inzercia, predaj, predám, bazár

Mraziaci box

Kategória: Potravinárske stroje

Ahoj
Predám mraziacu komoru prispôsobenú na stacionárnu prevádzku.
* rozmery
- dĺžka 314
- šírka 205
- výška 210
Mraznička je plne funkčná, jednotka je napájaná 400V.
* Hovorím po poľsky
* Príde k zákazníkovi pripravený na prácu
* Možnosť dopravy
* Väčšia ponuka priamym kontaktom
> Neváhajte ma kontaktovať na čísle > Whatsapp
e-mailom: chladnickyprevas@
Mraziaci box
Podobné inzeráty
Mraziaci box-skladacka
Predam mraziaci box na tri paletove miesta rozmery a parametre na obrazku cena k jendaniu 4200eur. Box v rozlozenom stave za priplatok viem poskladat cena podobneho noveho 12tis Pre vyhladavanie mrazenie mraznicka mraziak maso zelenina mrazeny tovar gastro potravinarsky sendvicove panely
Dvojitý chladiaci + mraziaci box - chladiaca miestnosť
Predám už rozobraný dvojitý - chladiaci a mraziaci box v jednom, napájanie 220v s termostatom, 2x digitálne ovládanie, 2x výparník, 1x chladiaca jednotka, 1x mraziaca jednotka a je vhodný do každej prevádzky, materiál izolovanéj podlahy nerezový protišmykový plech, celkové rozmery 300 x 180 a výška 220 cm, 2 x dvere s vyhrievaním, veľmi dobrý stav! V prípade záujmu prosím zavolajte a len vážny záujemcovia!
Dvojitý chladiaci + mraziaci box - chladiaca miestnosť.
Predám už rozobraný dvojitý - chladiaci a mraziaci box v jednom, napájanie 220v s termostatom, 2x digitálne ovládanie, 2x výparník, 1x chladiaca jednotka a 1x mraziaca jednotka vhodná do každej prevádzky, materiál izolovanej podlahy nerez protišmykový plech, celkové rozmery 300 x 180 a výška 220 cm, 2x Izolované dvere s výhrevom, veľmi dobrý stav. V prípade záujmu prosím volajte a len vážny záujemcovia!
Chladiaci - mraziaci Box, Chladiaca Miestnosť.
Predám už rozobratú chladiareň - mraziaci box, napájanie 220V s termostatom a digitálnym ovládaním, bloková jednotka - výparník s chladiacou jednotkou, vrátane izolovanej podlahy vhodná do akejkoľvek prevádzky, rozmery 356 x 256 + výška 226 cm, šírka dverí 103cm, funguje super je možné vyskúšať jednotka dimenzovaná +15 až -10 veľmi dobrý stav, v prípade záujmu prosím volajte.
Dvojitý chladiaci + mraziaci box - chladiaca miestnosť.
Predám už rozobraný dvojitý - chladiaci a mraziaci box v jednom, napájanie 220v s termostatom, 2x digitálne ovládanie, 2x výparník, 1x chladiaca jednotka a 1x mraziaca jednotka vhodná do každej prevádzky, materiál izolovanej podlahy nerez protišmykový plech, celkové rozmery 300 x 180 a výška 220 cm, 2x Izolované dvere s výhrevom, veľmi dobrý stav, v prípade záujmu prosím volajte.
Mraziaci box
Používaný mraziaci box