inzercia, predaj, predám, bazár

Multifunkčná mikrovlnná rúra Whirlpool MWF 421 SL

Kategória: Mikrovlnné rúry

Multifunkčná rúra s objemom 25 l bez otočného taniera s funkciou grilu. Whirlpool MWF 421 SL zaujme dotykovým ovládaním, funkciou Jet Start a mimoriadne tichým chodom. Iste oceníte aj integrované dizajnové madlo a veľmi ľahké čistenie vďaka jednoliatej ploche vo vnútri rúry. Auto Clean - tento automatický čistiaci cyklus vám pomôže odstrániť nečistoty z vnútorných stien mikrovlnnej rúry a odstrániť nepríjemné pachy. Elektronická, displej, dotykové ovládanie, 2D, ohrev, Gril, interiér: lakovaný, 25 l, detský zámok, výkon mikrovĺn / grilu: 800 / 1000 W, príkon 1100 W, Farba: čierna, strieborná, integrované dizajnová rukoväť, ľavé závesy dverí.

Vnútorné rozmery rúry (vxšxh): 214x320x329 mm
Rozmery vonkajšie (vxšxh): 320x490x426 mm
Hmotnosť: 15,5 kg
Multifunkčná mikrovlnná rúra Whirlpool MWF 421 SL
Podobné inzeráty
multifunkčná mikrovlnná rúra s Crips-om
Predám zachovalú multifunkčnú mikrovlnnú rúru whirlpool VT256IX s Crips-om. Vybavenie: 3D Systém, Auto Crisp, Autosteam, Gril Quartz, Jet Start, Jet Defrost, Časovač.. - má elektronické ovládanie - automatické/manuálne nastavenie času, váhy, výkonu - 7 úrovní výkonu - rúra je multifunkčná dokáže rozmrazovať, zohrievať, zapekať, grilovať, pariť... - priemer otočného taniera 28cm - vnútorný objem 24l - vonkajšie rozmery SVH v mm 521x438x300 - vnútorné rozmery SVH v mm 326x200x320 - príkon 2000W Rúra má navyše tieto funkcie: komunikácia prostredníctvom display-a z uživaťeľom pri zložitejších postupoch prípravy jedál, elektronické zastavenie otáčanie taniera, časovač na vypnutie svetla pri zabudnutých otvorených dvierkach, zvuková signalizácia, detská poistka a ďalšie... Napriek tomu že vyzerá zložito a dá sa využívať aj 21 prednastavených programov, ovládanie je jednoduché, intuitívne a rýchlo sa zvládne.
Mora MT 320W
Predám mikrovlnnú rúru zn. Mora MT 320W v dobrom stave, nepoškodenú plne funkčnú. Cena 30€. Popis: Voľne stojaca mikrovlnná rúra Mora MT 320 W v bielom prevedení s objemom 20 l ponúka klasický mikrovlnný ohrev, expres funkciu ohrevu, detský zámok a nesmie chýbať ani rozmrazovanie. Je vybavená 5 výkonovými stupňami a digitálnym programátorom s možnosťou nastavenia ohrevu až 95 minút. Je bezpečná aj pre vaše ratolesti, pretože je vybavená detským zámkom. Základ do každej domácnosti Mikrovlnná rúra Mora MT 320 W je základným modelom od značky Mora a skvele sa hodí do takmer každej modernej domácnosti. Disponuje základnými funkciami ohrevu a rozmrazovania. Vnútorný priestor mikrovlnnej rúry má objem 20 litrov a zmestí sa do neho otočný tanier s priemerom 25,5 cm. Vďaka tomu je táto mikrovlnná rúra vhodná predovšetkým do menších kuchýň. Výkon a funkcie Výkon mikrovĺn u tejto rúry dosahuje 700 W. K dispozícii je päť stupňov intenzity, vždy si môžete zvoliť práve ten, ktorý potrebujete. Vedľa klasického mikrovlnného ohrevu disponuje mikrovlnná rúra aj funkciou rozmrazovania. Nechýba ani funkcia expres ohrevu. Táto mikrovlnná rúra je vybavená tiež časovačom s predvoľbou až 95 minút. Pre pohodlnejšie používanie je k dispozícii signalizácia ukončenia procesu ohrievania alebo rozmrazovania. Nechýba ani detská poistka, ktorá zaistí maximálne bezpečný chod mikrovlnnej rúry. Kompaktný dizajn Mikrovlnná rúra je v bielej farbe a preto sa hodí predovšetkým do moderných domácností. Jej jednoduchý dizajn je doplnený kompaktnými rozmermi 257 x 439 x 335 mm.
Mikrovlnná rúra Whirlpool JT 369 SL
Predám Mikrovlnnú rúru Whirlpool JT 369 SL. Voľne stojaca multifunkčná mikrovlnná rúra so sklápacími dverami. Elektronické ovládanie, zobrazenie funkcií na displeji. Technológia 6. ZMYSEL™ sníma pripravované jedlo, podľa čoho upravuje čas a ostatné parametre varenia s cieľom dosiahnuť dokonalé výsledky. 6. ZMYSEL™ Horúci vzduch pracuje na podobnom princípe ako tradičná rúra. Kombinácia funkcií Horúci vzduch a Mikrovlnný ohrev výrazne skráti čas prípravy v porovnaní s tradičnou rúrou. 6. ZMYSEL™ Steam - varenie v pare je rýchla a zdravá príprava jedál na pare so špeciálne navrhnutou parnou nádobou. Stčí zvoliť triedu potravín a hmotnosť. 6. ZMYSEL™ Crisp - zapekanie a pečenie pokrmov na panvici Crisp do chrumkava zvrchu i zospodu rovnako ako pri tradičnom pečení, ale za podstatne kratší čas. Crisp panvica je súčasťou výbavy mikrovlnnej rúry. 6. ZMYSEL™ Jet Defrost je unikátna funkcia, ktorá rozmrazuje potraviny až 7-krát rýchlejšie ako iné rozmrazovacie funkcie. Stačí zvoliť druh potraviny a jej hmotnosť a funkcia Jet Defrost sa postará o dokonalé rozmrazenie. Vnútorný objem je 31 litrov, nerezový interiér, výkon mikrovĺn 1000 W, výkon grilu 1200 W, výkon horúceho vzduchu 1600 W
Whirlpool VT256 - mikrovlnná rúra
Whirlpool VT256 je mikrovlnná rúra vybavená modernými technológiami Crisp, Steam Cooking, Jet Defrost a Jet Menu, ktorých názvy vám pri prvom stretnutí možno mnoho neprezradia. Za každou z nich sa však skrývajú iné možnosti prípravy pokrmov, takže od nej môžete čakať nielen ohrievanie jedál a rozmrazovanie, ale i varenie, pečenie, zapekanie a grilovanie. To všetko s asistenciou „autokuchára“, ktorý pomocou zabudovaného receptára vie, ako má so surovinami zaobchádzať. Čítajte viac:
Vstavaná Mikrovlnná rúra Whirlpool WMF250G
Predám úplne novú mikrovlnu rúru Whirlpool WMF250G nerez. Nikdy nezapojená nepoužívaná, zakúpená október 2022 v záruke. Nevhodná veľkosť pre moju kuchyňu
Vstavané mikrovlnná Whirlpool s grilom
Predám používanú plne funkčnú mikrovlnku Whirlpool AMW 1401 IX Dôvod predaja prerábka kuchyne. Vstavaná mikrovlnná rúra Whirlpool AMW 1401 IX v nerezovom prevedení s čiernobielym grafickým displejom sa stane vítaným pomocníkom pri varení. Jej hĺbka je 35 cm a zabudujete ju do hornej skrinky kuchynskej linky. Objem je 20 l, vnútorný otočný tanier má priemer 24,5 cm. O dokonalú prípravu pokrmov sa postará ohrievací výkon 800W, ktorý môžete regulovať piatimi stupňami. Vo vašom úsilí vám veľmi pomôžu sprievodné programy Jet Start pre extra rýchly ohrev a Jet Defrost, ktorý po nastavení druhu potraviny a jej hmotnosti vykoná rovnomerné rozmrazenie až 7x rýchlejšie, než iné rozmrazovacie funkcie. Rúra disponuje funkciou gril, dostanete k nej grilovaciu mriežku. Samozrejmosťou je časovač a detská poistka. Vlastnosti: Design: Univerzálny Farba: nerez so zrkadlovým sklom Displej rúry: čiernobiely grafický Distribúcia mikrovĺn: jednoduchá Kontrola času: elektronická Funkcie rúry: Jet Start Mikrovlnný ohrev Gril Kombinovaný gril Jet Defrost Časovač Detská poistka Výbava: Ovládanie gombíkmi + tlačidlá Typ gombíkov - vyčnievajúce Materiál panelu kovový Otváranie dverí do boku Počet a typ skiel vo dverách rúry 2 / s bezpečnostnou mriežkou / vonkajšie číre Príslušenstvo rúry: Otočný tanier Grilovacia mriežka Technické údaje: Vnútorný objem mikrovlnnej rúry 20 l Priemer otočného taniera 24,5 cm Materiál / farba interiéru nerez Výkon mikrovlnného ohrevu 800 W Počet úrovní výkonu 5 Výkon grilu 1000 W Maximálny príkon 1200 W Napätie 230 V Frekvencia 50 Hz Prúdová poistka 10 A Rozmery (v x š x h) 388 x 595 x 347 mm Rozmery s obalom (v x š x h) 445 x 650 x 404 mm Rozmery otvoru pre zabudovanie (v x š x h) 380 x 560 x 340 mm Hmotnosť 15,35 kg Pôvodná cena 189€ Cena teraz 75€ Inzerát je aktuálny až do zmazania Len osobný odber.