutiu kolies. Uzamykateľna batéria, predné a zadné odpruženie pre komfortnú jazdu. Veľost - Univerzál Rám: hliníková zliatina. Predná vidlica: Vzduchová (pneumatická) odpružená vidlica. Zadný odpruzenie: ano Brzda: kotúčové brzdy. LCD: Inteligentný LCD displej. Nosnosť: 130kg. Výška: Pre ľudí 160 - 190 cm. Motor: 48V 750W bezkartáčový. Batéria: 48V 10Ah Maximálna rýchlosť: do 40 km / h. elektrický pohon s ovládaním pre rukoväť ako skuter LCD displej Elektrický bicykel štýl Elektrobike - ebike. Je to veľmi kvalitný skuter klasifikovaných ako bajk / eco bike - e-bike. Tento elektro bicykel je prakticky ako horský bicykel ale aj cestny elektrobicykel, unisex pánsky i dámsky, V prípade záujmu pošlem aj na dobierku. Dojazd na jedno nabitie pri pohonné samotneho motora bez dopomoci pedalovania je do 60km, v prípade dopomoci pedalovania je dojazd až dvojnásobný. Bicykel ma taktiez Tempomat nastaveny na uroven chodze chodca na pripadnu jazdu po chodniku.
Predam motorovy bicykel
Predám motorový bicykel. Brzdy a prehadzovač SACHS, motor 80. Prevody 2 ku 6.V prípade rýchleho jednania zľava.
Motorový bicykel 50ccm
Predám motorový bicykel motor 50ccm,motor v záruke ešte 2 roky nový v zabehu.Motobicykel v plne pojazdnom stave.Len osobný odber.Volať len pri vážnom záujme.Ďakujem.