inzercia, predaj, predám, bazár

MP Korado Supermaxi 50 EFI Euro 5

Kategória: Mopedy

Predám mopedy českého výrobcu MP Korado Supermaxi 50, Euro5 s TP, moped nepotrebuje STK ani EK kategória L1e, Full led svetlá aj smerovky, osvedčené licenčné motory . Elektrický štartér, vstrekovanie, bočný aj hlavný stojan, moped vyvíjaný v ČR,Máme všetky farby : modrá, červená, zelená a šedá-grafitová a obe verzie jednosedadlovú 1539 eur a dvojsedadlovú 1619 eur.Záručný a pozáručný servis samozrejmosť. Doprava v rámci Bratislavy + 100km zadarmo. Po zábehu 500km prvý servis u nás v cene! Možnosť úpravy spojky a zmena objemu až 125ccm. Ideálna náhrada za babetta, jawetta, korado, jawa, … Pri kúpe mopedu teraz ! Začne platiť záruka od 1.3.2023 a moped vám priveziem podľa dohody.Možnosť predaja aj na splátky.Pre viac info ma kontaktujte telefonicky. Možnosť skúšobnej jazdy priamo u nás.Rád odpoviem na všetky vaše otázky.
MP Korado Supermaxi 50 EFI Euro 5
Podobné inzeráty
MP Korado SUPERMAXI 50 EFI Euro 5
Legendárne mopedy českého výrobcu MP Korado Supermaxi 50 EFI, Euro5 s TP, moped nepotrebuje STK ani EK, možnosť jazdiť od 15 rokov alebo na VP skupiny B a AM, kategória L1e, Full led svetlá aj smerovky. Osvedčené a kvalitné licenčné motory s možnosťou úpravy objemu válca(72/86/100/125 cm3) Elektrický štartér, EFI vstrekovanie, bočný aj hlavný stojan. Ponuka všetkých farieb skladom! : modrá, červená, zelená a šedá-grafitová a obe verzie jednosedadlová 1539 eur a dvojsedadlová 1619 eur. Veľký výber doplnkov ako plexi štít, USB nabíjačka , zadný kufor, zámok priby/reťaze …Záručný a pozáručný servis samozrejmosť. Doprava až k Vám po celom Slovensku ! Ideálna náhrada za babetta, jawetta, korado, jawa,puch, manet, e-fichtl,pionier, stadion,…Predaj aj na splátky.Pre viac info nás kontaktujte telefonicky. Možnosť skúšobnej jazdy priamo u nás.Radi odpovieme na všetky vaše otázky.Hľadáme predajcov a servisné strediska po celej SR.
mpKorado 50 Supermaxi Euro 5
Legendární moped Manet-Korado se vrací v novém provedení Euro5. Od roku 2020 probíhal vývoj tohoto modelu na základě zkušeností zákazníků a prodejců z provozu modelu Euro4. Nový model mopedu mpKorado Supermaxi 50 EFI Euro5 je vyvinut ve spolupráci výrobce, zákazníků a techniků v ČR a SR a splňuje již veškeré standardy kvality, které jsme po výrobci požadovali. Moped je vyvinut tak, aby vyhovoval našim zákazníkům v ČR, SR a celé EU. Moped je postaven z kvalitních komponentů a zvýšila se také výstupní kontrola kvality. Jednotlivé součásti jsou navrženy s důrazem na dlouholetou životnost, příkladem mohou být blatníky z nerez oceli. Níže je několik zásadních změn oproti modelu Euro4: 1. větší kola (14”) oproti dříve 12” a kvalitnější pneumatiky a kvalitnější brzdy 2. nové blatníky z nerez oceli 3. nová přední vidlice (silnější než dříve) 4. nový krk řízení (silnější než dříve) moped se lépe ovládá a zatáčí 5. upravený podvozek – pevnější a vyztužený rám 6. vylepšený rychloměr přesnější s diodou signalizující závadu EFI systému 7. upravena nádrž paliva, nyní už čerpadlo nasává benzin až u dna, a tak je využita celá kapacita nádrže 8. nový emisní systém Euro5, výkon motoru je lepší a stabilnější a je zde OBD konektor pro diagnostiku a úpravy EFI systému 9. Nová LED světla přední i zadní a nové blinkry 10. Nerezová řídítka 11. kvalitnější a lepe uchycený výfuk 12. nový pevnější hlavní stojan 13. kvalitnější kliky šlapadel a šlapadla 14. držák SPZ pod zadním světlem 15. nové barvy plastů modrá, červená, zelená a grafitově šedá – barva lesk s novými polepy u obou modelů jednosedadlového i dvousedadlového mopedu 16. nové kvalitnější sedlo 17. nová kvalitnější baterie s vyšší kapacitou Technické údaje: Rozměry (délka x šířka x výška): jednosedlo 1600 x 805 x 1080 mm dvousedlo 1790 x805 x 1080 mm Rozvor: 1100 mm Výška sedla: 850 mm Provozní hmotnost: 68 kg Největší technicky povolená hmotnost: 235 kg Spotřeba: 1,9 l / 100 km Kapacita palivové nádrže: 3,5 l Typ paliva: Natural 95 Brzdy: přední/zadní: ruční / ruční obě bubnové Rozměr pneu: přední/zadní: 2.75 - 14 / 2.75 - 14 Startovací systém: elektrický CDI / startování nohou Typ motoru: 4 dobý, jednoválec Objem: 49 ccm Výkon: 2,0 kW / 7500 rpm Dávkování paliva: vstřikování EFI Chlazení: vzduchem Označení motoru: 139FMA Maximální rychlost: 45 km/h Převodovka: automat Baterie: 12V/ 5Ah
MP Korado Supermaxi 50 EFI Euro 5
Predám mopedy českého výrobcu MP Korado Supermaxi 50, Euro5 s TP, moped nepotrebuje STK ani EK kategória L1e, Full led svetlá aj smerovky, osvedčené licenčné motory . Elektrický štartér, vstrekovanie, bočný aj hlavný stojan, moped vyvíjaný v ČR,Máme všetky farby : modrá, červená, zelená a šedá-grafitová a obe verzie jednosedadlovú 1539 eur a dvojsedadlovú 1619 eur.Záručný a pozáručný servis samozrejmosť. Doprava v rámci Bratislavy + 100km zadarmo. Po zábehu 500km prvý servis u nás v cene! Možnosť úpravy spojky a zmena objemu až 125ccm. Ideálna náhrada za babetta, jawetta, korado, jawa, …Možnosť predaja aj na splátky.Pre viac info ma kontaktujte telefonicky. Možnosť skúšobnej jazdy priamo u nás.Rád odpoviem na všetky vaše otázky.Hľadáme predajcov a servisné strediska po celej SR.
MP Korado Supermaxi 50 EFI Euro 5
Legendárny moped sa vracia v prevedení Euro 5 Od roku 2020 prebiehal vývoj tohto modelu v spolupráci výrobcu, predajcov, zákazníkov a technikov v ČR a SR. Jeho predchodca Euro 4 dostal množstvo vylepšení aby sa stal novší model Supermaxi 50 Euro 5 neprekonateľným. Moped je postavený z kvalitných dielov, zvýšila sa tiež výstupná kontrola kvality. Jednotlivé súčasti sú navrhnuté z dôrazom na dlhoročnú životnosť. Vzhľadom na vývoj emisných Euro noriem ide pravdepodobne o posledný model benzínového mopedu, ktorý bude uvedený európsky trh. Týmto modelom chceme osloviť tých z Vás, ktorí by radi vlastnili malý, ľahký moped so skvelou spotrebou benzínu, veľkým dojazdom, lacnou údržbou a náhradnými dielmi ktoré budú dostupné aj za veľa rokov. Náš moped je ,,jediný naozajstný moped s pedálmi“ na európskom trhu a to hneď v dvoch verziách – jedno a dvoj sedadlový. Moznost úpravy spojky a objemu motora na 125 ccm. Všetky farby mame skladom! 1x týždenne rozvoz po celom Slovensku.Pre viac info ma kľudne kontaktujte telefonicky , rád Vám zodpoviem vaše otázky.
MP Korado Supermaxi 50 EFI Euro 5
Legendárny moped sa vracia v prevedení Euro 5 Od roku 2020 prebiehal vývoj tohto modelu v spolupráci výrobcu, predajcov, zákazníkov a technikov v ČR a SR. Jeho predchodca Euro 4 dostal množstvo vylepšení aby sa stal novší model Supermaxi 50 Euro 5 neprekonateľným. Moped je postavený z kvalitných dielov, zvýšila sa tiež výstupná kontrola kvality. Jednotlivé súčasti sú navrhnuté z dôrazom na dlhoročnú životnosť. Vzhľadom na vývoj emisných Euro noriem ide pravdepodobne o posledný model benzínového mopedu, ktorý bude uvedený európsky trh. Týmto kvalitným modelom chceme osloviť tých z Vás, ktorí by radi vlastnili malý, ľahký moped so skvelou spotrebou benzínu, veľkým dojazdom, lacnou údržbou a náhradnými dielmi ktoré budú dostupné aj za veľa rokov. Náš moped je ,,jediný naozajstný moped s pedálmi“ na európskom trhu a to hneď v dvoch verziách – jedno a dvoj sedadlový. Moznost úpravy spojky a objemu motora na 125 ccm. Všetky farby mame skladom! 1x týždenne rozvoz po celom Slovensku.Pre viac info ma kľudne kontaktujte telefonicky , rád Vám zodpoviem vaše otázky.
MP Korado SUPERMAXI 50 EFI Euro 5
Legendárny moped sa vracia v prevedení Euro 5 Od roku 2020 prebiehal vývoj tohto modelu v spolupráci výrobcu, predajcov, zákazníkov a technikov v ČR a SR. Jeho predchodca Euro 4 dostal množstvo vylepšení aby sa stal novší model Supermaxi 50 Euro 5 neprekonateľným. Moped je postavený z kvalitných dielov, zvýšila sa tiež výstupná kontrola kvality. Jednotlivé súčasti sú navrhnuté z dôrazom na dlhoročnú životnosť. Vzhľadom na vývoj emisných Euro noriem ide pravdepodobne o posledný model benzínového mopedu, ktorý bude uvedený európsky trh. Týmto kvalitným modelom chceme osloviť tých z Vás, ktorí by radi vlastnili malý, ľahký moped so skvelou spotrebou benzínu, veľkým dojazdom, lacnou údržbou a náhradnými dielmi ktoré budú dostupné aj za veľa rokov. Náš moped je ,,jediný naozajstný moped s pedálmi“ na európskom trhu a to hneď v dvoch verziách – jedno (1539) a dvoj (1619) sedadlový. Moznost úpravy spojky a objemu motora 72/86/100 a 125ccm. Všetky farby mame skladom! 1x týždenne rozvoz po celom Slovensku.Pre viac info ma kľudne kontaktujte telefonicky , rád Vám zodpoviem vaše otázky. Hľadáme predajcov a servisné strediská po celom Slovensku.