MRE marine pro
Kategória:
Potraviny
Kvalitné ruské MRE
výroba 2021. Min trvanlivosť 5 rokov
Popis:
Jedno balenie: 3 pláty (tri jedlá).Energetická hodnota 800 kcal
Hmotnosť nie viac ako 156 g.
Zloženie: obohatená múka, rastlinné tuky, cukor
Individuálna potravinová dávka (IFR) je určená na použitie ako prostriedok na udržanie vitálnej aktivity organizmu v núdzových podmienkach spojených s nedostatkom potravín. Vyrába sa z prírodných produktov, pripravený na použitie. Vynikajúce chuťové vlastnosti zabezpečuje používanie prírodných produktov bez umelých konzervačných látok. Hlavné zložky: obohatená múka, rastlinné tuky s tokoferolom ako prírodným antioxidantom , cukor.
Aseptické balenie s vysokým vákuom poskytuje absolútnu bariéru pred vonkajším prostredím, umožňuje vytvárať podmienky, ktoré pri obsahu vlhkosti okolo 5% v produkte umožňujú zabrániť rozvoju mikroflóry a oxidačných procesov produktu počas stanovenej doby použiteľnosti. Obmedzený obsah bielkovín (3,9 %) umožňuje dramaticky znížiť energetické náklady na likvidáciu potravín a potrebu vody. Okrem toho, sacharidovo-tuková orientácia stravy zodpovedá metabolickým posunom v organizme pri fyzickej námahe v núdzových situáciách, kde sacharidy, voľné mastné kyseliny a ketolátky slúžia ako energetická rezerva. Relatívne vysoký obsah sacharidov a tukov v (IFR) umožňuje zabezpečiť náklady na energiu v podmienkach možného podchladenia ľudského tela.
/podap/mre/
výroba 2021. Min trvanlivosť 5 rokov
Popis:
Jedno balenie: 3 pláty (tri jedlá).Energetická hodnota 800 kcal
Hmotnosť nie viac ako 156 g.
Zloženie: obohatená múka, rastlinné tuky, cukor
Individuálna potravinová dávka (IFR) je určená na použitie ako prostriedok na udržanie vitálnej aktivity organizmu v núdzových podmienkach spojených s nedostatkom potravín. Vyrába sa z prírodných produktov, pripravený na použitie. Vynikajúce chuťové vlastnosti zabezpečuje používanie prírodných produktov bez umelých konzervačných látok. Hlavné zložky: obohatená múka, rastlinné tuky s tokoferolom ako prírodným antioxidantom , cukor.
Aseptické balenie s vysokým vákuom poskytuje absolútnu bariéru pred vonkajším prostredím, umožňuje vytvárať podmienky, ktoré pri obsahu vlhkosti okolo 5% v produkte umožňujú zabrániť rozvoju mikroflóry a oxidačných procesov produktu počas stanovenej doby použiteľnosti. Obmedzený obsah bielkovín (3,9 %) umožňuje dramaticky znížiť energetické náklady na likvidáciu potravín a potrebu vody. Okrem toho, sacharidovo-tuková orientácia stravy zodpovedá metabolickým posunom v organizme pri fyzickej námahe v núdzových situáciách, kde sacharidy, voľné mastné kyseliny a ketolátky slúžia ako energetická rezerva. Relatívne vysoký obsah sacharidov a tukov v (IFR) umožňuje zabezpečiť náklady na energiu v podmienkach možného podchladenia ľudského tela.
/podap/mre/
