inzercia, predaj, predám, bazár

Multisekáčik TCHIBO

Kategória: Ručné šľahače, Mixéry

Multifunkčný sekáčik, ktorý som ani raz nespustila.
Plne funkčný, nič nechýba, bez poškrabania a odtlačkov :)

Kvalitná ušľachtilá ocel - sekáčik pre krájanie bylín, orechov, cibule a zeleniny
Bezpečnostný mechanismus: uvedenie do funkcie je možné len po stlačení horného poklopu. Nádoba, sekáčik a dierkované víčko vhodné do myčky.
Odnímateľný motor s velkým vypínačom: pohodlné jednoručné ovládanie.
Priehľadná nádoba z robustného plastu s maximálnym CE
Protišmykové silikónové nohy.
2 bezpečnostný spínač: pre sekáčik a nádobu.

Barva: bordová a nádoba transparentná – Materiál: Plast, sekáčik z ušľachtilej ocele – rozmery: Výška cca 19,5 cm
Dĺžka kabelu cca 1,5 m
Plniace množstvo: cca 200 ml
Výkon: 160 W
Multisekáčik TCHIBO
Podobné inzeráty
Ručný šejker na šľahačku (z Tchibo)
Predám ručný šejker na šľahačku z Tchibo. Úplne nový, nepoužitý. Návod na použitie: šejker pretrepávajte namiesto miešania. S týmto šľahačom môžete ušľahať smotanu za okamih. Krém sa pretrepáva v uzavretom šejkri cca 1 minútu – o zvyšok sa postará miešacia guľa vo vnútri. S dýzami sa šľahačka dá presne porciovať zo silikónovej fľaštičky, súčasťou sú aj 4 nástavce (trysky) na zdobenie. Samotné veko sa dá použiť aj ako stojan. Materiál: fľaša 100 % silikón, veko 100 % polypropylén, miešacia guľa nerez. Hmotnosť: cca 260 g. Kapacita: cca 200 ml. K cene sa pripočítava poštovné príp. je možný aj osobný odber v Bratislave alebo v Senici.
Ručný šejker na šľahačku (z Tchibo)
Predám ručný šejker na šľahačku z Tchibo. Úplne nový, nepoužitý. S týmto šľahačom môžete ušľahať smotanu za okamih. Krém sa pretrepáva v uzavretom šejkri cca 1 minútu – o zvyšok sa postará miešacia guľa vo vnútri. S dýzami sa šľahačka dá presne porciovať zo silikónovej fľaštičky, súčasťou sú aj 4 nástavce (trysky) na zdobenie. Samotné veko sa dá použiť aj ako stojan. Materiál: fľaša 100 % silikón, veko 100 % polypropylén, miešacia guľa nerez. Hmotnosť: cca 260 g. Kapacita: cca 200 ml. K cene sa pripočítava poštovné príp. je možný aj osobný odber v Bratislave alebo v Senici.
Ručný šejker na šľahačku (z Tchibo)
Predám ručný šejker na šľahačku z Tchibo. Úplne nový, nepoužitý. S týmto šľahačom môžete ušľahať smotanu za okamih. Krém sa pretrepáva v uzavretom šejkri cca 1 minútu – o zvyšok sa postará miešacia guľa vo vnútri. S dýzami sa šľahačka dá presne porciovať zo silikónovej fľaštičky, súčasťou sú aj 4 nástavce (trysky) na zdobenie. Samotné veko sa dá použiť aj ako stojan. Materiál: fľaša 100 % silikón, veko 100 % polypropylén, miešacia guľa nerez. Hmotnosť: cca 260 g. Kapacita: cca 200 ml. K cene sa pripočítava poštovné cez Slovenskú poštu, platba vopred na účet. Prípadne je možné aj osobné prevzatie v Bratislave alebo v Senici.